Mucizeme Az Kald

arkadaşlar merhaba banada salı günü transfer oldu.şimdi bekliyorum.ama göğüslerim çok ağrımaya başladı.bu tutunduğunu mu gösteriyor emin olamadım.

canım göğüs agrıısı benim bayadan beri önce basladı bence baya bi hormon aldık vücüdümuza ondan bence ama bilemem tabi ayrıca adetimiz yaklasıncada benim göğüslerim agrır ben normal diyorum insallah senin belirtindirr

canım duaların icin allah razı olsun dualar müsterek insallah canım cok güsel yaaa inallah bebeğin tutunur evet bir gün önce öğrenicem bakalım ben evdeyim canım esime söyliyeyimde ananas alsın delikafaduldenbirde canım bana 3 ncü gün iyi kalite embriyosu transfer edildi besinci gün olunca daha mı iyi oluyo

ayyy elgizim canım benim...yeni gördüm topicini..ayyy heyecan yaptım birden : ) ne yazacağımı şaşırdım : ) inş ikisi birden tutunuyodur anneciklerine..ben de seninle aynı gün aşılama yaptırdım..aynı zamanlarda kk serüvenimize başlamıştık, kimbilir belki hamişlik dönemimizi de beraber yaşarız : )

senağlamacanımmmmmmmmmm benimmmm yazını görünce cok duygulandımmm canım ya ayyy eski günler aklıma geldiii sizi cok seviyorumm canım cok saolll insallah tatlım aynı anda hamis haberimizi veririz burdan cifta bayram ayyy süper ya nasılda denk gelmis baksana ya insallah canım benim sanada dua edicemmm iyiki varsınız canımm beni habersiz bırakma olurmuuu :1hug:

habersiz bırakırmıyım hiçççç...burdan hergün takip ederim ben seni artıkk...ewet ya Yüce Rabbimin işine bak, tevafuk olmuş..şimdiye dek çok umudum yoktu ama senin topicini görünce az da olsa umutlandımm...görüşemesek de ben hep dua ediyodum sana, daha çok edicem artık..inş çifter çifter gelir bebişlerimiz..benim de iki yumoşum vardı.. : )

canımmm benimm olurmu sakın umudunu yitirme biz elimizden geleni yaptık gerisi allaha kalmıs nasibimizde varsa görücezz insallahda o duyguyu rabbim bize tattırır allah razı olsun canım duaların için ya bak aglıcam simdi senağlamainana ne diyecegimi bilmiyoru zati bu ilaclar iyice duygusal yaptı beni ayyy senindemi iki yumosun vardı inanmıyorummm yaaaa senağlamaanammmmmmm nasılda denk gelmis kısss bakarsın beraber hamis kalırız ayy cok heycanlandım vallaaaa hobbaaaaa:dance:

Merhaba elgiz...Benim salı günü 13.30da transfer oldu...1.kalite 3 embriyo transfer edildi 3.gün...
sen transferden sonra ne yaptın, detaylı anlatır mısın?
tuvalete ne zaman gittin, evde kaç gün yattın, hep sırtüstü mü yattın yoksa yan da yattın mı...vs ayağa ne zaman kalktın?
Bi de trasferden sonraki ilaçların ne?
son olarak bi rahatsılzığın var mı,bulantı ağrı vs?

BEN GELDİMMM hihoyyyt
CANLARIM BENİM TRANSFER SALI GÜNÜ 11:10 CİVARI OLDU 28 YUMURTADAN SADECE 4 TANE KALİTELİ DÖLLENMİŞ :uhm: KAFAM KARIŞTI AMA ÜSTÜNE DÜŞMEDİM NEDEN BU KADAR DİYE HEM 28 TANEYE ŞOK OLDUM DOKTOR ULTRASONDA BENİM YUMURTALARIMA 8-9 TANE DEMİŞTİ HATTA ÜZÜLMÜŞTÜM klava: NEYSE KONUŞTUK VE 3 TANEYE KARAR VERDİK 1 TANESİ BOŞA GİTTİ :çok üzgünüm: HAYIRLISI OLSUN 3 BEBEKİM ŞİMDİ BENİMLE :1hug: İNŞALLAH SIKI SIKI TUTUNURLAR
BANA TRANSFERDEN SONRA İLAÇ VERİLMEDİ SADECE FOLBİOL VE PROGESTAN FİTİLE DEVAM EDİYORUM
BİDE KIZLAR BENİM CİĞERLERİMDE SORUN OLDU SOLUMA YATAMIYORUM CİĞERLERİME BIÇAK BATMASI GİBİ AĞRILAR GİRİYOR.:1no2: ACABA NARKOZUN ETKİSİ OLABİLİR Mİ ÇOK KÖTÜ ÖKSÜRÜK OLACAKMIŞIM GİBİ CİĞERLERİM AĞRIYOR :1shok:
BEN SÜREKLİ YATMIYORUM ARADA KALKIP 1 TUR ATIYORUM ÖYLESİNE DİNLENİYORUM İŞTE KENDİMİ KASMADAN
SAĞA SOLA DÖNMEK SERBEST DEDİ DOKTORUM AMA BEN SADECE SAĞA DÖNEBİLİYORUM kaydirigubbakcemile3

feraye canım hayırrlı ols benımde çarşamba olduu...beklıyorumm...canım yan yatabılırsın oturabılırsın üç gun dınlen dedı hemşıre bıraz cadıı.... et ağırlıklı beslenn dedı....demır içerıp tutunmayı sağlıyoo...rasıra tuvalete gıderken yavaş yuruyuş yap bolll suuuu iç....benım arsıra kasılarım ağrıyoo...gogouslerım sızlıyyoo....sen nasılsınnnnn

zelalcım sen nasılsın.....banafıtıl ve jel vermedı onların yerıne iğnem var .....bıde koluma bantt....

