ohhhh be geldiniz sonunda gözlerim yollarda kaldıııdelikafaduldencanım cok güsel insallah bebelrin sımsıkı tutunur canımm benim istanbulda zaten hastanem ben kocaelide oturuyorum istanbulda kalmadık döndük zaten yarım saat yatak istirahatinden sonra kalkıp gidebilirsiniz dediler hatta ben sürgü istemedim wc ye gittim yola cıktık tabi korkuyodum ama sonucta tutunsalar o yarım saatlik zamanda tutunutyormus dediler yola cıktık ama o kadar zor gectiki benim yolculugum 3 saat yollarda kaldık sansımıza köprü trafiği halt safhadaydı ve cok korkuyordum ama napim birde sıkısmadımmı ama ne sıkısma agladım ya o kadar yani neyse kendimizi zar zor bi yere attık orda bi güsel yaptım muhahahah artık o kadar sıkısmıstımki bebeği düsünemiyodum neyse eve geldik ve uzandım ya canım hemsirem bana normal hayatınıza geri dönebilirsiniz dedi ama agır kaldırmak falan yok bende gece uyurken hep saga sola dönüyom bise olurmu acaba dün gece kasıklarıma dönerken kramp girdi o neydi anlamadım senağlamacanım ben coraspin folic plus iciyorum birde progestan iğnem var kalcadan off ya onu vurmak icin hastaneye gidiyorum arabayla ama napim hergün zaten aslında olacagı varsa olacak kızlar kendimizi cok kasmamak lazım ama elimizde değil biliyorum mesela ben simdi anneme gidecem ama napim cok sıkıldım evde yaa bulantım olmadı canım senin oldumu ya birde burda kızlar yazmıs ananas yeyin diye ben hala alamadım esim hep unutuyo siz yiyomusunuz kıslarrr hade bakalım yazalım belirtileri :CüvCüv:
ELGİZ ben transferden sonra 1 saat sedyede yattım, yarım saat çiş yapamadım ve ölecem sandım, ne acı çektim yaa...kendimi zorladım çiş yapmak için, sıktım biraz,o yüzde korkuyorum...Hani kabız olup kasmamak gerekiyo ya, ben daha ilk yarım saat içinde kendimi kastım çiş için...korkuyorum biraz kötü mü oldu acaba...
1 saat yattıktan sonra kalkıp tuvalete gittim, 2.kez çiş yaptım...
Sonra misafirhaneye kadar yürüdüm, düz yol değildi yalnız, 50 kadar basamak inerek gittim misafirhaneye...24saat misafirhanede kaldık, bu sürede 4 kez tuvalete kalktım...Sırt üstü yatamadım pek, genelde yan yattım...
Sonra 3 saat yolculuk yaptım arabada yatarak, eve geldim...Çarşamba akşamı eve geldim, peşembe tüm gün yattım, sadece tuvalete kalktım..
Bugün yalnız olduğum için kalktım biraz, kahvaltı-yemek-internet için..
Hala duş almadım, yarın alacağım...Bugün 1 ananas yedim...Böyle...
teşekkür ederim canım...:) toplama işleminden korkmuyorum..hallisnacim allah kolaylik versin, bence bu tedavinin zorlugu her asamasinda sabir gostermek zorunda kalman ve belirsiz olmasi herseyin :))))))) sabirla yapacaksin tedavini, ilaclarini sakin aksatma... moralli ol ve negatif yazilari okuma :)))))) yumurta toplama isleminden korkma :) simdilik sana verecegim tavsiyeler bunlar :))))))))))))
canımmmm sen baya yaklasmıssınn ay cok heycanlı yaaa insallah canım ilk güzel haberi sen verirsin bizlereee ya bize umut olurrrkizlarrrrr hepinizin yazilarini okudum, allah hepimizin yaninda olsun, benim transferimin 9. gunu bugun, heyecanim cok cok artiyo her gun daha da artiyo... ben transferden sonra 1 saat hic kalkmamistim, 1 saatin sonunda sadece tuvalete kalktim ve hemen yattim tekrar, 1 saat daha uzandim ve sonra hemsire gidebilecegimi soyledi, ben o gun evde hep yattim dinlendim. ertesi gun gunluk hayatima geri dondum ama hic agir harekette bulunmadim agir kaldirmadim ve ev isi yapmadim... bugun regl agrilari basladi ama gelip gidiyo agrilar.. yani sabit ve siddetli diil.. bu arada vajinal jel kullaniyorum ama jel mantar yapti ve kasintim var, orasi sisti kizardi falan.. doktor istersen igneye gec dedi ama igne cok acitiyomus.. o yuzden kasintilara raziyim simdilik, folic asid kullaniyorum tabii bide.. o cok onemli ve kesinlikle birakilmamali... simdi tum bunlardan sonra pazartesiyi hala sabirla beklemeye calisiyorummmmmm....... buradan sizlere guzel haberler vereyim istiyorum :) bu arada benim ilk tup bebek denememdi bu :) 1 haziran gunu buradan haykirarak KIZLARRRRRRR HAMILEYIMMMMMMMMM dicem :)))))))
İlaçların ne ELGİZ?
bende tüp bebek deneyimlerinde bilgi alışverişine girmek istiyorum ama henüz diğer topiklere uğrayan yok ama burada var heralde..
ben daha yeni başladım bugün tedaviye.. brüksel tüp bebek merkezinde kısa protokol..
elgiz transferin olmus.hayırlısı olsun canım.
insallah bebişlerin sıkı sıkı tutunuyorlardır sana.:Saruboceq:
insalllah hepınızden güzel haberler alırız kıslar.
bol bol dinlenin ki bebişler size sımsıkı tutunsun.
dualarımız sizlerle.:Saruboceq:
kızlarrrr..............nasılsınız............beklemek zor ya.............kasıkların ağruyoooo...sız nasılsınız..varmı...ağürılarızıınızzzzzzzzzzzzz
canımmm aramıza hosgeldinnn tabiki sana yardımcı oluruzzzalkisalkisalkisistediğini sorabilirsin aklına takılan ne varsa yasadıgımız kadar anlatırız canımm hayırlı olsun tedaviye bugun baslamıssın tabi heycanlısın canım hic korkma tedaviden bi sekilde zaman geciyo aslında seni anlıyorum kendimi hatırladımda ilk iğnemi yapacagım zaman hüngür hüngür aglamıstım deisik bi duyguydu ama sonradan cok alıstım hatta özlüyorum dermisimdelikafaduldencanım sabırlı olman dua etmen ve en önemlisi hep olumlu düsünmen cok önemli buna inan insallah hamis kalıcaksınn :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?