Mucizeme Az Kald

nasıl acı varmı acı der gıbın belırtı var mı belıtrı.................ya ne yapcazzzzzzzzzzz

benimde 7.günüm bugün delikafadulden
bende demin kara kara düşündüm herkeste lekelenme oluyormuş bizde niye olmadı :uhm:
feraye canımmm cumartesi demek test yapıcan ayyy allahımmmm heyecanlandım :dance:

bizlerde pazartesi artık allah hepimizin yardımcısı olsun aminnnn :Saruboceq:

inş dptıscım inş sağol canım.............beklemek zor ya...............sonu ıyı olsa beklerız ama oda bılınmeyınce zor....................bıde bole uykucu arkadaş..............Çok üzgünüm çoook

kız olmasın lekelenme......yanlış bılıyon herkesteolmaz ve genelde ıyı değıl .....inş rahat geçer ve olumlu olur hepımızın...................ayyyyyyyyyy....................

evet senin bizden 1 gün sonra oldu anlamadığım neden transfer gününü 1.gün saymıyorlar :uhm:

kız olmasın lekelenme......yanlış bılıyon herkesteolmaz ve genelde ıyı değıl .....inş rahat geçer ve olumlu olur hepımızın...................ayyyyyyyyyy....................

:roflol: hadi yaa gerçek mi ay bende üzüldüm nasıl neden bizde olmadı diye delikafadulden aman kötüyse olmasın allah korusun rabbim iyi olanını versinn :dance:

yaaaaaa bi kere adımm cıktıııı uykucuya inmez sekizeee muhahahahah ya ne kıskanıyonuz sizde uyuyun sabahın köründe burdalar haksızmıyım dıptıs yaaa saol canım ya iyi dileklerin icinn inan senin icin üzülmüstüm cok ama nasibimizden öteye gecemiyoruz bakalım bizimde belli olcak hayırlısı olsun insallah

muallllimmm senin varya ücüzünn olcekkkk o kadar sabırsızkiiii yerinde duramıyoooo ne enerjın var kısss ne yiyon sen söle bizde yiyekkkk yahuuudelikafaduldendelikafadulden

zelallll ne kanaması yahu kıslarrr belirtiiii yok yahu göğüslerden baskaaaa

ben anladım bu belirtiler herkeste farklı oluyor galiba biraz geç anladım ama kaydirigubbakcemile3

benim göğüslerim tedavi başından beri böyle hatta şimdi biraz daha iyi kendine geliyor gibi benneyaptımki

kıslarrrrrrr kocis geldiiii ben cıkmak zorundayımmmm gelecem geneeeeee bak muallim uyumaya gitmiyomm haaaaa :)))))))))))))))))))))

Ben 2-3 haftadır her sabah 6.52 de uyanıyorum manyank gibi hep aynı saatte...Hep kıskanmışımdır çok uyuyanları, hiç öyle gamsız olamadım...:çok üzgünüm:
Depresyon belirtisi erken uyanmak mafoldumben
Saat 9 dur en büyük lüksüm...:sm_confused:
Ne yedin diye mi sordu biri; ben kurutulmuş patlıcan + kurutulmuş fasulye yaptım...İçlerinde kurutulmuş biber ve kurutulmuş domates de var...
Hani hamilesiniz ya büyük ihtimalle, canınız çekerse...:1shok:
Sanki çok iç açıcı yemekler de ..delikafadulden
Sizler ne yiyorsunuz kızlar????:uhm:

Bende de hiç kanama olmadı...Karnımda kasıklarımda bi rahatsızlık var ama gaz sancısı gibi mi adet sancısı gibi mi bilemedim...Arada geçiyo ama...Sürekli yok yani...

feraye canım ya bende gec kalkmak depresyon belirtisi sanıyodumm muhahahah bence sen yanlıs bilmeyesinn ne güsel erken kalkmak aslında ya aslında uyanabilirim ama napıcam günler cok uzun diyom yatıyom bende zati bebes olunca uyuyamıcam hep öle diyolar ama erken kalkmaya alısmam lazım galibaaa ya muallimm sabah 8 bucukmu dedinnndelikafaduldenaslında evde cok sıkıldım sabah kocisle kalkıp annemlere gitmeyi düsünüyomm girmesem nete analyınki evde yokum sizi bir gün yalnız bırakcam ama aksama gelirim gerci kesin olmamakla beraber sırnaşık şeyayrıca ben biraz önce yürüyüsee gittimmmm ya cok sıkılmıstımm napimm ama ya zelalim gögüs agrısı belirti değil bence benimde cünkü ilac kullandıgımdan beri var ama su da bir gercek benim adete 10 gün kala zaten böyle agrı oluyordu yani hormonlardan oldugunu düsünüyorum aslında ama belirti falan yok ya valla cok merak ediyomm delikafadulden

kızlar yattınızmı ................kız elgız kandırıkçı sabah kalkamıcannn ben bılıyommmmm...............uyucan mışıl mışıllllllllllllkaydirigubbakcemile

günaydın kızlarrrr..gerçi herkes uyuyo galiba ama...ben bu sabah 5:40 da ayaktaydım yine..gecede uyuyamadım zaten..eşim de heyecan yaptı yazık, ben her dönüşümde dikkat et deyip karnımı tutuyodu garibim : ) inş bu ümitlerimiz boşa çıkmaz hayırlısıysa tabi..eğer eşim cumartesi yaptıralım diye baskı yapmazsa ben de sizlerle beraber pazartesi test yaptırıcam galiba, hepimiz aynı günde mutlu haberi veririz inşaallah şekerler...

inş...........ya...........bu stres kotu ..............bıraz daha kısa olsaymış resmen ıkı haftaya yakın......ben canım ıstemedı gırmek ......kahvaltı yaptım...şimdi açım dedım..............havada çokk sıcakkk..............ınş hepımız neredeyse aynı gun......inş sevınırız kısmet bakalım

kıslarrr bende bi kaç hafta sonra bekleme sürecinde olaam sizlerde hamile olcanızzzzz
bende transferden sonra hiç uyuyamıyodum sıkntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…