Mucizeme Az Kald

ELMUALLıM merhaba canım...Kızlar dün resmen sinir krizi geçirdim...Kumandalar , dvd hoparlörü ne varsa fırlattım duvara pencereye...Ağlamaktan göz kapaklarım morardı... O sırada annesi belimi sormak için aradı, herşeyi anlattım, hemen geldi ...Ablam ve yeğenim de tesadüfen geldiler...Beni rahatlattılar sağolsunlar...Eşim olacak insan da ben ağlarken zaten tlf.da dinledi herşeydi, şehirdışındaydı, ikindin geldi...Yalakalıklar falan......

Bu arada dün adet belirtilerim başladı; karnım belim kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo, bu sabah göğüslerim de şişmiş...Dün doktoru aramış eşim olan kişi, ( bi de dr.u arayıp çok ilgili düşünceli eş portresi çizer arada, göstermelik), dr benle konuştu, belirtiler adet de olabilir tutunma da dedi ama ben zannetmiyorum tutunma olacağını...
Test sonucunu merak bile etmiyorum...

canım ya.............kendını çok uzuyosun....ama ailenın gelmesı sana moral açısından ıyı olmuş..........inş belırtıler tutunmasdır bellı olmaz kı...........bende kararsızım belırtıler gelıp gıdıyo inş hayra almettır canım.........artuık sakın ol ......bun çok onemlı..............

bak ınş yarıladıkkk.................azalıyoooo...............inş rabbım tum bekleyenlerı sevındırrr.................ya kaç yıllık evlısın canım sen..........eşini tanıyomuydun tum tedavıleredde bolemıydı.....

4,5 yıl oldu..Ya eşim şöyledir canım; iyi günde çok iyidir, esprilidir, yemeyi içmeyi, gezmeyi sever, eğlencelidir...vs
Ama kötü günde hayır...Hasta ol, yanında hiç bulamazsın..ışin düşse maddi manevi, ya yardımcı olmaz ya da oflaya puflaya...Kapı çaldı, iyi insan (iyi güne iyi olan) geldi, tlf.lara bakmadım da , merak eti herhalde...

tamam canım gıt bak..................zor....ya..........rabbım yardımcın ols...........hep ıyı gun olmazkı hayatta zor gunlerde olcacak ve onemlı oln o zorlukları aşabılmek...........inş duzelır.............ben onyedı yıllık evlıyım hep destek olduk bırbırımıze yoksa gecermı omur ............kendıne bugun ıyı bak bebşiişini duşunnn

elgız sızı terkedıyorum.....bu topıkk uykucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuÇok üzgünüm çoook

muallim günaydın bacımmm...ben geldim yanına : ) ben doktora gittim geldim bunlar hala uyuyooooo...doktor beni biras heyecanlandırdı hemen size de söyliyim söylediklerini...endometriumu ölçtü 13 mm çıktı, ilk aşılamada aynı gün 12 mm çıkmıştı. bi de çok ümitlenme ama çok küçük bişeyler görüyüorum dedi!!!delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden tabi ben çoktaaaannn ümitlendim, hatta eşim bile ümitlendi : ) siz ne dersiniz kızlar, geçen hafta salı yapılmıştı, yani bugün 8.gün..olabilir mi??? kafam çok karıştı....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydınnnn a.s.

el muallim nasılsın canım

feraye sen nasılsın sana çok kızgınım açıkçası klava: sinirlerine hakim ol lütfen ya :çok üzgünüm: bence senin testin pozitif çıkacak üzülme :sm_cool: adet gibi sancıların söyliyim sana sinirden oldu kendini bi rahat bıraksan göreceksin yarına geçer :teselli: dün benimde öyle oldu korktum inan bende :uhm:

elgiz hayatım nerelerdesin şimdi sen gelince yine ben gitmiş olucam :1no2:

kızlar az kaldı haftaya herşey açıklığa kavuşacak sengözlerimebaksanab rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminnn

şimalcım inş ya.............inş olur ama çok erken doktorunda gormesı sonuçta böle olsa herkes gıder baktırıdı....ama inş dıyelım ne ıyı olur ıstersen yarın bı ıdrar yappp............bazen çıkabılır..rabbım guldursıun bızı...ya ben kızıyommbunlara uyuyolar ya.................
kız zela sen nasılsın bugun belırtıler neler benım hafıf kasık ağrım var şimal gögğslerın nasıl zelal senınede bakın bakım ....:bbo:

sırnaşık şeysırnaşık şey zorla aklıma belirtileri sokacaksınız valla delikafadulden canım benim göğüslerim iğneleri kullanamaya başladığımdan beri şiş ve ağrıyor ama bugünlerde azalır gibi oldu sanki sönüyor gibi kasıklarımsa bugün bişey yok dün çok kötüydüm bi ayağım wcde kalmıştı bişey gelcek diye elim yüreğimdeydi kasıklarım ağrıyordu korktum bende senağlama

hadı inşşş olcekkkkk............haftaya rabbım inş guzel sonuç verecekk....zelal ne yapalım kız sıkılıyoozzzz işte..................zaman geçmıyooooo..................

hihoyyyttık tık tıkkkmirmirmirmirben geldimmmm gelebilirmiyim sonunda beni burdan kovcaksınızzz ya olum ne kalkıyonuz sabahın köründe zaten zaman gecmiyo nasıl zaman gecirceniz yatın halla halla benim gibidelikafaduldenkıslarrrr ya sizi cok ösledim dün misafirim vardı bir daha gelemedim ya aklım sizde kalmıstı vallla girsem ayıp olurmu diye düsündüm bile ama olmadı ah olmadı delikafaduldenya bende cok merak eder oldum yaa simdik bbiss hamismiiyiz değilmiyiz beklemek ne zor imis yahu ama tamam relaks oluyos simdi hayde hepberaber :sm_cool:ya ama ben kahvaltı yapmaya gidecem ama hemencik gelirim kızarmısınız delikafaduldensiziiiii cokkkkk seseyommmmmmm hemen gelecemmm haaaaa

yok canım yaa idrar testi filan yapmam, tek çizgi görmek istemiyorum, sonuna kadar sabredicem inş..benim gögüsler şiş, ama adet öncesinde hep şişer benimkiler, bu bi belirti diil yane benim için...ama kasıklarıma ara ara ağrı giriyo, hele gece bi ağrı girdi ki uykudan uyandım acıdan.. inşaallah canım, bu yolculuğumuzun sonu hepimizin için çooookk güzel olacak

yakındır kovmamız sabrediyosssss ama öslüyos da...kıskanıyom seni valla kıs, keşke bende uyusam öğlene kadar ama yok anam nerdeee sabahın köründe ayaktayım...inşaallah hepimis hamişiz bacım, şüphen olmasın...benim doktor görüşmemi okudun mu kıs???? bi de sen yorum yap bakem...

ya ne bılım aynı gogüslerım sızlıyooo hafıf kasıklarımda ağruıı ya ıyı ya kotuuu bakalımcanım inşşş....hadı senın daha az kaldııı inşş senvınelımmmm

aaa evet benım 8.......ben senı daha once bılıyodum neyse bı gun farkala bakalım neolacak bakk elgız yıne yokkkkkkkk

kıskanma la sende uyuuuuu delikafaduldeninsallah canım ya hayırlısı insallah doktor görüsmeni dur okuyam sonra cevapları yazam kızlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…