Müdahele etmelimiyim

Malesef sadce bir anlik gaza geliyor sonra saflik derecesini yukseltiyorrr

Bende istiyorum allah kismet eder hamile kalirsam son ayimda yanimda olmasini doguma beraber gitmeyi. Dogumdan sonra bana destek olmasini 1 ayda o gitmesin ise istiyorum. Ama mumkun degil bu isteklerim. simdi kisasa kisas durumu degl bu. Kaynim yapiyr kimse sesini cikarmiyorsa esime de kimse sesini cikarmayack. Ama oyle yurumedigi icin esim sadece dogumda yanimda olacak. Hatta belkide su isi de bitir oyle git diyecekler ve esim dogumdada yanimda olamayacak. Esime soyledigimde kaynimdan hicbir sey istemedigini ona muhtac olmadigimizi soyluyor

bütün aile şirketlerinde bir kardeş işi üstlenir alır,işi büyütür....bir kardeşte asalak vazifesi görür...eşiniz akıllı bir adam ki işi yüklenmiş götürüyor....tabii ki o da biliyor ve görüyor haksızlıkları ama eli kolu bağlı...ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek...bu iş hiç düzelmeyecek....ta ki iş bozulup ortada şirket kalmayana kadar....bunları yaşadık eşimle...hemde şirketi eşim açmış ve abisi sonradan gelmiş olduğu halde...yani eşinizin üzerine geçmesi hiç bir şeyi değiştirmeyecek...siz kendinizi üzmeyin...üzüldüğünüzle kalırsınız...

Sizin sonuc ne oldu peki ???

Yarın birgün yıprandığında senden başkası yanında olmayacağına, bu yıpranma ikinizi de etkileyeceğine göre tabi ki müdahale etmek hakkındır. Yalnız bu müdahaleyi “benim kardeşim sen karışma” diyeceği şekilde yapmamak lazım. İkinizin müşterek hayat yaşadığınızı ve bu doğrultuda standartlarınızı yükseltmeniz gerektiğini vurgulayarak yapın. Yarın hasta olsa, değil destek olmak, işten bile çıkartırlar.

sizin eşinize kıyamamanız çok normal ama bunu yaparken uslubunuza çok dikka etmelisiniz. eşinizin farkındalık kazanmasını sağlayın, kendisi fark etsin. siz kardeşini ya da babasını kötülemeyin ayna tutmaya çalışın duruma.

Sizin sonuc ne oldu peki ???
eşim şirketi fesh etti...hiç haketmediği halde ve sırf aile içinde kavga gürültü çıkmasın diye bütün mal mülk ikiye bölündü...eşim tekrar iş kurdu...abisi yine birlikte çalışmayı çok istedi ama tabii kabul görmedi...hala da işi yok...kiralarıyla ve emeklisiyle hayatını idame ettiriyor...tabii bu 20 sene önce oldu...

Eşim her zaman ben gelecegimiz icin ugrasiyorum. Ve bazen gelecek icin susulur der. Ama sindirilmesini de istemiyorum acikcasi

Normalde yaptigim birsey degil o gune özgü birsey. Arkadasima anlattigimda sanane onlarin arasinda falan dedi. O yuzden burda fikir almak istedim. Cunku biz biriz esimle ayri insanlar degiliz ki

Insanlar ne kadar uyanik ya. Şuan anlattiklariniza inanilmaz şaşrdim. Kimse emek eden o dememiş bile. Allah yardim etsin. Boyle insnlari da islahh etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…