Mucizeme Az Kald

ula rahim duvarıı asılamdan önce ölcülmezmiii la simdi niye ama genede doktorunu dinle ayy ben bise anlamıyom bunların yaptıklarındanda biseee kalın değilse napcak ilac vercek galibaaa

dikkat et kendine elgom, bol bol meyve ye..uykucu seniiiii........hade git de bebişler de dinlensinler biras, ilk heyecanlarını büyük coşkuyla yaşadılar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de bebişimin battaniyesini örmeye devam ediyim, üşümesin bebişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar inş................şımal bence tedırgın olma canım normaldır çok fazla değilmişki zaten..............inş herkes ıyı ols ben bugun ıyıym ....ağrım yok ama olsamı olmasamı daha ıyı bılmıyorum ama olmasın ya ınsan moralmen adeıt olcak sanıyo uzuluyo rabbım hayr sonuçlar versın arkadaşlar ayvış ne guzel ooohhhhhhh sevındık senınle kız inş darısı bıze...........gorecez.................anyayı konyayı........................

kız ne ..............yıne nereye...............uykucu ya.............şimal nıye yolluyonn kız..............

ula rahim duvarıı asılamdan önce ölcülmezmiii la simdi niye ama genede doktorunu dinle ayy ben bise anlamıyom bunların yaptıklarındanda biseee kalın değilse napcak ilac vercek galibaaa

her gittiğimde ölçtüler, yine ölçcek..al benden de o kadar, bende yaptıklarından gram anlıyosam kara kızan olayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi de kocişle konuşiyim de yarın bakarız artıkım.. ama dur keseyi görmek için de vajinal ultrasonla bakıyolar dimi...gideyim en iyisi...

tamam tamam ....................acıdım ....oyyy uysun oooo bakalım ya bıde bız uyusak demııı

zaman geçmıyoo.....uyumak ıyı olur az sonra karşı komsuma çay ıçmaya gıderım belkımmm......

aaaaaaa ayvisee çok sevindimmmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
maşallah 41 kere darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:
bizde burda bağıracaz demi kızlar HAMİLEYİMMM DİYEEE :CüvCüv::CüvCüv:
tebriklerrr ayvisss evet belirtilerini anlat lütfen :sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

inşşşşşşşşşşşşşşşşş.............ama bu topık tembel.....uyuyoooo....nasılsın zelall

iyiyim canımm sen nasılsınn biraz dinlendim duramadım kalktım yine delikafadulden sen nasılsın

valla kizlar tup bebek yonteminin en zor seyi bekleme sureci kizlar allahim hepinizin yuzunu guldursun ins kendinize dikkat edn kizlar umarim hepiniz guzel sonuclar alirsiniz

ayvissss anlat cabuk belirtin olmusmuyduuu ya snei bırakmayızz artıkınnn ıoleyyyyyyycok sevindimmmmmmmmm yaaaaasenağlamasenağlamasevincten aglıyommmm olayyyyyyyyyyyyyyy

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm 1.si herkese tavsiyem 12 günden evvel baklmamanız ben sabrettimmmmmm ve kazandımmmmmmmmm :)))))))
bana öle herkeste olduğu gibi kramplar girmedi lekelenme ya da kanama da olmadı
sadece son 4 günümde ay başı ağrısı hafif şekilde gelip gidiyodu. Ara ara da sağ kasığımda ağrı oluyordu
Ama herkeste belirti faklı oluyoooo onu da burdan görüyorummm..
Darısı başına bitaneciğimmmmm senden de diğer kızlardan da en kısa zamanda güsel haberler alıp burda hep beraber kutlarız inşallahhhhh:)))))))))))))))))

elgoooo kızın ben sana dinlen iş yapma demedim mi????kaydirigubbakcemile illa dayak istiyon heee yegenlerime ii bak teyzesi kurban onlara kızının adını ben koycam zate oğluşunada ne isim koyarsan koy baaaneee balım sende eline örgü başlasan ii olur unutma bize battaniye sözün var:roflol::roflol::roflol: allahım hepinizinde hayırı haberlerini almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar merhaba, ben geldim...AYVıS canım çoooooooooooooooooooookk sevindim, tebrik ederim, inşallah sorunsuz bi hamilelilk geçirir ve sağlıklı hayırlı evlat(lar) doğurursun canım benim...

günaydın tebrik ederim ayvis darısı başımıza inşallah

gunaydın herkese....................yıne tembeller kalkmamış.....kesın elgız hamıle ve tembel bı kızı olcekkkhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…