Mucizeme Az Kald

günaydın anniş adayları...:teytey::teytey::teytey: yeni birgüne daha başladık..inşallah tez zamanda geçer bu günler de haberlerimizi veririz burdan teker teker...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

inş inş canımmm..ben ümitliyim, bu topicden birsürü hamiş çıkacak ve biz burda kutlama üzerine kutlama yapıcaz..:teytey::teytey::teytey:

yaparızz dımı.....inş canım rabbım hepımıze guzel sonuçlar nasıop ets...senın kaçıncı gunun test ne zaman...kaç emroyn varrr

kızlarrrrr hala test yaptırmadım :)))))))))))) pazartesiyi inatla bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))

yapmaz olurmuyuz yapıcaz tabii..aaaaaaa : ) ben tüp bebek yaptırmadım canım aşılama yaptırdım salı günü..sizden daha az şansım var ama kısmet tabi..bu topic enerji, umut veriyo bana...2 yumurtam vardı ama : ) 10 haziranda alıcam mutlu haberimi inş..önce sizin bebiş haberlerinizle bol bol coşcam ama..

günler çok zor geçiyo ama uyuyup test günü uyansak ne güsel olur dimi?

evet canım tup bebek :) bugun 10. gunum ve 12 gun test gunu... beklemek cokkk zorrrrrrrrrrrrrr

bu bekleme günleri çok dill çok çok çoooookkkk zor canım yaaa...ama az kalmış senin, yatcan kalkcan, yatcan kalkcan, büyük gün : ) inşaallah bebişlerin seninledir canımmm...

evet ya a uytsalar bızı narkozla ne ıtyı zaman gecerdı.............neyse yıne gececkk elbett işteyken zaman su gıbı gecıyodu....beklemek zor....inş şimalcım avışcım....sıonuçlar guzel olucakkkkk..................ya bekleyenler kaç kısı tam olarak bıldıklaerım.......
sera elgız mapavvrılı.....şimal ayvış.....ben.....başka...

ya bu arada elgiz nerde? topic sahbi hala uyuyor herhal mirmirmirmir...uyaaaaannn elgizimmmmm uyaaaannnnnn delikafadulden günün ortasına geldik bacımmm, sen de gel artık kaydirigubbakcemile

ayvış
sera
elmuallım
ayvış
feraye
şımal
bekleyenlerrrrrrrrrrrrrrrr.....................inş rabbım sıra sıra guzel sonuçlar nasıp edr

haklısın valla.. ama bebişler uykucu olsun kıs, annişlerini çok üsmezler..gerçi onları kıskanmıyor değilim hani..ben de uyuyabilsem zaman daha kolay geçer..ama ben sabahın en kör vaktinde kalkıyorum istemsiz olarak,uykumda bile bekleyiş var yawww...

altı kışıyız galıba...........belırtılerı yazın ya..............ama en buyuk belırtı uyku sanıruımmmmmmmmmmmmmmm

bende uykularım kaçıyoo.................arasıra uyusamda kotu ruya gormekten korkuyorum bu kez aaaaaaaaaaaa......hasta olcez ya..............

duan guzel olmuş şımalcım.............amın amın...................inş.............ve rabbı yessır ve la tuassir.....rabbi temmim bilhayr.......................rabbıım hayırla tamamla..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…