Mucizeme Az Kald

ELGİZ ben transferden sonra 1 saat sedyede yattım, yarım saat çiş yapamadım ve ölecem sandım, ne acı çektim yaa...kendimi zorladım çiş yapmak için, sıktım biraz,o yüzde korkuyorum...Hani kabız olup kasmamak gerekiyo ya, ben daha ilk yarım saat içinde kendimi kastım çiş için...korkuyorum biraz kötü mü oldu acaba...
1 saat yattıktan sonra kalkıp tuvalete gittim, 2.kez çiş yaptım...
Sonra misafirhaneye kadar yürüdüm, düz yol değildi yalnız, 50 kadar basamak inerek gittim misafirhaneye...24saat misafirhanede kaldık, bu sürede 4 kez tuvalete kalktım...Sırt üstü yatamadım pek, genelde yan yattım...
Sonra 3 saat yolculuk yaptım arabada yatarak, eve geldim...Çarşamba akşamı eve geldim, peşembe tüm gün yattım, sadece tuvalete kalktım..
Bugün yalnız olduğum için kalktım biraz, kahvaltı-yemek-internet için..
Hala duş almadım, yarın alacağım...Bugün 1 ananas yedim...Böyle...

Ben yumurta toplandığından beri mide-bağırsak problemi yaşıyorum...Bulantı, mide yanması,gaz sancısı oluyo o günden beri, ayrıca ateş ve karnımda ağrı oluyo..
1 haftadır bu şikayetlerim olduğu için transferden sonraki belirtilerimi ayırt edemiyorum...

KIZLAR ilaçlarınızı da yazın...Ben sabah akşam crinone gel , akşamları clexan iğne, haftada 1 proluton kullanıyorum...
Aspirini clexan kullandığım için bıraktım...
Folik asiti de bulantım olduğu için bıraktım...

canım korkma genelimiz bu durumlarla karsılastık sonucta ya biz robot değilizki sonuctadelikafaduldendemiiii bise olmaz allahın izniyle insallah canımm merak etme bende transfer zamanı baya yürüdüm ama napalım yani hic birsey yapmadan yapmak elimizde değilki ayrıca bana verilen kagıtta hep yatmanın hamile kalmak icin etkisi olmadıgı yazıyor araba ucak falan binilebilir yazıyo yani normal hayata dönün yazıyo o yüden biz biraz fazlamı acaba pimpirik yapıyoruz acaba:uhm:insallah veletler tutunmustur ama uzanmak cok sıkıcı ya her yerim agrıyo ben uzanmıcam artık birazdan esim gelip alıcak önce iğneye sonrada anneme gidecem ayy kendimi hastalıklı gibi yaptım ya insallah bise olmucak bebeğimize insallah kıslarr birde vakit gecmiyo demi ya:çok üzgünüm:

kizlarrrrr hepinizin yazilarini okudum, allah hepimizin yaninda olsun, benim transferimin 9. gunu bugun, heyecanim cok cok artiyo her gun daha da artiyo... ben transferden sonra 1 saat hic kalkmamistim, 1 saatin sonunda sadece tuvalete kalktim ve hemen yattim tekrar, 1 saat daha uzandim ve sonra hemsire gidebilecegimi soyledi, ben o gun evde hep yattim dinlendim. ertesi gun gunluk hayatima geri dondum ama hic agir harekette bulunmadim agir kaldirmadim ve ev isi yapmadim... bugun regl agrilari basladi ama gelip gidiyo agrilar.. yani sabit ve siddetli diil.. bu arada vajinal jel kullaniyorum ama jel mantar yapti ve kasintim var, orasi sisti kizardi falan.. doktor istersen igneye gec dedi ama igne cok acitiyomus.. o yuzden kasintilara raziyim simdilik, folic asid kullaniyorum tabii bide.. o cok onemli ve kesinlikle birakilmamali... simdi tum bunlardan sonra pazartesiyi hala sabirla beklemeye calisiyorummmmmm....... buradan sizlere guzel haberler vereyim istiyorum :) bu arada benim ilk tup bebek denememdi bu :) 1 haziran gunu buradan haykirarak KIZLARRRRRRR HAMILEYIMMMMMMMMM dicem :)))))))

bende tüp bebek deneyimlerinde bilgi alışverişine girmek istiyorum ama henüz diğer topiklere uğrayan yok ama burada var heralde..
ben daha yeni başladım bugün tedaviye.. brüksel tüp bebek merkezinde kısa protokol..

