Mucizeme Az Kald

muallimimmm izin veriyonmu uyucam bakk ha ama uyumucam iste sen bana kısıyon cok uyuyom diyeeedelikafaduldenuykucu oldummm iste ama sizde sabah kuslarısınız vallaaaa :roflol:

kızlar hepinize kolay gelsin......heyecanınızın tavan yaptığı durumdasınız.....sizi çoooooook iyi anlıyorum....

kızlar bugün adet olmam lazımdı hiçbir belirti yok sizce evet sizce olabilirmi bu ay ara vermiştik tedaviye hani belki ilaçların etkisiyle ay ne bileyim umut işte.......

ebrı canım bekle ve ıdrar testı yap...................bazen böle kendılığınden hamış kalan var ne ıyı olur valla...............

Adetin gecikince hemen çıkar genelde...Bugün yap bi test Ebruli..
Kızlar günaydın...Test yüzünden daha da erkenden uyandım...6.30'da...Hey Allahım yaaa...

günaydın kızlarrrrr, sabah kuşunuz geeelldddiiii!!!!!
dün gece evde yoktum maaşaallah ben yokum diye gece kaynatmışsınız kızlar, kıskandım valla...ben ilk defa bu gece çok güzel bu uyku çektim, ne güzelmiş deliksizce uyumak yaaa, unutmuşum valla : )
feraye canımcım, söylesene test sonucun ne çıktı?meraklandım...
benim de eşim tutturdu cumartesi yaptıralım diye, bizim doktor bizi ümtlendirdi ya, o da heyecan yaptı, olumsuzsa 2 gün daha ümitlenmeyelim diyo, ben de dilinden kurtulmak için tamam dedim ama çok tırrrrssssıyoruuuuuuuuummmmmmmm!!!!!!!

ya evet feraye oyunbozanlık yapıy sabretmıyoo..........ama bak bende merak ettım kız ne çıktı....evet şimal sen dun yoktun.....neyse bak gunler azalıyo ama heyecan artyooo...umutsuzluk oluşyuyooo yaaaaaaaa...........neyse ne yapalım kahvaltı yapmadım daha ..............

kızlar bu sabah yağmur var ıstanbulda....................................sekızıncı gun ve hıç bı belırtı yok bende kızlar sız nasılsınız yatak kuşu uyuyoooooooo dımı

ewet canım yaaa zaten umutsuzluk vardı bi de bu bulutlu hava iyice mahvediyo insanı, içim sıkılıyo..benim de 9.gün, göğüslerim şiş, arada kasıklarımda ağrı oluyo ama özellikle sol kasığımda tek taraflı da olunca kist mi oldu acaba diyorum ama kist olsa doktor salı günü görürdü dimi??? üfff cumartesi gelse de öğrensem şu sonucu...kızlar siz de cumartesi yaptırın yaa, beraber öğrenelim sonucu...anca beraber kanca beraber haaa???

hadi muallim bacım sen de cumartesi yaptır testini, nasıl olsa sonuç belli olur 10.günde de ....hadi hadiiiiii nooooolllllllluuuuuuuurrrrrrrrrrr : ))) kaç kişiyi yoldan çıkarırsam kardır dimi : )))

benı kandıramazsın.....ben beklıcemmmmmmmmmmm............uzulsemde sevınsemde beklıcem canıkom.............ama sız yapın moral olur valla

kız elgız uyan artııkınnnnn.................bak test yapmak ıstıyolarrrrr...............

benı kandıramazsın.....ben beklıcemmmmmmmmmmm............uzulsemde sevınsemde beklıcem canıkom.............ama sız yapın moral olur valla

yaaaaa mızıkçılık yapmaaaaaaaaaaa....neyse sen çok kararlı görünüyon bacım ben en iyisi elgomun kanına giriyim : ) uyanırsa tabiii...

kıslarrrr nasılsınız yaa ben sanki bugun adet olcam gibi hisediyom kendimiii allahım ne olur olmim bugun 9ncu gün ama acaba pskolojıkmı sancım var gibi geldi bana ya offfff cok zor zaman yaklastı korku basladııı allahım yardım et bizeee

amınnnnnnnnn.................bende bışey yok belırtı yok ...........ağrıda yok...........bence kotuye yorma tutunmuşsa normaldı...........takma desemde............zor hadı az kaldı...............oyyyy oyy ınş sonumuz guzel olurr kız uyandın mı...........

uyandımmm uyandımmmdelikafaduldencanımmm nasılsın ya evet ama sona yaklasınca daha bi zor yahu balanceye cok üsüldüm inanki ya sevinci yarıda kaldı öylesi daha zorrrr

hayırlısı ne dıyelım elden bışı gelmıyoo..............rabbım uzmesın......rabbım sevındırsın ama kaderde ne varsa o yaşanıyoo canım.............ya elgız sen kaç yıllık evlıydın yaşın ka.....anlatsana kendını....hem zaman geçer.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…