Zelal özel msj attım , geldi mi bilmiyorum...Kader evet di mi, kaderime ağlıyorum...
bu arada benim kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi :1shok: korkuyom ben ya benneyaptımki adet mi olacam ki senağlama
feraya beni teselli et lütfen :teselli: kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana korktum ben
elgiz nerde bu arada umarım rahatsızlığı fazlalaşmamıştır :1no2:
feraye canim biraz msjlarindan okudumda sen bilerek kendini strese sokuyorsun tamda dikkat etmen gereken donemde esile lutfen suclu o olsada buyutmemeye calis beisler icin yani kendin icin git vekonusmya calis sen oyle yapinca bence o zaten kendini suclu hisseder
benımde ağrıyo canım ......inş ıyı belırtıdır bunlar...............sen nasıl oldun bıraz duzeldın dımm....çok gezme bak artık dınlennn...............ya ayvış ceza aldı sanırım dun eşi yazı yazdı buraya .....gıremez heralde ama bende merakk ettım sonuç nasıl inş sevınmıştır...........
zelal şimal feraye siz nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benımde ağrıyo canım ......inş ıyı belırtıdır bunlar...............sen nasıl oldun bıraz duzeldın dımm....çok gezme bak artık dınlennn...............ya ayvış ceza aldı sanırım dun eşi yazı yazdı buraya .....gıremez heralde ama bende merakk ettım sonuç nasıl inş sevınmıştır...........
zelal şimal feraye siz nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?