- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Hadi ise karismasin demjssinz ama bu kadar da fazla tup bebek kolay bir surec degil insan esinj yaninda ister, imkan varken de gelmeli diger kardesi dogru duzgun ise gitmeyecek benm esim boyle bir durumda yanimda olmayacak kimse k bakmasin ben susmam...diger zamanlar keyfi bilir ama eger cocuk isteyip de yanimda olmayacaksa o adama da o cocugu yapmamben de tüp bebek yaptırdım
tüp bebekte erkeklik bir durum yok zaten
kontrole sürekli sen gideceksin , ben eşimi kontrollere çağırıp da adami ısınden etmezdim
sadece hamıle kalınca her kontrole yanımda geliyor o
sadece sperm verecek ve toplama ile transfer günü yanında olması yeter
dolayısı ıle de iki gün eşin idare edilir.
Benn de tüp bebek yaptımHadi ise karismasin demjssinz ama bu kadar da fazla tup bebek kolay bir surec degil insan esinj yaninda ister, imkan varken de gelmeli diger kardesi dogru duzgun ise gitmeyecek benm esim boyle bir durumda yanimda olmayacak kimse k bakmasin ben susmam...diger zamanlar keyfi bilir ama eger cocuk isteyip de yanimda olmayacaksa o adama da o cocugu yapmam
Herkesin dusuncesi farklidr ben esimin yamimda olmasink isterim..belki bu yemizde oyle istiyor ve hakli da ayrica kardesi de bu surecte destek olup abisine bos zaman ayirmayacaksa nerde bunu kardesligi...sizin kardesinzn ihtiyaci olmamis ki izin kullanmams siz saglik sorunlarinzdan dolayi izon kullanmissinz ve kardesinz destek olmus ne yani simdi kardesinzn esinn boyle bir durumu olsa ve esinj yaninda istese sorun cikarir misinz ?Benn de tüp bebek yaptım
O kadar da zor bir süreç değil
Sık kontrole gidiliyor
Eşim israrla gelmek İstemesine rağmen kendi aracım var sen işinden olma dedim ben gittim
Her kontrolde adam ne yapacak Kİ yanımızda
Girip çıkman bir oluyor zAten
Opu de transferde ve sonrasında desteği olsun yardım etsin yeter bence
Evliliğine ve sana yansımaya başladı ise kesinlikle müdahale et....bunuda belirt....bu zamana kadar ailene kendini kullandirtmana birşey demedim ancak artık stresini bana yansitmaya başladın diyerek başla, gerkeirse tehdit etAma esim istedigi zaman hayir cevabi aliyor. Ve eşim bunlarin stresini bana yansitmaya başladi.
Sorun çıkarmam tabikiHerkesin dusuncesi farklidr ben esimin yamimda olmasink isterim..belki bu yemizde oyle istiyor ve hakli da ayrica kardesi de bu surecte destek olup abisine bos zaman ayirmayacaksa nerde bunu kardesligi...sizin kardesinzn ihtiyaci olmamis ki izin kullanmams siz saglik sorunlarinzdan dolayi izon kullanmissinz ve kardesinz destek olmus ne yani simdi kardesinzn esinn boyle bir durumu olsa ve esinj yaninda istese sorun cikarir misinz ?
eger kardesler bir sekilde dengeliyorsa karisilmamali ama benm esim hep iste o yuzden aile yasantisi etkileniyor ve esi de sirf kardesi diye birsey demiyorsa bazen mudahale etmek esine dusebilir...sizin icin demiyorum kardesinz izin kullanmak istemiyormus ama kullanmak isteyip esiyle plan yapip da kardesi yuzunden kullanamazsa karismakta haklidr...bu yur seyleri ben de yasiyorum ortak is ve esimn kardesi yuzunden planlarimz bozuluyor ben de calisiyorum ben de kendi isime gore plan yapiyorum ama sirf kardesi uyuya kaldi diye ki aksam 4 den bahsediyorum bizm planimiz bozuluyor simdi ben cildrmayim da karismayim da ne yapayim...hi esim de susmuyor ama onu cok takmoyor sanirim ben mudahale edince daha etkili oluyorSorun çıkarmam tabiki
İhtiyacı varsa kullanır
Ancak kardeşimin eşi herseye karışsa eşimi eziyorlar vs diye bu ona düşmez derim
Kardeşler arasında sıkıntı YOk ise ortak olan aile işlerinde esler karısmamalı
Dışarıdan cok farklı gözüküyor olabilir
Benim için de dışarıdan bakıldığında
Çok rahat , oturarak para kazanıyor diyenler var
