Mucizeme Az Kald

kız elgommm, muallim yapmayın yaa, böle yaparsak birbirimizi kötü etkilicez. toparlanın bakiimm çabukkk!!!!

elgizim sana çok uyuon diye kısıyodum ya 2 gündür önce sabahın köründe kalkıyom 2 saat sonra bi daha uzunca uyuyom : ))) seni kınadım başıma geldi : )))

bu arada elgom gel cumartesi sen de yap şu testi, 2 gün bekleme bacım yawww, ikimiz birden umut olalım yawww...

naniknanik hehheeee...........bak öle uyuruz.............bende uyuyom kız..............dun gunduz uyumuşum gecede............ya galıba ılaçların etkısı....hormon almaktan..........sıkıntıdan ..........hadı elgoyu kandır bakemmmmlaelaelaelaelae

Kızlar benim gögüslerimde hiç bir şey yok...Karnım kasıklarım bacaklarım ağrıyo bugün yine....Aynı adet olacak gibi...Gögüslerim şiş falan değil...

ben de aynıyım muallim yaaa.. Allah ın sopası yok ya işte elgoyla bu kadar uğraşınca alın size dedi : ))))

inşaallah senacım ama bu kadar erken başlamaz gibi geliyo bana...

ben muallimle, elgizle uğraşıyodum bi de feraye çıktı yawww : ))) umutsuz olma tatlım, inş hayırlısıysa olacak...zaten olumsuz olursa yeterince üzülücez ,şimdiden üzülmeye ne gerek var : ))))

senacımm ınşş...........valla moral ıyı oluyooo.............ama bakalım gorcez...zavallım şimal bıze kızıp duruyoo ama ne yapalım yaaaaaaaaaa.............beklemek umtsuzluk yaptı........eşimde kızdı akşam .....ne olcak dıyoo bense nı çokkk sevıyorum gezerız dunya turu yaparız................inş ne yapalım hayırlısı.....rabbım inş sıze dılerım bı tanecıkte olsa versın ....inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....pazartesı gunu dananın kuyruğu kopcakkkkkkkkk

şimal kız boşver uyuyalım zaman ıyı gecıyomuş bak şimdi bız uyıcaz elguız uyuyamıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkalkisalkisalkis

ewet haklısın bacım zaman iyi geçiyo ama uyuşuk oluyom ben yaww..bugün kursa gidecektim şu saatlerde ama hiç yerimden kalkmak gelmiyo, ayyy bi de kadınlar çok konuşuyo, evde 2 kişi olmaya alışınca başım ağrıyo, ondan korkuma da gitmedim biras...

elgiz gelse de bi kanına girsem yaw... üleeeennnnn nerdesiiiiiinnnnnnn elgoooooooooooo!!!!

ayyyyyyyy ne güsel kıs muallim, harika bişey dünya turu...inş kucağında bebişle gidersin...yawww bi de şu dananın kuyruğunu cumartesi koparalım haaa : )) hem 3-5 kişi olursak daha kolay koparırız : )))

Şimal ben cts yapıcam, biliyon di mi? Muallim kararlı pzt konusunda, sen elgizi kandır...Dün biraz kafası karıştı onun...

heeee...............kuyruk muyruk kalmıcak tam kokten kopartalımmmmmmmmmmmmmmmm.........inşşşşşşşşşşşşşşşşşalkisalkisalkis
ya yıne nereye kaçtı bu kız..........hadı kım denıcektı nerde feraye sesı çıkmadııııııııııı

yapmadın mı ..................nasılsın bugunnn.............şimal sennnnnnnnn..zelal nerde yaaaaaaaaa

ayyy bi bulsam kandırıcam ama yine uyumaya gitti galiba, çok uykucu bu kız çooookkkkkkkk...ama elgom katılır bize, 3 kişi oluruz..ayyyy ne güsellll....hade inşaallah cumartesi patlatalım burayııı....bunu yazmak bile heyecanlandırdı beniiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! : )))))))))))))999

Kızlar benim gögüslerimde hiç bir şey yok...Karnım kasıklarım bacaklarım ağrıyo bugün yine....Aynı adet olacak gibi...Gögüslerim şiş falan değil...

Muallim bak ben böyleyim...Önceki sayfaya yazmıştım..
Testi yaptım....Gülencime söyleyeceğim, sen biraz meraklan bakiyimmmm....:jeyyar:

bakkkkkkkkkkk sennnnnnnnn pıs kız...............ben kararlıyımmmmm............zamanında olcek bu iş..........inşşşşşşşşşş...dananın kuyruğunu beraber çekecez.............offf ya.............az kalıdı...........

yaaaaaaaaaaa..............feraye ............söle.............yaaaaaaaaaaa...ne çıktı gulen yokkk kı........ya hadı pozıtıf mı

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne oluyyyyyyyyyyyyyyyy......................bak terkedıyom sızı...............gıdıyoommmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…