günaydın anniş adayları...:teytey::teytey::teytey: yeni birgüne daha başladık..inşallah tez zamanda geçer bu günler de haberlerimizi veririz burdan teker teker...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yapmaz olurmuyuz yapıcaz tabii..aaaaaaa : ) ben tüp bebek yaptırmadım canım aşılama yaptırdım salı günü..sizden daha az şansım var ama kısmet tabi..bu topic enerji, umut veriyo bana...2 yumurtam vardı ama : ) 10 haziranda alıcam mutlu haberimi inş..önce sizin bebiş haberlerinizle bol bol coşcam ama..
günler çok zor geçiyo ama uyuyup test günü uyansak ne güsel olur dimi?
bu bekleme günleri çok dill çok çok çoooookkkk zor canım yaaa...ama az kalmış senin, yatcan kalkcan, yatcan kalkcan, büyük gün : ) inşaallah bebişlerin seninledir canımmm...
evet ya a uytsalar bızı narkozla ne ıtyı zaman gecerdı.............neyse yıne gececkk elbett işteyken zaman su gıbı gecıyodu....beklemek zor....inş şimalcım avışcım....sıonuçlar guzel olucakkkkk..................ya bekleyenler kaç kısı tam olarak bıldıklaerım.......
sera elgız mapavvrılı.....şimal ayvış.....ben.....başka...
ya bu arada elgiz nerde? topic sahbi hala uyuyor herhal mirmirmirmir...uyaaaaannn elgizimmmmm uyaaaannnnnn delikafadulden günün ortasına geldik bacımmm, sen de gel artık kaydirigubbakcemile
haklısın valla.. ama bebişler uykucu olsun kıs, annişlerini çok üsmezler..gerçi onları kıskanmıyor değilim hani..ben de uyuyabilsem zaman daha kolay geçer..ama ben sabahın en kör vaktinde kalkıyorum istemsiz olarak,uykumda bile bekleyiş var yawww...
duan guzel olmuş şımalcım.............amın amın...................inş.............ve rabbı yessır ve la tuassir.....rabbi temmim bilhayr.......................rabbıım hayırla tamamla..................