Mucizeme Az Kald

feraye canim biraz msjlarindan okudumda sen bilerek kendini strese sokuyorsun tamda dikkat etmen gereken donemde esile lutfen suclu o olsada buyutmemeye calis beisler icin yani kendin icin git vekonusmya calis sen oyle yapinca bence o zaten kendini suclu hisseder

Zelal özel msj attım , geldi mi bilmiyorum...Kader evet di mi, kaderime ağlıyorum...

ben bu lafı bir yerden hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3
yumurta toplamaya giderken çok korktum çok ağladım masaya uzattılar beni ben tabi sorulara cevap vermiyorum versem haykıra haykıra ağlicam mafoldumben anestezi uzmanı dayanamadı sordu korkuyormusun dedi ben daha bi başladım ağlamaya klava: niye ağlıyorsun dedi aynen senin gibi kaderimeeee dedim :roflol: sonra bana çok güzel şeyler söyledi saolsun bak dedi gençsin görüyorsun yürüyorsun duyuyorsun bunlara şükret iyi şeyler düşün dedi :asigim: zaten ben o ara uyumuşum ama uyandığımdada ağlamaya devam ettim ama şimdi düşünüyorum da hayatta başka o kadar güzel şeyler var ki farkına bile varamadığımız :teselli: artık kaderimize ağlamayıp şükredelim oldu mu çok şükür herşey için rabbime binlerce şükürler olsun :Saruboceq:
ay bana bakın kör köre cırt demiş gibi oldum kaydirigubbakcemile3

bu arada benim kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi :1shok: korkuyom ben ya benneyaptımki adet mi olacam ki senağlama

feraya beni teselli et lütfen :teselli: kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana korktum ben

elgiz nerde bu arada umarım rahatsızlığı fazlalaşmamıştır :1no2:

ahandaaaaa geldim uykucu elgiz geldiii ohoooo neler olmus neler yaaa bak hemen gelecem kahvaltımı yapamda

kıslarrr ya ayvisss gelmedimi halaaa bugun test sonucunu öğrencektiiii muallim canım benim göğüsler cok agrıyooo ucları felakettt ya gecmiyo bunun agrısı ne zamana kadar agrıcak böyle yaaaa

canım kasıklarının agrıması iyiye delalaet olabilir :CüvCüv:korkma lütfen canım bende iki gündür yatıyom o kadar kalktım bana ders oldu galiba ya sormayın bu durumun üzerine hasta olmak hicde güzel değilmisss ama bugun daha iyiyim cok sükür rabbim saglık versinn hepimiz aynı gün öğrenicez kıslarrr ayy patlıcak burasııı zemuszemus

ferayeeee sne hala bebişleri üzüyonmu bakim ne inatcı anne olcan sen yahu bebeğinde sana cekecek kısss bu durumdaaa muhahahahhaklava:

asicimmm snei burda görmek ne güsellll hosgeldinnn nasılsın senin durumun ne :1hug:

benımde ağrıyo canım ......inş ıyı belırtıdır bunlar...............sen nasıl oldun bıraz duzeldın dımm....çok gezme bak artık dınlennn...............ya ayvış ceza aldı sanırım dun eşi yazı yazdı buraya .....gıremez heralde ama bende merakk ettım sonuç nasıl inş sevınmıştır...........
zelal şimal feraye siz nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya bak kızıyomm ha benle muallimden baska kimse konusmuyo nereye kayboldunuz hepiniz ya merak ediyos sizi halla halla gelsenize yavru kuslarımmm alooooooookötükedihüso

ann aaaa niye ceza almıskiineyse ins sonucu alınca girer bizi merakta bırakmaz insallah yok ya gezmemi evdeyim 3 gündür patlıcam cıkmadım bu halimle alttan üstten patlak vaziyette nereye gidecem muhahahahahdelikafaduldenhele test sonucunu alam evde durmicam delikafaduldencanım agrılar noramldir ins iyidirde ins şakkıdı

ben şimdi duş aldımmm............rahatladım valla............beklemek zor...........hafıf ağrım var kasıklarımda...benımde goğuslerım sızlıyo ama çok değıl ..beklıcez ..........inş sonu hayr olur.........nerde bu kızlar ayvışte bı yazsa..................

canım bende bugün kasık ağrısı başladı tıpkı adet öncesi gibi hafif var ama rahatsız oluyorum senağlama korkmuyorum değil açıkçası :1no2: düşünmek bile istemiyorum inşallah iyiye işarettir olumsuz bişey düşünmüyorum şimdilik testten sonra bakarız kaydirigubbakcemile3

elgiz sen nasıl oldun sendede ağrı filan oluyor mu :uhm:

evet benımde le ınsan hep kendını dınlıyo ne kadar dınlemıyorum desekte elde değıl....inş sevınırız....rabbım mahcup etmesınnnn.............feraye nerde acaba bak elgız yıne kayboldu..

evet elgiz kayboldu benimde kaybolmam lazım biraz :1rolleyes: uzanmak istiyorum belki ağrım geçer bilgisayarda çok oturdum malum bizim ki diz üstü değil masa üstü kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…