Mucizeme Az Kald

Tamam muallim negatif çıkarsa dikkate almayacağım, kan sonucunu bekleyeceğim...Peki pozitif çıkarsa kesin pozitif midir, ilaçlardan dolayı da pozitif olma ihtimali var di mi sanırım???

bie arkadas sanki öyle yazmıstı ama ben inanmıyorum ona ya nasıl olurkiii canım ya belkide olur valla bilmiyomm hade cesaretin varsa yap bakalım belkim bizde senden kıskanır yaparız bakarsınnn

Valla çok cool gördüm sizi kızlar...Sonucu söylemeyeceğim siz söyleyene kadar..
En sabırsız, en meraklı melahat ben çıktım ayol...-tatlicadiarzu-

canlarım sizi bugun yalnız bıraktım kusura bakmayınn sizi cok ösledim ama inan aklım sizde kalmıstı tam cıkıcakken size yazacaktım ama elektirikler kesildi bekledim gelmedi bende cıktımmdelikafaduldenama şimalim muallimim feraye zelis hepinisiiiii ösledimm vallaaa

bakkkk birde söylemicekmisss hahaha görecez seniiii hemende sölicennnnnnn:sm_cool:

Ölmek sürünmekten iyidir...Yapayım ne olacaksa olsun...şakkıdı
Gerçi eninde sonunda cts günkü kan testini dikkate alacam ya...
Çatlarım ben meraktan...zemuszemus

feraye hayırlı haberini bekliyorum.. sabahı bekleme ya kalk git yap merak içindeyim..
ay bana ne oluyorsa :d bende çok heycanlanıyorum

iyi tamam tamam kızdırmayalım snei sabah yap ama söyle olurmu cok merak ederiz simdi yaaaaaa aslında bendemi yapsam yahu bak gaza geldim haaa:jeyyar::jeyyar:

Olabilir gülencim,, sana söylerim belki...:1hug:
Muallimle elgize küstüm, yarın beraber yapalım diyorum, kabul etmiyorlar...
Normalde test günü pazar hepimizin, cts yapalım diyorum, pzt diyorlar...:1closedeyes:

cooooookkk pissssssssss gaza geldim ha ama idrarda cıkmaz yahu daha erken değilmi ya cıkmasa üzülcem sonra ya yok yok yapmıcam iste:dilcikar:

mualliimmmm nerdesin kısss nere kactın ya bu kıss bize küsüyooo gel biseyler yapalım ortayı bulalım ya ben pazar yapacam dedim ama yapmıyolar dedinizzzz

ayyyy cok güldümm feraye canım ya beni güldürdün aksam aksam ben kafanı karsıtırmıs olmim diyo yaaa:jeyyar:tipeee bak muhahahahhalaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…