Mucizeme Az Kald

Özel hastaneler yapar diye düşünüyorum ben, acil servislerde yapılıyo çünkü...
Ama niyeyse dr pazar olmayacağına göre cts yaptır dedi...

korkuyolar canım
senin ilk tedavin ya ondan deli cesareti oluyor..
iyi hissediyosan yap zaten negatif bile çıksa bazılaırnın idrarda çıkmıyo

vereliniortak feraye git gözünü seviyim et çişini gel

ferayeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

Afacanlı gülencimmm....Sabaha az kaldı yavrum...Sabah ilk çişte daha yoğun oluyo hcg, eğer varsa tabi...Sen de benim gibi meraklı melahat çıktın...Muallimle elgiz gibi cool olamadık...
Sabah haber veririm sana...Kırılma olur mu?

kıslarrr benimde ilk denemem ama ben gercekten cok relaksım ya kızmayın bana ne olurrrrr

en güzeli canım
kendini çok yorma ama evede kapatmazemuszemus

Tamam muallim negatif çıkarsa dikkate almayacağım, kan sonucunu bekleyeceğim...Peki pozitif çıkarsa kesin pozitif midir, ilaçlardan dolayı da pozitif olma ihtimali var di mi sanırım???

evet canım pozitif çıkarsa kesin pozitifdir
şu saatten sonra ilaçların etkisi ile pozitif çıkmaz:CüvCüv:

bende aynı şeyi yaptım:1no2:
dedim yok takmayacağım ama olmuyor bacılar
o negatifi görünce bir daha toparlanmak zor oluyormafoldumben

aslında sabah öyle değildimmm ama dengesizim galiba bira gidip geliyolar anlamadımm valla ikizler burcuyum ondan galibaaa bak simdi dakikasında deisecemmm muahahahhadelikafadulden

evet balance değerlerı düşük çıkıyooo...........inş yukselırrr................
elgızcım valla ıyısın canım boşver öle ol..................rahat ol.......uyu ...........ohhhh zaman gecer ve inş hep guzel sonuç alırız................sana ıyı uykular kuşummmmmmm

ya dıptısım bak ne diyoo gördünmü feraye yaa toparlanmak zor oluyomus bari bu bir kac günüde olacak hayaliyle gecirelimm sunun surasında pazartesiye ne kaldı yahuuuu

hepinizeeee iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrr bebeğinizi görünn insallah rüyanızdaaa aaaaaaaaa ben dün gece rüyamda kendimi hamile gördümmm karnım sistiii rüyası bile güzeldiiii yahu:CüvCüv:senağlama

elmuallim......kız seni burda yakaladım.......o umutsuzluk ne öyle........haaaaa....senin canın sıkılmaya başlamış....dışarlara çıkıp gezmiyormusun canım.....

haklısın dptısım ....insan bozulur ne kadar takmam desekte...........sabırsız bu kuşlar..........gerçı sonuç nasılsa öğremncez ama onceden bozulmasın moralımız ..............ya bız bole napcaz.........daha yarıya geldık kızlar.....................neyse .............ınş gececk..............ıyı geceler dptıscımmmm.........bızı yalnız bırakmadığınn için çoookk sağolllllll

bluesu valla ya bugun tam umutsuz oldum ya.............ama gececk ınş..........ne yapım belırtuı melırtı kalmadı canım ya

hadi yaaa balance nin değerlerii düsükmü cıkıyooo ay insallah yükselirrrr sevinci yarıda kalmaz insallah hakkında hayırlısı olsun ya öğrendikten sonra birde böyle sıkıntısı var demiii offf ne zor yaaaa

bu akşam bıraz çıktım...aklım bundayken gezılnmıyookı...................sonuç alsam kendımı vuracam geczmeler..............kutahya balıkesır gıtcemmmmm

kızlar ıdrar testı için erken bence enazından cuma yapın yapıyosanız............ayyy ..ben kokuyooom

elgız feraye zelal şimal.....sabah gelın.............buluesu arasıra gır yalnız bırakma bızı............hadı sıze bayyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…