Belki gelinimiz de böyle düşünüyor ancak kimse içerde neler oluyor kim ne kadar emek veriyor bilemez
Ne oldu biliyon mu kaynana hanimin akrabalari gelecekmis pazar gunu anasi babasi kardesi yengesi bilmemne
Bana daha geçen haftadan söylüyor
Ne merasimleri biter ne de tantanalari
Dun konustuk diyorki sen x teyzenlere ne zaman gidicen pazarmi bende yok anne daha karar vermedik gun konusunda o bizi arar( benle annemi) herhalde dedim. Ha cunku pazar gunu dedenler gelcek
Sonra biricik oglunu istedi telefona
Esime dedim geri ver telefonu konusunca
Konustu geri verdi. Dedim anne pazar gunu annemin dogumunu hediye siparis ettim pasta siparis ettim
Gercektende dogumgunu ama annemin yalan degil yani
Bana dioki hmmmm saatlercemi surcek dedim yoo oglen kalkar gideriz sonra donuste size ugrariz
Ohhhhhhh ..hisimlarini saydirmaya asiri merakli bende onlar bebek meselesini soruyor diye sinir oluyordum biliyorsundur belki. Simdi pazar gunu 1 saat anca görürler beni asilama olayindan kimsenin haberi yok benim annemin bile. Ama hakediyorlar. Artik kibarlik falan yok. Bitti. Beni kimse uzemez
Doktor işi benimle ilgili birşeyse mutlaka mudehale ederim ve yanımda olmasını sağlarım ama kendisi ailesine ister hayır demeyi bilsin,ister hakkı yendiğini düşündüğüm şeyler yaşasın oturur izlerim.Kendisi soylendigi birşey olur anlatır ..o zaman kişisel gözlemlerimi onunla paylasirim
Hayır kesinlikle karışmayın sizi ilgilendiren bir konu değil bu.eşinizle konuşabilirsiniz yani kp ve kayınbiradere bişey demeyin.
Eşiniz de abilik yapıyor kardeşine aslında kötü niyetli değil ama kendini kullandırtma olayını da anlatamazsın eşine anlamaz.benim eşimin 10 yıldır anlattığım ve hala anlamadığını düşünürsek.
karışman doğru değil. Kendisi senden fikir isterse ya da bi şikayeti olursa öneride bulunursun ama durduk yere de ortalığı karıştırmanın anlamı yok.
Ben de erkek kardeşim ve babamla aynı işyerinde çalısıyorum
şirket erkek kardesımın üzerine ama burada asıl emeği babam verdi
son 9 senedir ben de ciddi emek veriyorum
işyrindeki konular sizi ilgilendirmez
şahsen benim erkek kardeşimin eşi de karışsa bir durur seni ne ilgilendirir derdim içimden
kardeşim de karıstırmaz zaten
siz sizi ilgilendirmeyen konulara karısmayın bence
onlar babası ve kardeşi
ben de yeri gelir cok izin kullanırım sağlık sebebi ile
kardesim 9 senedir hiç izin kullanmadı mesela
buna kardeşimin eşi dısarıdan bakıp klafasına göre takılıyor ablası dese çok san sıkıcı olur
siz çalışmıyorsanız eğer siz kendinize bir iş bulun
kendi işinize odaklanın
ben de tüp bebek yaptırdım
tüp bebekte erkeklik bir durum yok zaten
kontrole sürekli sen gideceksin , ben eşimi kontrollere çağırıp da adami ısınden etmezdim
sadece hamıle kalınca her kontrole yanımda geliyor o
sadece sperm verecek ve toplama ile transfer günü yanında olması yeter
dolayısı ıle de iki gün eşin idare edilir.
valla benim erkek kardeşim de bu ay bana telefon aldı değeri oldukca yuksek
aracımı yenılerken erkek kardesım aracımın yarı parasını ödedi
buna gelinimiz karısamaz kusura bakma
para kaynagı dediğin yer kardeşinin de işyeri değil mi?
Valla ben ufak çaplı karışırdım. Karışıyorum da . Öyle kimsenin lafiyla hastaneye gitmemek vs. Çok yanlış. Yapacağım dediğini yapmalı, kimsenin soz hakkı yok.
Madem en çok eşiniz çalışıyor ? En çok parayı o alıyor dogru mu?
Kayınbirader sizden para istiyor çünkü maaşları veren eşiniz ? Doğru mu
Eğer öyle değilse neden babasından istemiyor birader . Çok çalışan çok para almalı eğer herkese eşit işe esiniz babası ile konuşsun ya birader uyarilsin yada eşiniz bir süre kaytarsin da değeri anlaşılsın . Eşit olmalı herkes her konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?