kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hammmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm degerim 185 cikti :)
bilmem elgizim yawww, o kadar erken olurmu ve o kadar az..aşılamdan sonraki 3.ve 4.gündü
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hımmmm :sm_confusedzaman acaba ne olabilirki cok erkenmis ama bilmiyomki canım benim ya ben birden heycan yaptım yerlesme kanamasıdır diyeee ama öle oluyomus peceteye gelmiyo falan diyolar yaaa ayvisss hamileeee şimalimmmm oleyyyy:dance::dance:
dur bacım heyecan filan yapma delüüüü lülülülülülü ewet elgom yawww çooooookkkkkkkkk sevindim...topicin ilk hamişi çıktı bilem:sm_cool::sm_cool::sm_cool: sıra önce sizde en son bende...kapanışı ben yapçammm:icecream::icecream:
hihoyyythihoyyythihoyyytolsunda gec olsunnnn :CüvCüv:en son sen kapat tamam anlastıkkk insallahhhh allahımmmm sen büyüksünnn insallah ugur getirirr bizeeee ayvisss hade bakalım hihoyyythihoyyyt la cok heycanlanıyomm neden olmasınkiiii ayyy insallalhahahahhahahahahah cıldırdımmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?