Müdahele etmelimiyim

Siz haklısınız hem de çok fakat babasının yanında çalışıyorsa birşey diyemez.

Başka iş yapma evine aynı oranda bakma durumu yoksa mecbur ses çıkartamıyordur. Ne zaman ki kendi ayakları üstünde durur bagımsız bir işe başlarsa o zaman bu sorunlarınız çözülür

Ben de çalıştığım eşimin etrafa verdiği her paraya karışırım. Onun ailesine ne kadar gidiyorsa benim aileme de o kadar gider. Ama çalışmıyor olsaydım karışmaya çekinirdim. Yani çalışan dininen o derdim sanırım

Hadi ise karismasin demjssinz ama bu kadar da fazla tup bebek kolay bir surec degil insan esinj yaninda ister, imkan varken de gelmeli diger kardesi dogru duzgun ise gitmeyecek benm esim boyle bir durumda yanimda olmayacak kimse k bakmasin ben susmam...diger zamanlar keyfi bilir ama eger cocuk isteyip de yanimda olmayacaksa o adama da o cocugu yapmam

Seni ilgilendrmez diyenleri anlamiyorum, eger benm esim diger calistigi kardesi ya da degil ise dogru duzgun gelmedigi icin fazla ise gidiyorsa, benmlr ailesiyle gevirecegi zamandan kisiyor demektr ben buna karisirm esimle evde daha cok zaman gecirmek benm de hakkim sonucta ve ayrica kendi kazancindan veriyorsa kardesine buna da karisirim bizm rizkimiz sonucta hic oyle susamam...benm esimde aile isinde esim farkida yapilanlarin zaten ama bazi zamnlar elinden birsey gelmiyor, kp ile aram iyidr birgun patladim nerdeyse ben de calisiyorum, hamileyim ve zor bir donemdeydim esime ihtiyacim vardi kardesi ise gelmedigi icin birakip cikamadi ben de aradim kp i bu daha ne kadar boyle devam edecek,artik bir cozum bulunmali diye konustum kp bana hak verdi zaten olaylari goruyordu..ve bunu duzeltecegini soyledi gercekten de biraz cozum oldu yani...sen de susma ezdrmeyin kendinizi esin senn de hakkindan caliyor sadece kendi hakkindam degul

Benn de tüp bebek yaptım
O kadar da zor bir süreç değil
Sık kontrole gidiliyor
Eşim israrla gelmek İstemesine rağmen kendi aracım var sen işinden olma dedim ben gittim
Her kontrolde adam ne yapacak Kİ yanımızda
Girip çıkman bir oluyor zAten
Opu de transferde ve sonrasında desteği olsun yardım etsin yeter bence

Herkesin dusuncesi farklidr ben esimin yamimda olmasink isterim..belki bu yemizde oyle istiyor ve hakli da ayrica kardesi de bu surecte destek olup abisine bos zaman ayirmayacaksa nerde bunu kardesligi...sizin kardesinzn ihtiyaci olmamis ki izin kullanmams siz saglik sorunlarinzdan dolayi izon kullanmissinz ve kardesinz destek olmus ne yani simdi kardesinzn esinn boyle bir durumu olsa ve esinj yaninda istese sorun cikarir misinz ?

Ama esim istedigi zaman hayir cevabi aliyor. Ve eşim bunlarin stresini bana yansitmaya başladi.
Evliliğine ve sana yansımaya başladı ise kesinlikle müdahale et....bunuda belirt....bu zamana kadar ailene kendini kullandirtmana birşey demedim ancak artık stresini bana yansitmaya başladın diyerek başla, gerkeirse tehdit et

Sorun çıkarmam tabiki
İhtiyacı varsa kullanır
Ancak kardeşimin eşi herseye karışsa eşimi eziyorlar vs diye bu ona düşmez derim
Kardeşler arasında sıkıntı YOk ise ortak olan aile işlerinde esler karısmamalı
Dışarıdan cok farklı gözüküyor olabilir
Benim için de dışarıdan bakıldığında
Çok rahat , oturarak para kazanıyor diyenler var
Belki gelinimiz de böyle düşünüyor ancak kimse içerde neler oluyor kim ne kadar emek veriyor bilemez

eger kardesler bir sekilde dengeliyorsa karisilmamali ama benm esim hep iste o yuzden aile yasantisi etkileniyor ve esi de sirf kardesi diye birsey demiyorsa bazen mudahale etmek esine dusebilir...sizin icin demiyorum kardesinz izin kullanmak istemiyormus ama kullanmak isteyip esiyle plan yapip da kardesi yuzunden kullanamazsa karismakta haklidr...bu yur seyleri ben de yasiyorum ortak is ve esimn kardesi yuzunden planlarimz bozuluyor ben de calisiyorum ben de kendi isime gore plan yapiyorum ama sirf kardesi uyuya kaldi diye ki aksam 4 den bahsediyorum bizm planimiz bozuluyor simdi ben cildrmayim da karismayim da ne yapayim...hi esim de susmuyor ama onu cok takmoyor sanirim ben mudahale edince daha etkili oluyor

