- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Benim eşimde ailesi ile beraber çalışıyor.
Kardeşi ve babası ile.
Asla ve asla yaşadıkları durumlara yorum bile yapmam.
İki kardeş ikiside bir olmaz.
Aykırı bir durum varsa , eşiniz bunu zamanla kendisi görür ya da kendisi görmeli.
Yoksa kötü olan siz olursunuz.
Ailesini kötüler gibi konuşmaktan vazgeçin.
Çok kiloluyum çünkü cok yiyorumm diyen duyamamak gibi mi :)Sözüm size değil genel olarak ; buraya konu açan, kocaları aile işinde çalışan kadınların hepsinin kocası en çok çalışan oluyor. Bir kişide demiyor ki , işte o hiç çalışmayan , ama herşeye ortak olan kardeşin de karısı benimnerede bu hanımlar ?
Cevabım ise gerçekten karışmamanız. ‘Kanlım olsun kardeşim’ olsun demişler . Bir gün kavga ederler , ertesi gün barışırlar onlara birşey olmaz , sizin adınız çıkar
Adam seviyorsa devam etsin.
Eşim ile ailesi arasına karışmıyorum.
Ayrıca birlik çalışmalarda daima bu sorunlar olur. Bunlara alişmanizi öneririm
Sözüm size değil genel olarak ; buraya konu açan, kocaları aile işinde çalışan kadınların hepsinin kocası en çok çalışan oluyor. Bir kişide demiyor ki , işte o hiç çalışmayan , ama herşeye ortak olan kardeşin de karısı benimnerede bu hanımlar ?
Cevabım ise gerçekten karışmamanız. ‘Kanlım olsun kardeşim’ olsun demişler . Bir gün kavga ederler , ertesi gün barışırlar onlara birşey olmaz , sizin adınız çıkar
Ben başlarda müdahale ediyordum ama artık mudahale etmiyorum çünkü taşıma su ile değirmen dönmüyor..
Bizi cok derinden etkileyecek birsey degilse.kendini nasil iyi hissedecekse öyle yapsin diyorum , ne kendimi ne de onu ekstra huzursuz ediyorum..
Yapacak bisey yok. Kucuk aile işi olup şu anlattiginiz durumlari yasamayan az vardir. Genelde hep bir saf, bir de uyanik kardes vardir. Ya calismaz ya da fazla pay alir. Cok duydum.
Oyle kimseyi dusunme, kendini kullandirtma demekle olmaz oradakiler el degil aile (nebicim aileyse). Kendi işini isteyen ya tek basina iş kuaracak ya da ortagi aileden olmayacak.
Ya da gidip calisacak baska biyerde.
Abisiyle esim iş kursun istiyorlardi esimin ailesi hem de bizden yuklu para da talep etmemislerdi ama eşim o dönem işsiz oldugu halde iş kurmayi kabul etmemisti, ben de etmedim. En berbat sey aile işi.
İnanıyorum . Zor bir süreç .Inanin keşke bu kadar calişmasa...
Cunku bikac ay sonra tup bebege baslayacagiz. Ve isyerini idare edecek kimse yok.
İnanıyorum . Zor bir süreç .
Dilerim tek seferde kavuşursunuz bebeğinize
AynenÇok kiloluyum çünkü cok yiyorumm diyen duyamamak gibi mi :)
Mesela ben şu anda salata yemiyorum .uzaylılar bana et ve yağ ekliyor. O sebepten kilo alıyorum
Tv de yemekteyiz programi var. Onlar orda yerken ben nasıl durabilirim ki :)AynenSen benim hep günahıma giriyorsun , o günahları sana kilo olarak gönderir ama Allah söylemedi deme . Aklımda yokken aklıma sokuyorsun yemek kalkıp Havuç yiyeyim bari
Onlar orda yemiyor ki , mındar ediyor görgüsüzler zıkkım yiyin diyorum artık ben sinirleniyorum .Tv de yemekteyiz programi var. Onlar orda yerken ben nasıl durabilirim ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?