ohhhh be geldiniz sonunda gözlerim yollarda kaldıııdelikafaduldencanım cok güsel insallah bebelrin sımsıkı tutunur canımm benim istanbulda zaten hastanem ben kocaelide oturuyorum istanbulda kalmadık döndük zaten yarım saat yatak istirahatinden sonra kalkıp gidebilirsiniz dediler hatta ben sürgü istemedim wc ye gittim yola cıktık tabi korkuyodum ama sonucta tutunsalar o yarım saatlik zamanda tutunutyormus dediler yola cıktık ama o kadar zor gectiki benim yolculugum 3 saat yollarda kaldık sansımıza köprü trafiği halt safhadaydı ve cok korkuyordum ama napim birde sıkısmadımmı ama ne sıkısma agladım ya o kadar yani neyse kendimizi zar zor bi yere attık orda bi güsel yaptım muhahahah artık o kadar sıkısmıstımki bebeği düsünemiyodum neyse eve geldik ve uzandım ya canım hemsirem bana normal hayatınıza geri dönebilirsiniz dedi ama agır kaldırmak falan yok bende gece uyurken hep saga sola dönüyom bise olurmu acaba dün gece kasıklarıma dönerken kramp girdi o neydi anlamadım senağlamacanım ben coraspin folic plus iciyorum birde progestan iğnem var kalcadan off ya onu vurmak icin hastaneye gidiyorum arabayla ama napim hergün zaten aslında olacagı varsa olacak kızlar kendimizi cok kasmamak lazım ama elimizde değil biliyorum mesela ben simdi anneme gidecem ama napim cok sıkıldım evde yaa bulantım olmadı canım senin oldumu ya birde burda kızlar yazmıs ananas yeyin diye ben hala alamadım esim hep unutuyo siz yiyomusunuz kıslarrr hade bakalım yazalım belirtileri :CüvCüv:

el muallim canım bana jel vermedi sadece transferden önce kullanmaya başladığım progestan fitile devam et dedi.bide belime bant yapıştırdılar :uhm: senin transfer bizden 1 gün sonra olmuş :teselli: şimdilik 4 kişiyiz galiba :CüvCüv: benim ciğerlerimden başka rahatsızlığım yok şimdilik çok şiddetli öksürüceğim gibime geliyor korkuyorum hepimiz allaha emanetiz rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:

oyyyy masallahhhh canım ya annnelerine süpriz yapmıslarrr afacanlarr cok sevindim canım insallah annelerine sımsıkı tutunurlarrr canlarım ya insa sevincli haberleri burdan veririz canım bende coraspin ve folic plus ve progestan iğne oluyorum canım ciğerlerin icin üsüttünmü acaba canım bende sürekli yatmıyorum dusumu bile aldım iğnemi yapmaya gidiyorum mesela neden canım sadece saga dönüyorsun ya ben uykuda her tarafa dönüyorum hatta uayanıyorum tedirgin oluyorum ama tutacagı varsa tutacak aslında biz korkuyoruzz benimde iki tane iyi kalite embriyom var cok sükür benden 4 yumos taoplanmıstı insallah olursa mucizemmmmm olacakksenağlamainsallah kıslarr bu sayfa hepimize ugur getirir el muallim feraye zelişşş ve elgizzz hamis kalırrr insallahhhh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ayyyy kıslarrr cok heycanlı aynı günde ve bir gün sonra ööğrencez sonuclarımızı k k yı burdan patlatmayalımmmmmmm hobbaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::enbuyukkk:

evettt arkadaşlarrrrrrrrr...............elgız çok geznmeee yınede ılk ıkı gun çok onremlıymış canım....sağa sola donerken yavaş donun kalkarken anı kalkmayın...valla benım bı hemşırem var eşime ıkı gun kalkmıcak dedı.....et ağırlılkı beslencekk dedı....ananas alın ıyı gelıyomuş hersey kısmet elbette ama bız elımızden gelenı yapalım ve hepımız sevınelımmmm inşşşşşş bol su içinn .............

aaaa ne güsel ya bize hic öyle demediler hatta ben izmite dönücem dedim gidebilirsin dedi halla halla saol canım ta mama dikkat ederimm

EMBıRYO YERLEŞTıKTEN SONRA NE KADAR YATMALIYIM
Sonra tekrar seni bir odaya alip bu sefer 40 dakika ile 2 saat arasinda bir odadada dinlendirecekler. Bundan sonraki 12 gunun dinlenme ve yavas hareketli olacak gerekirse bir hafta izin al. eve git yat. . Soranlarada gribim gelmeyin dersin annene babana mesela. . Yumurtalarin vucuduna adepte olması doktorlar her ne kadar olursa iki saatte olur deselerde bir-iki gunden aşağı degil. Onca yoldan gelmis uzun işlemler geçirmiş kucucuk bir embiryonun şap diye ana rahimine yuvalanacağına nasil inanirsinız. Ona imkan taniyın. uzanın dinlenin. huzurlu olun ve elinizi karninıza koyun ve onunla icinizden konusun . Beslenmenize tabiki cok dikkat edin ve bu islem basladigindan itibaren sut icmeye ve balik yemege baslayın embiryonun rahime tutunmaya baslamasindan itibaren beyninin gelismeye basladigini biliyormuydunuz.

canım nette gezerken bulmuştumm guzel bı yazıı....umarım faydası olurrrr

ZELAL ciğerlerin için dr.u ara canım...Bana verilen formda transferden sonra nefes alma güçlüğü yaşarsanız merkezi arayın yazıyordu...Fazla uyarılma sonucu olabilirmiş...Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…