Soyleme tabii canimm... ne gerek var bosa stres yinee...! Sen hic stres yapma hamile kalirsan insallah yine soylemee

Aslinda herseyi paylasip fikrimi soruyor. Bu benim cok hosuma gidiyor. Ne yapacaksa yapsin bana danisiyor sence bu boyle mi boyle mi olsun diye. Hatta cogu zaman isyerine gittigimde islerine mudahale ediyorum boyle yap diye o da yapiyor. Yani cogu seyi de bana anlatir. Ama sundan bir milyon eminim ki o da durumun farkinda herkese mesafeli yaklasiyor. Hatta gecen gun cocugumuz olursa cocugumuzun adini babamin adi koymayalim dedi. Sasirtti beni cunku yillardir ikimizinde istedigi isim..

Aile işiyse maalesef bu sorunlar olacak. Sıkıntılı bir durum olabilir ama siz müdahale ettiniz kavga dovus çıktı esiniz ayrildi diyelim. Dışarıda syni şartlarda ayni miktarda para kazanabilecek mi?

Ben ilk defa esime konusuyorum bu konu hakkinda ama... cunku gecenlerde cok buyuk haksizliga ugradi esim gozumun onunde... onu o durumda gorunce dayanamadim

karışman doğru değil. Kendisi senden fikir isterse ya da bi şikayeti olursa öneride bulunursun ama durduk yere de ortalığı karıştırmanın anlamı yok.

Kendisi cogu zaman durumlari anlatip benden fikir ister.. bende hep yapici olurum ve karismam..

Ilk defa gecenlerde esim haksizliga ugradi kime anlatirsam anlatayim esimi hakli bulurdu. Ama esimin cok zoruna gitti. Bende eve gelince konuda anlattiklarimi konustum kendisiyle. Birsey demedi cunku hakliyim. Haksiz olsam yanlis dusunsem uste cikardi...

Arada ki fark şu yanliz... eşimin kardesine ihtiyaci var bunu bir gun onceden de arayip belirtiyor lutfen yarin erken gel diye. Kardes kisisi tamam diyor. Ve ertesi gun işe hic gelmiyor. Defalarca arandigi halde telefonlara bakmiyor. Aksam esim isten geldigi anda mesaj atip bana para getir para yok diyor.

Sabah kardesine cok sinirlenen isleri yarim kalan esim aksam yumuşuyor cunnku kardesi evli ve cocugu var...

Sizinle ayni durumda oldugunu sanmiyorum.

Şehir disinda bir merkeze tek basima ya da bir kiz arkadasimla gitmeyecegim tabiki de esimle gidecegim
Nasil erkeklik bir durum yok. Ki bu benim degil esimin karari surecte yanimda olmak isteyen kendisi...

Tekrar soyluyorum sizin sartlariniz bziimkilerle bir degil. O yuzden ben boş yere karismiyorum bu ise...
Bir haksizliga ugradik ve esimin zoruna gitti o gece konustum sadece. Ayrica evet kardesinin isyeri degil. Ilerde de kardesinin isyeri olmayacak... cunku esim asla onunla calismak istemiyor sorumsuzlugundan öturu. Suan sadece mecbur oldugu icin.. eminim sizde kardesinizde o isyerinde ise yariyorsunuzdur. Ama esimin erkek kardesinin isyerinde hicbir vasfi yok bunu bizzat kayinbabam ve eşim soyluyorlar.

Evet guzel sorular hemen cvp vereyim. Esim sabah kalkip 7 bucukta ise gidiyor ve erkek kardesi 12-1 de ise gidiyor bazen hic gitmiyot. 1 ay ise gitmedigi oluyor. Dukkana gittiginde tek yaptigi sey ciraklara yardim etmek cunku hic kendini gelistirmeyip hicbir sey ogrenmemis...

Duzenli olarak ise gittigini hic gormedim senelerdir.

Evet para kismina gelince esim kasayi topluyor ertesi gun kayinbabama iletiyor.

Ve suan esimle kaynim ayni maaşa calisiyorlar. Kaynim ne aliyorsa esimde o kadar aliyor... 1 ay ise de gelmese yinede parasi ödeniyor. Mesela karisi dogum yapmadn 1 ay once kendi kafasina izne ayrildi. Dogumdan sonra da 1 ay. Etti iki ay... 3 aydir da toplasaniz ise 1 hafta ust uste gitmisligi yoktur... haftada 2 gidder ( saat oglen 2 de ) 3 gitmez oyle degisik bir sistemi var.

Ve benmde anlatmak istedigim sey. Bende allah izin verirse anne olacagim. Benim esim benim dogumuma bile belki şu sartlarda 1 saat gelebilecek. Cunku butun is esimin uzerinde. Isyeri 1 elemani daha kaldiramaz. Ama hazirki eleman kaynimda kafasina gore calisip yinede parasini aldigi icin esim adam akilli izin bile alamiyor.

Esime bunlari anlattim mantikli bir sekilde. Dinledi bisey demedi. Cunku hakliyim biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…