arkadaşlar merhaba banada salı günü transfer oldu.şimdi bekliyorum.ama göğüslerim çok ağrımaya başladı.bu tutunduğunu mu gösteriyor emin olamadım.
canım olmazmı dunyanın en tatlı duygusu bu................üç tane çok ıyı beşinci gun emrıyosu verıldı dun sabah evdeyım şişten de izin aldımm...............dınlenıyorumm..yarın ufaktefejk ışlrer yaparımm artuık....sen benden bıgun once alıcannn sonucu inş bana moralll ol........ben ananas yıyorum bol su bakalım ........sen evdenmısınnnn
ayyy elgizim canım benim...yeni gördüm topicini..ayyy heyecan yaptım birden : ) ne yazacağımı şaşırdım : ) inş ikisi birden tutunuyodur anneciklerine..ben de seninle aynı gün aşılama yaptırdım..aynı zamanlarda kk serüvenimize başlamıştık, kimbilir belki hamişlik dönemimizi de beraber yaşarız : )
habersiz bırakırmıyım hiçççç...burdan hergün takip ederim ben seni artıkk...ewet ya Yüce Rabbimin işine bak, tevafuk olmuş..şimdiye dek çok umudum yoktu ama senin topicini görünce az da olsa umutlandımm...görüşemesek de ben hep dua ediyodum sana, daha çok edicem artık..inş çifter çifter gelir bebişlerimiz..benim de iki yumoşum vardı.. : )
Merhaba elgiz...Benim salı günü 13.30da transfer oldu...1.kalite 3 embriyo transfer edildi 3.gün...
sen transferden sonra ne yaptın, detaylı anlatır mısın?
tuvalete ne zaman gittin, evde kaç gün yattın, hep sırtüstü mü yattın yoksa yan da yattın mı...vs ayağa ne zaman kalktın?
Bi de trasferden sonraki ilaçların ne?
son olarak bi rahatsılzığın var mı,bulantı ağrı vs?
BEN GELDİMMM hihoyyyt
CANLARIM BENİM TRANSFER SALI GÜNÜ 11:10 CİVARI OLDU 28 YUMURTADAN SADECE 4 TANE KALİTELİ DÖLLENMİŞ :uhm: KAFAM KARIŞTI AMA ÜSTÜNE DÜŞMEDİM NEDEN BU KADAR DİYE HEM 28 TANEYE ŞOK OLDUM DOKTOR ULTRASONDA BENİM YUMURTALARIMA 8-9 TANE DEMİŞTİ HATTA ÜZÜLMÜŞTÜMklava: NEYSE KONUŞTUK VE 3 TANEYE KARAR VERDİK 1 TANESİ BOŞA GİTTİ :çok üzgünüm: HAYIRLISI OLSUN 3 BEBEKİM ŞİMDİ BENİMLE :1hug: İNŞALLAH SIKI SIKI TUTUNURLAR
BANA TRANSFERDEN SONRA İLAÇ VERİLMEDİ SADECE FOLBİOL VE PROGESTAN FİTİLE DEVAM EDİYORUM
BİDE KIZLAR BENİM CİĞERLERİMDE SORUN OLDU SOLUMA YATAMIYORUM CİĞERLERİME BIÇAK BATMASI GİBİ AĞRILAR GİRİYOR.:1no2: ACABA NARKOZUN ETKİSİ OLABİLİR Mİ ÇOK KÖTÜ ÖKSÜRÜK OLACAKMIŞIM GİBİ CİĞERLERİM AĞRIYOR :1shok:
BEN SÜREKLİ YATMIYORUM ARADA KALKIP 1 TUR ATIYORUM ÖYLESİNE DİNLENİYORUM İŞTE KENDİMİ KASMADAN
SAĞA SOLA DÖNMEK SERBEST DEDİ DOKTORUM AMA BEN SADECE SAĞA DÖNEBİLİYORUM kaydirigubbakcemile3
evettt arkadaşlarrrrrrrrr...............elgız çok geznmeee yınede ılk ıkı gun çok onremlıymış canım....sağa sola donerken yavaş donun kalkarken anı kalkmayın...valla benım bı hemşırem var eşime ıkı gun kalkmıcak dedı.....et ağırlılkı beslencekk dedı....ananas alın ıyı gelıyomuş hersey kısmet elbette ama bız elımızden gelenı yapalım ve hepımız sevınelımmmm inşşşşşş bol su içinn .............
el muallim canım bana jel vermedi sadece transferden önce kullanmaya başladığım progestan fitile devam et dedi.bide belime bant yapıştırdılar :uhm: senin transfer bizden 1 gün sonra olmuş :teselli: şimdilik 4 kişiyiz galiba :CüvCüv: benim ciğerlerimden başka rahatsızlığım yok şimdilik çok şiddetli öksürüceğim gibime geliyor korkuyorum hepimiz allaha emanetiz rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?