Mucizeme Az Kald

bende belirti yok, olması da imkansız gibi, ben sizin 3-4 gün arkanızdan geliyorum..sende belirti var mı muallim?

valla belırtlerde korkutuyoo.....kasıklarım ağrıyo geceden berı yoğunlaştı......karnımda dolgunluk var ne buılımm.....ya ....ben bı pozıtıf ıkı negatıf yaşadım.....butun bekırtıler karışık ve değışken goguslerım sızlıyoooo.............hayıtrrlısıııı

sen kötü düşünme tatlım, güzel şeyler olucak inşaallah..bu 4.denemen olduğuna göre bunu sana söylemem yersiz ama hiç belirtilere takılma, sonucumuz hepimiz için en hayırlısı olacak inş..

benim kociş uyandı canım, kahvaltı yapalım artık dimi ya..bebişim inşallah babacığı gibi uykucu olur : ) yine görüşürüz..hoşçakal..pozitif ol hep tamam mı tatlım?? bebişlerine de iyi bak..

kıslarrrrrr muhahahha günaydınnn oho ben gelene kadar bak sen neler olmus nelerrr anam kaynatmıslarr bunlar bile şimal kocasına kahvaltı hazırlamaya bile gitmiss kısss ne kadar erkencisiniz yahu ben uyku tulumu oldum yataktan cıkasım gelmiyoki afedersiniz wc ye gitmesem kalkmıcam yani ama erken uyanmak en iyisi aslında insan daha dinc oluyo evet bir gün daha geciyooo tabi günler cok uzunnn ya gecemiiyo :))))bende uyuyom napim ayvisssss canım sana iki gün kalmısss ayy hade insallah bize umut olursun canım kıslarr ben inanaıyom burdakilerin hepsi hamis olcakkkk kısss muallim sen napıon belirtiler baslamıs sende bende yok yahu kendimi dinliyom ama bise yokk gibiii tabi sislik bende hissediyom bide aksam uykuda bazen kasıgıma agrı giriyo cıkıyo:)))) o kadarrr ayyy inanamıyom bisde anne olacaz ya hamis olacaz bizde o duyguyu yasıcaz insss hade anlatın bakam nasılsınızzz huu hade gelinnn

ya bu arada elgiz nerde? topic sahbi hala uyuyor herhal mirmirmirmir...uyaaaaannn elgizimmmmm uyaaaannnnnn delikafadulden günün ortasına geldik bacımmm, sen de gel artık kaydirigubbakcemile

a.s.sankiiiiiii biri bana seslendiii delikafaduldendelikafaduldenben uykucuyum yaaaa siz beni beklerseniz ohoooo :asigim:kıslarrrrr hepinizee tünaydıınnn aferim sizee erkencilerr siziiii:içelim:

geldın mı tembel anne adayı...............canım ya beklemek zor..sen uyu ......dedıkodunu yaptık.......bakalım bugun kımler belırtı yazıvcakkkk............yazın ya zaman geçmıyooooo...........bız bu kadarız bıde balance var sen lıste yapsana canım ya yanlarınaa test gunlerı ıyı olmaz mı

aaaaa tabe olurrrr canım hemde süper olurrrr aklıma gelmemistiiii :)))))o zaman ben calısam bu konu üzerinde muhahahahah hade bakalımmm

kıslarrrr hade liste yapıyoruzzz herkes transfer zamanını test yapacagı günü ve belirtilerini yazsın bakalım bende toplıyamm onları söle güzelcene bir böyle dagınık oluyooo daha iyi olurrr demiiii hade bakalım baslayınnnn

benım 8 hazıran...............................ya saatler gecmıyooo................karnım kasıklarım gguslerım ağrrıyooooo

anneeee adaylarını yazıyorummm hade :CüvCüv:
Bismillahirrahmanirrahimm

AYVıS:test tarihi 1 haziran
FERAYE55
ZELıŞ82:test tarihi 8 haziran
ŞıMAL82:test tarihi 10 haziran
EL-MUALLıM:test tarihi 8 haziran
SERA
ELGıZ:test tarihi 7 haziran
BALANCE
kıslarrr iismini unuttugum varsa listeye adını yazalım olurmuuu haydi bismillah :CüvCüv:

Son düzenleme:
elıne sağlıkk guzel olmuş bıde sonuçlarda herkesınn guzellllllllllllll olsa..............ne hoş olurrrrrr..........inşşşşşşşşş

bence herkesin sonucu guzel olacak :) hep pozıtıf olmalıyız.... AMA BEN DAYANAMIYORUMMMMMMMMMMMM valla bugun zaten bıtıyo :) bı tek pazarım kaldı ve pazartesı buyuk gun.. allahım allahım yanımızda ol nolur :)

elgizim gelmiş gitmiş..yakalayamadım yine seni kısss...neysem liste yapılıyomuş...benim test tarihim 10 haziran bacım...

ZELAL ciğerlerin için dr.u ara canım...Bana verilen formda transferden sonra nefes alma güçlüğü yaşarsanız merkezi arayın yazıyordu...Fazla uyarılma sonucu olabilirmiş...Geçmiş olsun...

evet canım,benim bu sıkıntı transferden sonra oldu zaten benneyaptımki olmazsa bugün arayayım merkezi kimse bana bişey demedi geberticem onları klava: kaydirigubbakcemile3

benım 8 hazıran...............................ya saatler gecmıyooo................karnım kasıklarım gguslerım ağrrıyooooo

canımmm test günümüz aynı :teselli: benim normalde pazara denk geldiği için 8 haziran yazmışlar kağıda mafoldumben beklicez artık opuyorumnanaktan

kızlarr benim transfer günüm 26 mayıs test günüm 8 haziran kaydirigubbakcemile2 hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
ben size pek yazamıyorum babam gözetliyor beni sengözlerimebaksanab zaten zar zor kalıyor yanımda annem zor zaptediyor kaydirigubbakcemile3 tüp bebekten haberi yok belim rahatsız sanıyor bilgisayara kalktığımıda görünce bunun bişeyi yok hadi eve gidelim diyor sırnaşık şey
belirti filan demişsinizde daha erken değil mi :1rolleyes: ben henüz bişey farketmedim ciğerlerim saolsun kaydirigubbakcemile3 kendinize iyi bakın öpüyorumm sizlerii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…