valla kizlar tup bebek yonteminin en zor seyi bekleme sureci kizlar allahim hepinizin yuzunu guldursun ins kendinize dikkat edn kizlar umarim hepiniz guzel sonuclar alirsiniz
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm 1.si herkese tavsiyem 12 günden evvel baklmamanız ben sabrettimmmmmm ve kazandımmmmmmmmm :)))))))
bana öle herkeste olduğu gibi kramplar girmedi lekelenme ya da kanama da olmadı
sadece son 4 günümde ay başı ağrısı hafif şekilde gelip gidiyodu. Ara ara da sağ kasığımda ağrı oluyordu
Ama herkeste belirti faklı oluyoooo onu da burdan görüyorummm..
Darısı başına bitaneciğimmmmm senden de diğer kızlardan da en kısa zamanda güsel haberler alıp burda hep beraber kutlarız inşallahhhhh:)))))))))))))))))
elgoooo kızın ben sana dinlen iş yapma demedim mi????kaydirigubbakcemile illa dayak istiyon heee yegenlerime ii bak teyzesi kurban onlara kızının adını ben koycam zate oğluşunada ne isim koyarsan koy baaaneee balım sende eline örgü başlasan ii olur unutma bize battaniye sözün var:roflol::roflol::roflol: allahım hepinizinde hayırı haberlerini almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydın herkese....................yıne tembeller kalkmamış.....kesın elgız hamıle ve tembel bı kızı olcekkkhihoyyyt
ELMUALLİM merhaba canım...Kızlar dün resmen sinir krizi geçirdim...Kumandalar , dvd hoparlörü ne varsa fırlattım duvara pencereye...Ağlamaktan göz kapaklarım morardı... O sırada annesi belimi sormak için aradı, herşeyi anlattım, hemen geldi ...Ablam ve yeğenim de tesadüfen geldiler...Beni rahatlattılar sağolsunlar...Eşim olacak insan da ben ağlarken zaten tlf.da dinledi herşeydi, şehirdışındaydı, ikindin geldi...Yalakalıklar falan......
Bu arada dün adet belirtilerim başladı; karnım belim kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo, bu sabah göğüslerim de şişmiş...Dün doktoru aramış eşim olan kişi, ( bi de dr.u arayıp çok ilgili düşünceli eş portresi çizer arada, göstermelik), dr benle konuştu, belirtiler adet de olabilir tutunma da dedi ama ben zannetmiyorum tutunma olacağını...
Test sonucunu merak bile etmiyorum...
muallim günaydın bacımmm...ben geldim yanına : ) ben doktora gittim geldim bunlar hala uyuyooooo...doktor beni biras heyecanlandırdı hemen size de söyliyim söylediklerini...endometriumu ölçtü 13 mm çıktı, ilk aşılamada aynı gün 12 mm çıkmıştı. bi de çok ümitlenme ama çok küçük bişeyler görüyüorum dedi!!!delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden tabi ben çoktaaaannn ümitlendim, hatta eşim bile ümitlendi : ) siz ne dersiniz kızlar, geçen hafta salı yapılmıştı, yani bugün 8.gün..olabilir mi??? kafam çok karıştı....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydınnnn a.s.
el muallim nasılsın canım
feraye sen nasılsın sana çok kızgınım açıkçasıklava: sinirlerine hakim ol lütfen ya :çok üzgünüm: bence senin testin pozitif çıkacak üzülme :sm_cool: adet gibi sancıların söyliyim sana sinirden oldu kendini bi rahat bıraksan göreceksin yarına geçer :teselli: dün benimde öyle oldu korktum inan bende :uhm:
elgiz hayatım nerelerdesin şimdi sen gelince yine ben gitmiş olucam :1no2:
kızlar az kaldı haftaya herşey açıklığa kavuşacak sengözlerimebaksanab rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminnn
aaa evet benım 8.......ben senı daha once bılıyodum neyse bı gun farkala bakalım neolacak bakk elgız yıne yokkkkkkkk
ya napimmm ya dayanamıyom napim ama yapmıyom zaten ya grip oldum kac gündür dinleniyom iyiyim simdi cok sükür ama bu evde beklemek cok zorr ya yahu ne battaniyesi benmi yapacaktımm muhahahahahah niye hatrlamıyom böle bise dediğimiii :jeyyar:muhahahahah aminn insss darısı basına canımmmm :jeyyar::jeyyar:
yok elgizim sen deil ballım yapacaktı bize sözü vardı siz hamiş kalın bebiş battaniyelerinizi ben yapıp göndercem diodu snnki 2 tene olacağından biraz uzun sürer şimdiden başlasın doğuma anca yetiştirir
Kızlar transferden sonra dr.a mı gittniz siz, rahim kalınlığı falan? Bana öyle bir şey denmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?