hallisnacim allah kolaylik versin, bence bu tedavinin zorlugu her asamasinda sabir gostermek zorunda kalman ve belirsiz olmasi herseyin :))))))) sabirla yapacaksin tedavini, ilaclarini sakin aksatma... moralli ol ve negatif yazilari okuma :)))))) yumurta toplama isleminden korkma :) simdilik sana verecegim tavsiyeler bunlar :))))))))))))

teşekkür ederim canım...:) toplama işleminden korkmuyorum..
geçmişten yeterince operasyon tecrübem var:)
birebir bu konuları neler olması ve olmaması gerektiğini konuşmadım kimseyle.. hep yazılanları okudum.. okuduklarım tedavi başlangıç aşamasında işime yaradı yabancı kalmadım doktorun söylediklerine.. tüm aşamayı denemeden-yaşamadan tam olarak herşeyi idrak edemeyeceğim belki ama ne biliyim bilinçli halde yaptırmak istiyorum.. ananas mesela.. transfer sonrası yenmesinde fayda varmış bunuda öğrenmiş bulundum sizlerden..

valla ben ananas yemedim :) ama sen ye tabii istersen :) bu site dedigin gibi cok faydali ve bilgilenmemizde cok yardimci oluyo :)

elgiz transferin olmus.hayırlısı olsun canım.
insallah bebişlerin sıkı sıkı tutunuyorlardır sana.:Saruboceq:

insalllah hepınızden güzel haberler alırız kıslar.
bol bol dinlenin ki bebişler size sımsıkı tutunsun.
dualarımız sizlerle.:Saruboceq:

canımmmm sen baya yaklasmıssınn ay cok heycanlı yaaa insallah canım ilk güzel haberi sen verirsin bizlereee ya bize umut olurrr canımm bana jel vermedi doktor ben iğne oluyorum iğne yerlerim agrıyo bir tek morardı biraz e normal o kadarda sonucta her gün bir iğne oluyoruz ama iğne yapılırken agrısı o kadar cok olmuyo yani ilac yakmıyo korkma mesela ben o jeli verse doktorum nasıl kullancam diye düsünüyodum yani icim bi garip gıcık gibi oluyo :bbo:jelin baya kiside mantar yaptıgını duymustum belkide ondan vermedi doktorum ama bu iğneler kan testine kadarmı acaba ya dahada uzun sürerse napcam bilmiyorum bakalım katlanıcaz artıkk canım ins hamis kalırsın bebeğin insallah sana sımsıkı tutunmustur insallahhh :CüvCüv:

canımmm aramıza hosgeldinnn tabiki sana yardımcı oluruzzzalkisalkisalkisistediğini sorabilirsin aklına takılan ne varsa yasadıgımız kadar anlatırız canımm hayırlı olsun tedaviye bugun baslamıssın tabi heycanlısın canım hic korkma tedaviden bi sekilde zaman geciyo aslında seni anlıyorum kendimi hatırladımda ilk iğnemi yapacagım zaman hüngür hüngür aglamıstım deisik bi duyguydu ama sonradan cok alıstım hatta özlüyorum dermisimdelikafaduldencanım sabırlı olman dua etmen ve en önemlisi hep olumlu düsünmen cok önemli buna inan insallah hamis kalıcaksınn :CüvCüv:

canımmm cok saol evet oldu inanamıyorum hala tedaviye basladım ve bitti ama sonucu beklemek daha zormus zaman gecmiyo ve icimde neler oluyo cok merak ediyorum canım birde onun oraya koyuldugunu görmek cok deisik bir duygu biliyorum su an icimde ve hep onu düsünüyorumm acaba annesine tutunuyormu diye :1hug:herseyin hakkımızda hayırlısı canım sanada az kaldı insallah sag salim bebeğini kucagına alırsın darısı balımın runhasımında basına

kızlarrrr..............nasılsınız............beklemek zor ya.............kasıkların ağruyoooo...sız nasılsınız..varmı...ağürılarızıınızzzzzzzzzzzzz

kızlarrrr..............nasılsınız............beklemek zor ya.............kasıkların ağruyoooo...sız nasılsınız..varmı...ağürılarızıınızzzzzzzzzzzzz

canım merhaba evet ya beklemek gercekten zor ben bugun iğnemi yapmaya gittim ordan anneme gittim biraz acıldım ya galiba ben hasta oluyorum bogazım yanıyo hep hapsırıyorum ya cok korkuyorum hapsırmaktan ama tutamıyorum canım benim dün gece saga sola dönerken kasıgıma agrı girdi sanki bıcak batması gibi uyandırdı beni yani ne oluyo anlamadım ters hareketmi yaptımki acaba iğne yerlerim agrıyoo yaaaaaaaaa

hoşbulduk canım... heyecanlıyım aşılama süreci gibi ama farklı olan sanki hastanede bebeğim kalmışta onu oradan alabilmem için şu 10-15günlük süreci atlatmam gerekiyor değişik tuhaf duygulardayım.. RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırla sağlıkla bebişlerimize kavuştursun hepimizi inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…