bişey daha sorcam kıslar yaaa..yarın kontrole çağırdı doktor..önceki aşılamdan biliyorum sadece rahim duvarının kalınlığını ölçcek..biz ilişkiden bile kaçınırken , adam vajinal ultrasonla bakcek, bi o yana, bi bu yana, gezinip durcek ..naniknaniknaniknanikgitmesem mi ki???:uhm::uhm::uhm:
sabah kuslarııııııı siziiiiii bende öğle kusuuudelikafaduldenya napimm uyanamıyom hastayızz herhelll caktırmaaa hasta olmasamda uyanamazdım ya hade neyseee ya bak gene uykum geliyooo benim ama uzanasım geliyoooo ben biraz gitsemmiki yaaaaa mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
ula rahim duvarıı asılamdan önce ölcülmezmiii la simdi niye ama genede doktorunu dinle ayy ben bise anlamıyom bunların yaptıklarındanda biseee kalın değilse napcak ilac vercek galibaaa
kız ne ..............yıne nereye...............uykucu ya.............şimal nıye yolluyonn kız..............
ayvissss anlat cabuk belirtin olmusmuyduuu ya snei bırakmayızz artıkınnn ıoleyyyyyyycok sevindimmmmmmmmm yaaaaasenağlamasenağlamasevincten aglıyommmm olayyyyyyyyyyyyyyy
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm 1.si herkese tavsiyem 12 günden evvel baklmamanız ben sabrettimmmmmm ve kazandımmmmmmmmm :)))))))
bana öle herkeste olduğu gibi kramplar girmedi lekelenme ya da kanama da olmadı
sadece son 4 günümde ay başı ağrısı hafif şekilde gelip gidiyodu. Ara ara da sağ kasığımda ağrı oluyordu
Ama herkeste belirti faklı oluyoooo onu da burdan görüyorummm..
Darısı başına bitaneciğimmmmm senden de diğer kızlardan da en kısa zamanda güsel haberler alıp burda hep beraber kutlarız inşallahhhhh:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?