Mucizeme Az Kald

inş ...bız hamış olalım sıze umut olalım sonra sız arkamızdan gelın sızde hamiş olun...........oyyyyyyyyyyy anam nufus patlıcak kızlar

merhaba muallimcim..ben çok yorgun düşmüşüm galiba uyudum biraz sonunda...yaa dün baya kasık sancılarım vardı, bugün yok gibi..üffff korkuyorum böle olunca yaffff...sende durumlar nasıl???

tabı canım öle uyumazsak sonunda yorgun duşerız ınan benbe bu gece ıyı uyumuşummm.............zor bıle uyandım....canım benım ağrım fılan yok bışey yok yanı ıyımı kotumu bışey denek doğru değılll....inş rabbım ıyıye işarettır inş sonumuz ıyı olurrrr.............ayaklarını sıcak tuttt canım..............bak elgız kaçtı yıne.......bak anlaşalım o hamış olunca onunla hıççççç sohbet etmıcezz çatlasınnnnnn..cezaaaaaaaaalkisalkisalkis

tamam canım, sözzzz o hele bi hamiş kalsın zaten hiç kalkmas da kalksa da bizi bulamayacak... inş canım inş iyi olcek...çorabımı pek çıkarmıyorum aslında..
bana uyumak iyi gelmedi, salak salak oturuyorum, kalkim bi kahvaltı yapim, bi de eşim kurabiye istemişti, onu yapam bare...ben gelirim yine...

tamam hadı sen kahvaltını yap canım...........afıyet olsssss ooooooooo kurabıye at bı taene bureye..............cokacimcoook

Bugün iğne günüm ( progestan )...Bi de işyerine uğramam lazım...Evde kös kös oturmak ne güzeldi halbuki...Hamile olsam da ede oturmaya bahanem olsa...Bıktım işten...

kıslarrr hepinize günaydınnn ben bugun iyi değilim hamis değilim ben galiba ya bugun 8nci gün ve bende tık yok olurdu biseyler ya ümidimi kaybediyorum sankiii:a015:bugun niye böle oldum ya kızlar aglamam geliyo benim ya ben kahvaltımı yapamda gelem canımda yemek istemiyoooo

elgız bende aynen duşunuyoroumm olmadı bence ...............ben çok umutlamank ıstemıyorummm...........ama inş sızın olacak ya.............inş..............gıtgıde umut azlıyo bende........................neyse hayırlsıs dedıkkk.................feraye canım valla bende aynı hamış kalıp artık evde oturmak ıstıyorum iş stresı benı bu sene çok gerdı ....gerçı hamış olmasamda seneye işten ayrılcamm mudurum ısteyecek ama ben kafam rahat olsun istıyorum......gezerım bol bollll.................kısmet inşşşş canım yaaaaaaaa

elgiiiiizzzzzzz, muallliiiiiimmmmmmm!!!! dövcem sizi haaaaa...ne o öyle yok ben hamile diilim yok ben de diilim filannnnn...yakışıyo mu size!!!!!silkelenin bakiiiimmmmm!!!! yoksa ben gelir bi güsel silkelerim sizi aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

ya demekki böyle dülünceler herkezde oluyor benim bi arkadşaım öyle oldu 2. denemesiydi ay tutmad belirtim yok ay öyle ay böyle pat hamile hemde ikzilere 7 haftalık :)

bende ilkinde kesin hamileyim diye gittim kliniğe 0,002 çıktı oldum yere bayıldım kaldım

yapmayın kuzular
ben buna 7. ve 8. gün sendromu diyorumalkisalkisalkis
şuanda izleninim 7. ve 8. günlerde herkesin psikoloji dağılıyor
ayrıca 7. ve 8. günde birden belirtiler kayboluyor ama 9. gün yeniden başlıyor
haydi haydi toplanın :CüvCüv:zemuszemus

canım dıptıs .....valla belırtı fılan yokk....ama inş canım dediğin gıbıdır..........umutlar sönüyoooo....göğümde sadece azcık ağrı var..........sankı herşey bıttı neyse ama beklıcez ....inş sonu ıyı olur ...ne yapalım takdırde ne varsa o olcak..........sağol canım bırazda olsa ıyı oldu yokdsa gunler geçmıyo..zeten şıu elgız çok tembel yaaaaaaaaaaaaaaa.................kızlar uyuooo...bı şimal uyuyamıyo bı ben...........inş hepımız sevınırız canım

ciddiyim kızlar
merkezdeki tedavi görünlerin hepsi bunu yaşadı gözümün önünde
7. ve 8. günler delirmeye başlıyoruz :teytey:
ama 9. gün genelde kasık ağrıları fazlalaşıyor
standart olmuş artık bu o yüzden kasmaya gerek yok kendinizi

bakalımm valla moralım bozulur sonra kız..............dıptıs haklı belkı oledır..........inş belırtıler oluşur ıyı yonde..............feraye sen nasılsın .............bak yaparsan kafayı çok takma tamam mı..........

Tamam muallim negatif çıkarsa dikkate almayacağım, kan sonucunu bekleyeceğim...Peki pozitif çıkarsa kesin pozitif midir, ilaçlardan dolayı da pozitif olma ihtimali var di mi sanırım???

dıptısım saoll ya icimizi rahatlattın inankiii zaman gecmiyo diyodukkk ama yaklasıyoooo ve bende cok korkmaya basladımmm ben bugun kendimi dısarı attım valla ohhh kuaföre gittim sacımıkestirdimm anneme gittim orda yemek yedimmm sonrada akraba ziyeretiiii kendime geldim yahu evde kalınca hep uzan yat hasta pskolojısı kendimi dinliyordummm aman olacagı varsa olur dedim cıktım valla bayada yürüdüm ama hic kendimi dinlemedim aklıma bile gelmedii kıslarrr her gün evdenmi cıksak yahu evde yatınca valla sapsarı oluyom hasta gibi uyusuk ayyyy sormayın ya kendime geldim azcıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…