- Konu Sahibi AnneyimBen
-
valla şişe elimde su niyetine içiyorum tadı çok hoş yılbaşından beri 4 kilo verdim
ben yaptim ama icemedim migdemi cok bulandirdikafamçokkarıştı,zeten elma sirkeside cok bulandiriyo icemiyorum,en iyisi ben su iceyim:içelim:
bende tarife balıklama atladım amaaaa toz karabiber attım büyük bi hevesle içeyim dedim öğğğğ tatlicadiarzu oda ne .....sen şişkosun iç bunu bu sana ceza dercesine bi tattıklava::roflol:
tane karabibermi olmalıydı ama yazmıyokiiii
neyse bide öyle deneyelim ama tarif 1 tatalı kaşığı diyo tadı güzel diyen arkadaşlar bana da yazın nasıl yaptığınızı
bende tarife balıklama atladım amaaaa toz karabiber attım büyük bi hevesle içeyim dedim öğğğğ tatlicadiarzu oda ne .....sen şişkosun iç bunu bu sana ceza dercesine bi tattıklava::roflol:
tane karabibermi olmalıydı ama yazmıyokiiii
neyse bide öyle deneyelim ama tarif 1 tatalı kaşığı diyo tadı güzel diyen arkadaşlar bana da yazın nasıl yaptığınızı
kilo veren yok mu ya neden cevap yazmıyosunuz):
eren cim çok faydası var gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor ve bağırsakların acayip hareketleniyor ama çok ciddi kilo kaybım olmadıa.s
Merhaba kızlar,
2. doğumu yaptım ve kilolarımın bir kısmını vermiştim.Kızım 6 aylıkken dayımın çektiği bir bir fotoğrafı görünceye kadar her şey normaldi benim için.Dayımla aramdaki diyalog aynen şudur;
-aa dayı bu kim(arkam dönük yüzümü göremiyorum)
-sensin
-....
-hayır ben olamam
o ne popoydu öyle.
Hayatım boyunca kilo almak için bir sürü yol denemiştim.Kara mizah gibisenağlama
Verdiğim kiloları geri almakla kalmamış üstüne de eklemişim maaşallah.1 haftadır elma sirkesi+bal karışımını içiyordum.Ayrıca yediklerime dikkat ediyordum.Ayrıca günde 90 mekik.Bir de emziriyorum.1 haftada 2 kilo gitmiş.Yani tüm bu yaptıklarımla bence sirkesiz de verirdim gibi geliyor.ama tabii yağdan mı gitti bilemiyorum.
Ancaaakk...En sonunda olan oldu.Yediklerime dikkat ediyordum fakat bir gün mutfağa bir daldım dalış o dalışKötü Kazen...hafta sonum tıkınmakla geçti.Yani çok abartmadım elbette ama çikolata yedim hem de bayıla bayıla.sonra cips ohh.
Şimdi ise pişmanım:çok üzgünüm:İrademle övünüyordum halime bakın.
Bir de bu iksiri deneyeceğim.Elma sirkesine daha fazla tahammül edemeyeceğim.Ama hangisi işe yarıyor acep?Bana hem tok tutacak hem de metobalizmayı hızlandıracak bir şey lazım.
Sizi gelişmelerden haberdar ederim.Çünkü okuyoruumm eee diye kalıyorum.
Ha bir de ekmek yemiyordum fakat ekmek günlük b vitamini ihtiyacımızı karşılıyormuş tamamen kesmemeliymişiz.Gazetede okudum dün.Doğrusunu bilen varsa aydınlanmak isterim vallahi kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?