şimalcım inş ya.............inş olur ama çok erken doktorunda gormesı sonuçta böle olsa herkes gıder baktırıdı....ama inş dıyelım ne ıyı olur ıstersen yarın bı ıdrar yappp............bazen çıkabılır..rabbım guldursıun bızı...ya ben kızıyommbunlara uyuyolar ya.................
kız zela sen nasılsın bugun belırtıler neler benım hafıf kasık ağrım var şimal gögğslerın nasıl zelal senınede bakın bakım ....:bbo:
hihoyyyttık tık tıkkkmirmirmirmirben geldimmmm gelebilirmiyim sonunda beni burdan kovcaksınızzz ya olum ne kalkıyonuz sabahın köründe zaten zaman gecmiyo nasıl zaman gecirceniz yatın halla halla benim gibidelikafaduldenkıslarrrr ya sizi cok ösledim dün misafirim vardı bir daha gelemedim ya aklım sizde kalmıstı vallla girsem ayıp olurmu diye düsündüm bile ama olmadı ah olmadı delikafaduldenya bende cok merak eder oldum yaa simdik bbiss hamismiiyiz değilmiyiz beklemek ne zor imis yahu ama tamam relaks oluyos simdi hayde hepberaber :sm_cool:ya ama ben kahvaltı yapmaya gidecem ama hemencik gelirim kızarmısınız delikafaduldensiziiiii cokkkkk seseyommmmmmm hemen gelecemmm haaaaa
yakındır kovmamız sabrediyosssss ama öslüyos da...kıskanıyom seni valla kıs, keşke bende uyusam öğlene kadar ama yok anam nerdeee sabahın köründe ayaktayım...inşaallah hepimis hamişiz bacım, şüphen olmasın...benim doktor görüşmemi okudun mu kıs???? bi de sen yorum yap bakem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?