Mucizeme Az Kald

geldimm buradyımda msnedeydim kıslarrr ya benim kasıkalrda bise yok simdi hangimizinki normal yahu acaba kendimizimi dinliyoz

bende gidip dua alsam aslında ya varya bu kac keredir banyo yaptım ben ama dua alabilrisiniz yazıyo bana verdikleri kagıtta kıslarr zaman gecmmiyoo harbiden ya salak gibi oldum be biraz gidip dolanam bu bilgisayar adamı salaklastıryo sankiiii kıslarr ya benim kasıkalr agrımıyo hangisi normal kendimizimi dinliyoz acaba yani dinlesem agrıyo gibi ay kafayı sıyırcam ha

kıslarrr bir sürü ütü var ya napıcamm offf ya ayy snaki adet olacam gbi oldum bende ya cok korkuyommm

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hammmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm degerim 185 cikti :)

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hammmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm degerim 185 cikti :)

amannnnnnnnnnnnnn allahımmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayvisssssssssss hamileeeeeeeeeeeeee hu gelinnnnnnnnnnnnnnn:teytey::içelim::teytey::teytey:

delikafaduldendelikafaduldenanammmmmm yahu ayyy cok sevindimmm ayvisim ya bize umut oldun süperrr ya ayyy valla kalkıp göbek atacam simdik ha ayy ne kadar sevindim hobaaaaa halaya kıslarrr hadeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlarrr bugün geç kaldım lülülülülülü sabahtan dışarı çıkmam lasımdı, iyi oldu ama salıdan beri evdeydim...
elgizimmmm...dur bacım ne stres yapıyon,aaa yakışıyomu hiç sana..klava:klava:klava: ben senden umut almıştım aaaa!!!
bende de göğüslerimden başka bi belirti yok, daha önce uçları acıyodu sadece, dünden beri dolgunlaştı, gece bilem üzerine yatamadım yaw ağrıdan delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya bide cuma ve cumartesi iç çamaşırımda toplu iğne başı kadar kan lekesi oldu.peçeteye filan gelmiyo yane..yerleşme kanması olsa böle olmaz dimi?? anlamadım ne iş

ayvissss anlat cabuk belirtin olmusmuyduuu ya snei bırakmayızz artıkınnn ıoleyyyyyyycok sevindimmmmmmmmm yaaaaasenağlamasenağlamasevincten aglıyommmm olayyyyyyyyyyyyyyy

anammmmm şimalllll yerlesme kanamasıııı olabi
lirrrr ay bayılcamm lan simdi tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben demiştim demi ama burd ahergün bi kutlama yapcaz diye, kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ayvisle başladık bilem :teytey::teytey::dance::dance:
tebrik ederim canımmmmmmmm..sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah..hadi hobaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:

bilmem elgizim yawww, o kadar erken olurmu ve o kadar az..aşılamdan sonraki 3.ve 4.gündü
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

şakkıdıayvış tebrukler canım ne guzel.................hadı darısı bız bekleyenlerın başına................kızlar naberrrrrrrrrrrrrrr

bilmem elgizim yawww, o kadar erken olurmu ve o kadar az..aşılamdan sonraki 3.ve 4.gündü
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hımmmm :sm_confused zaman acaba ne olabilirki cok erkenmis ama bilmiyomki canım benim ya ben birden heycan yaptım yerlesme kanamasıdır diyeee ama öle oluyomus peceteye gelmiyo falan diyolar yaaa ayvisss hamileeee şimalimmmm oleyyyy:dance::dance:

el mulalimm nerdesinn yahu sen nere kayboldunn ya ayvissss gel cabuk bize anlattttt belirti oldumuuu yoksa olmadımı biz kafayı yiyoz burda cünküüüü

dur bacım heyecan filan yapma delüüüü lülülülülülü ewet elgom yawww çooooookkkkkkkkk sevindim...topicin ilk hamişi çıktı bilem:sm_cool::sm_cool::sm_cool: sıra önce sizde en son bende...kapanışı ben yapçammm:icecream::icecream:

hihoyyythihoyyythihoyyytolsunda gec olsunnnn :CüvCüv:en son sen kapat tamam anlastıkkk insallahhhh allahımmmm sen büyüksünnn insallah ugur getirirr bizeeee ayvisss hade bakalım hihoyyythihoyyyt la cok heycanlanıyomm neden olmasınkiiii ayyy insallalhahahahhahahahahah cıldırdımmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bişey daha sorcam kıslar yaaa..yarın kontrole çağırdı doktor..önceki aşılamdan biliyorum sadece rahim duvarının kalınlığını ölçcek..biz ilişkiden bile kaçınırken , adam vajinal ultrasonla bakcek, bi o yana, bi bu yana, gezinip durcek ..naniknaniknaniknanikgitmesem mi ki???:uhm::uhm::uhm:

sabah kuslarııııııı siziiiiii bende öğle kusuuudelikafaduldenya napimm uyanamıyom hastayızz herhelll caktırmaaa hasta olmasamda uyanamazdım ya hade neyseee ya bak gene uykum geliyooo benim ama uzanasım geliyoooo ben biraz gitsemmiki yaaaaa mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

olcek kuşum olcekkk, ben eminim hem de çifter çifter olcek inşaallaaaaaaaaahhhhh :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…