Mucizeme Az Kald

canımm evet haklısın aslında herkesde farklı oluyoooo hade bakalım pesinden gelecez insallahhhh hihoyyyt

ya napimmm ya dayanamıyom napim ama yapmıyom zaten ya grip oldum kac gündür dinleniyom iyiyim simdi cok sükür ama bu evde beklemek cok zorr ya yahu ne battaniyesi benmi yapacaktımm muhahahahahah niye hatrlamıyom böle bise dediğimiii :jeyyar:muhahahahah aminn insss darısı basına canımmmm :jeyyar::jeyyar:

gunaydın herkese....................yıne tembeller kalkmamış.....kesın elgız hamıle ve tembel bı kızı olcekkkhihoyyyt

valla insallah anasına ceker uyku yönünden yoksa benim işim coooooooooooookkk zor cokkkkk -tatlicadiarzu-valla ben böle uykuya düskünken nasıl olcek bilmem valla uykusuzluk beni cok sinirli yapıoooo ama yaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3ayyyy kızmııı ayyy yeyimm ben onu yeyimmmm

canımmm ya kıyamam sana senin sinirler hepten bozulmus yaaaa insallah en kısa azamanda hersey yoluna girer yoksa senin bu velet varya anası gibi sinirli olcek kısssss klava:

şimalimmmm ben sana ne dediydimmmm oleyyyyyyyyyyyyhihoyyytver ver biseylerrrrr eger bi yoksa ben o doktorun kafasını kırmammııııklava:ana senin rahimmm kalınlasmıssss kıssss anam bebe yerlesiyo galiba ahade yırttın insallah canım ya ayyyy süper ya burda herkes hamis kalacak insallahhhhhh

aynennnnde öle olduuu yahu ben geldimm sen gittinnn muahahahahah

aaa evet benım 8.......ben senı daha once bılıyodum neyse bı gun farkala bakalım neolacak bakk elgız yıne yokkkkkkkk

geldimm muallim geldimm burdayımmm canımmm benimde belirtiler sneinkinden yaaa bugun benimde kasıklar inceden sızlıyo ara ara birde gögüsler her zamn gibi feleket benimde adet öncesi böle oluyodu göğüsler ona yormak istemiyom ama benim icimde bir umut var ya umutsuz olamıyorum kıslarr ya sanki hamis kalacaz benim icime öle doguyooooo :Saruboceq::Saruboceq:

yahuuuu hep böle oluyo ohh oldu bana ben uyuyom hep siz burdasınız ben geliyom herkes gidiyoooooooooooo al sana elgizklava:

bende geldimmm zemuszemus

elgiz hoşgeldin tatlım nasılsın :1hug:

el muallim test günümüz aynı delikafadulden:sm_cool::dance:kaydirigubbakcemile2 hadi bakalım hayırlı haberler verelim birbirimizeee :teytey::teytey: tabi ben dayanamayıp cumartesi yada pazar idrar testi yapmazsam pazartesi öğreniriz CADIARZU neyse evde test yok yapmam heralde :1rolleyes:

evet aynı ya inş canım ..............elgız bekledı gıttı bak öle olur işte ..................ne yapıyonuz kıslar......................vereliniortak

yok elgizim sen deil ballım yapacaktı bize sözü vardı siz hamiş kalın bebiş battaniyelerinizi ben yapıp göndercem diodu snnki 2 tene olacağından biraz uzun sürer şimdiden başlasın doğuma anca yetiştirir

ahandaaa ben geldimmm hu hu bak genemi yoksunuzzz gelin azcık sohbet edek yahu ya kıslar benim test tarihim pazara geliyo ogün yapıyolarmı acaba kan testi yoksa pazartesiye kalcam bende zelis muallim ve ben aynı günn anammmm

runhasımmmm ballomu muhahahah hade bakalım oleyyyy battaniyeler den yırrtıık o zaman desenee 2miiiii:CüvCüv::CüvCüv:delikafaduldendelikafadulden

önümüzdeki p.tesi test günlerinizmi hadi bakalım ptlatın nüfusuu kaydirigubbakcemile2hihoyyytopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…