Mucizeme Az Kald

zelalcım...................ıyı ....ınş aynı gun sevunırız canım.......................

Elgomm nerdesinnn delümmm.inşallahhh senin için gördüğüm ikiz rüyamm çıkarrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

elgız bakkkkkkk.............ıkız ruyası .....kız ınş ıkız gelırrrrrrrrrrr................balsurat sen nasılsın canımmm

yok ya kıslarrr ne dinlenmesiii anneme gittim valla bugun ya ben durmuyom yerimde ama napim ya evde kalsam hep uykum geliyoduuu bende gidem dedim eve geldim yemek yaptık kocisle uyyy baya yorulmusum kıslar bana kızın biraz yerimde duram ya yoksa bebeğime bise olsa kendimi affetmicem ayy bise olmamsıtır demi ya ha ayrıca cok hapsırıyom ya atesim cıkıyo üsüyom hasta oldum galiba kendimi tutamıyom hapsırıyom bise olurmu kıslarrr yaaa

Elgomm nerdesinnn delümmm.inşallahhh senin için gördüğüm ikiz rüyamm çıkarrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

senağlamasenağlamabalımmmmmmm balkafam ballodumm minnoşşş kafammm canımsınnnnnsenağlamarabbim senin o güzel gönlüne göre versin insallahhh inanıyorum sende hamis kalıcaksınnn cok tatlıs bir anne olucaksın hemde ballı kaymaklıısenağlama

olmaz inş canım ya ama dıkkat et...........c vıtamınlı şeyler ye..........bu gunler onemlı kısmet elbette ama dıkkat eytmekte lazım..............hadı yat vee dınlennn canım

olmaz inş canım ya ama dıkkat et...........c vıtamınlı şeyler ye..........bu gunler onemlı kısmet elbette ama dıkkat eytmekte lazım..............hadı yat vee dınlennn canım

cooookkk saol canım ben dinlenem yoruldum bugun cok öpüyomm sizi yarın görüsürüz insallahhhh iyi aksamlar kıslarrr sizi seseyommmm :1hug:

evetttt dınlen yaramaz kız..........inş yarın goruşıuruz.........pazar zaten geç kalkarız ama benı tutarmı uyku bılmemmmmm...............ıyı gecelerrrrrrrrrrr

benim test tarihim 7 haziran...pazar günü özel hastaneler bhcg yapmaz mı, ben pazartesiyi beklemeyi düşünmüyorum...kafamçokkarıştı

pekı feraye........nerde sera nerde.................bekleyenler nerde...............belırtılerı yazınnnn yaaaaa

feraye...........kız bende senden bahsedıyordumm...bence pazaretesıyı bekle...garantı olur cumarereı ıdrar testı yaptırırsın.....hayırlısı ols............

EL-MUALLİM belirti sormuşsun....Benim opu.dan beri gaz problemim var, karnım süreki şiş ve ara ara sancı oluyo...bazen adet sancısıymış gibi oluyo ama bilemiyorum, ayırt edemiyorum...bazen de belim ağrıyo ama o da yatmaktan mı anlamadım...belirtilere bakarak anlam çıkarmaya çalışmıyorum...zaten gazdan dolayı bişey anladığım yok...CADIARZU

inşş asıcımmmmmmmmm.............
evet feraye bende kafayı takmak ıstemıyorum bakalım hayırlısı.............

Valla ben de merak ediyorum , hissettiğim herşey gazdan mı değil mi? içimde havadan başka birşey yok mu Allah korusun...metsil alabilirsin dedi dr ama almadım...alayım bari...buyrunnnnnnnnn

Bi sorum var kızlar; sizin bilgisayar karşısındaki pozisyonunuz ne, laptopu kucağınıza koyuyor musunuz? Habire buraya yazıyorsunuz da, nasıl rahat ediyorsunuz?yerimseniben Ben kucağıma koymuyorum, embriyolarıma radyasyon gelmesin diye...laptop koltuğun yanınndaki sandalyede ama hiç rahat değilim, kolum ve boynum ağrıyo...:sm_confused:

Ben de herkese bekim tutuldu diyorum, sadece 1 ablam biliyo gerçeği...Annem bile blmiyo...Çok ağzısıkı gördüm kendimi...:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…