Mucizeme Az Kald

bence pazar ıdrar testı paratesı kan tesytı yaptıralım yaaaaaaaaa................çok heyecanlı bekleyıçş olcek rabbım kolaylık versın yaaaaaaaaaaaaaaaaa................feraye kendını o kadar kastın ağladın ondandır canım............

hadi hayırlısı bakalım bende heyecanlandım şimdi allah yardım etsin inşallah.kim neden aglıyo?güçlü olun kuzular yapmayın bölee.

elgiz normalde benimde pazara denk geliyor ama pazar olduğu için doktorum pazartesi dedi aslında cumarteside olur ama yok ben pazartesiyi bekliyim :bbo: kaydirigubbakcemile3

el muallim canım benim evde test yapmaya cesaretim yok :1shok: o yüzden ilk kan testiyle öğreneyim diyorum inş.pozitif sonuç alırız kızlarrr :Saruboceq:

inş senacııııııııııı............inş fıgencımmmmmmmmmmm.............bızler bekleyen garıpler çok sıkıldık ınş ıyı sonuç alırızda sıze moral oluruz................dua edın bol bolllllllllll çok sağolunnnnnnnnnnnn

opuyorumnanaktanferaye canım belırtıler başladı....inş ıyıye ısarettırrrrr................sabır sabırrrrr...........ne yapalım..inş az kaldı yarıladık kız elgızzzzzz...........nerdesın kız...........

pazartesı hepımızmı yapıyozzz gıızzzzz...................amanınnn.................korkularr başloyoooo..........inşşş herkes guzel sonuç getırır yaaaaaaaaaaaaaaa

yaaaaaaaa .....................oluyoz meraktan ne coooll...................ölüyözzzzzzzzz...........ama ne yapalım beklıcez sen kendıne arkadaş arıyon dımı sen ne zaman yapıcan kı................

ferayeee cumartesiiiyi tutturduuuu muhahahah kim ne kadar dayancak bakalımmm.)))))))))

sendemı heyecanlandın dıpdıscım ben 6. gunu bııtrıdım .....aynı gıbıyız zaten....bakalım canım heyecan korku sardı bızıde............

opuyorumnanaktan kızlar nerdesınız yaa................ offff sız hep kaçıyosunuz elgız yınemı uyuyonnnn

yoooo burdaym sizden ses seda cıkmayınca bende baska yerlere takıldım ne kısıyonn yahuuuu dıptısım benim 7 nci günümmmm ya azz kaldııı insallah öğrensekde rahatlasak demiiizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…