Müdahele etmelimiyim

Çokk haklısın gerektigince stresten uzak durmaya çalisiyorum ama birgun esimin basina iş acacak bu merhameti ben ondan korkuyorum...

Sende dikkat et bu surecte aman..!

Sizde mi ayni seyleri yasiyorsunuz ben tekim saniyordum :)

Gercekten çok sinir bozucuymuş bunu anladim
Ortada haksizlik yapiliyor. Kimsede bu duruma dur demiyor. Aksine esimin uzerine geliniyor.

En son ciddi bir haksizliga ugradik. Bu bizi inanilmaz şaşirtti. Zaten ondan sonra konusmaya basladim. Bugune kadar asla tek kelime etmedim.

Eşim bir gun isim var gelemeyecegim dedigi için kiyamet koptu. Kötu evlat damgasi yedi. Benn duyduklarim karsisinda şok oldum. Ki normalde kaynima bu tür sozler soylenmedi adam akilli ise gitmedigi halde...

Hatta eşimin cok zoruna gitti. Bende onu o durumda gorunce cok üzüldum. Olan eşime oldu o kavgadan sonra kaynim odüllendirildi. Esime ceza verildi.

Çokk haklısın gerektigince stresten uzak durmaya çalisiyorum ama birgun esimin basina iş acacak bu merhameti ben ondan korkuyorum...

Sende dikkat et bu surecte aman..!

Ne oldu biliyon mu kaynana hanimin akrabalari gelecekmis pazar gunu anasi babasi kardesi yengesi bilmemne
Bana daha geçen haftadan söylüyor
Ne merasimleri biter ne de tantanalari
Dun konustuk diyorki sen x teyzenlere ne zaman gidicen pazarmi bende yok anne daha karar vermedik gun konusunda o bizi arar( benle annemi) herhalde dedim. Ha cunku pazar gunu dedenler gelcek
Sonra biricik oglunu istedi telefona
Esime dedim geri ver telefonu konusunca
Konustu geri verdi. Dedim anne pazar gunu annemin dogumunu hediye siparis ettim pasta siparis ettim
Gercektende dogumgunu ama annemin yalan degil yani
Bana dioki hmmmm saatlercemi surcek dedim yoo oglen kalkar gideriz sonra donuste size ugrariz
Ohhhhhhh ..hisimlarini saydirmaya asiri merakli bende onlar bebek meselesini soruyor diye sinir oluyordum biliyorsundur belki. Simdi pazar gunu 1 saat anca görürler beni asilama olayindan kimsenin haberi yok benim annemin bile. Ama hakediyorlar. Artik kibarlik falan yok. Bitti. Beni kimse uzemez

Gideriz kocamla 1 saat otururuz kahve iceriz sonra ay yorgunuz bilmemne. Onlarda günübirlik gelcekler zaten. Ohhh. Kendilerinin merasimleri saatlerce sürüyor ama benim annemin dogumgunu tabiki gidicez ohhhhh ayakkabi soylettim anneme internetten, pasta siparis ettim. Onlarin cocuk varmi gibi igrenc geri kafali sorulariyla ugrasmicam.

Gerektiginde tabi ki konusmalisiniz esinizle oyle sey mi olur . Siz hayat arkadasisiniz. Dogruyu yanlisi elbette birbirinize anlatmalisiniz.

Evliligimin ilk aylarinda benzer seyler yasadim. Gerektigi yerde konustum gerektigi yerde kavga ettim. 1,5 yil sonra gözü acildi cok sukur.

Doktor işi benimle ilgili birşeyse mutlaka mudehale ederim ve yanımda olmasını sağlarım ama kendisi ailesine ister hayır demeyi bilsin,ister hakkı yendiğini düşündüğüm şeyler yaşasın oturur izlerim.Kendisi soylendigi birşey olur anlatır ..o zaman kişisel gözlemlerimi onunla paylasirim

Hayır kesinlikle karışmayın sizi ilgilendiren bir konu değil bu.eşinizle konuşabilirsiniz yani kp ve kayınbiradere bişey demeyin.
Eşiniz de abilik yapıyor kardeşine aslında kötü niyetli değil ama kendini kullandırtma olayını da anlatamazsın eşine anlamaz.benim eşimin 10 yıldır anlattığım ve hala anlamadığını düşünürsek .

karışman doğru değil. Kendisi senden fikir isterse ya da bi şikayeti olursa öneride bulunursun ama durduk yere de ortalığı karıştırmanın anlamı yok.

Ben de erkek kardeşim ve babamla aynı işyerinde çalısıyorum
şirket erkek kardesımın üzerine ama burada asıl emeği babam verdi
son 9 senedir ben de ciddi emek veriyorum

işyrindeki konular sizi ilgilendirmez
şahsen benim erkek kardeşimin eşi de karışsa bir durur seni ne ilgilendirir derdim içimden
kardeşim de karıstırmaz zaten

siz sizi ilgilendirmeyen konulara karısmayın bence
onlar babası ve kardeşi

ben de yeri gelir cok izin kullanırım sağlık sebebi ile
kardesim 9 senedir hiç izin kullanmadı mesela
buna kardeşimin eşi dısarıdan bakıp klafasına göre takılıyor ablası dese çok san sıkıcı olur

siz çalışmıyorsanız eğer siz kendinize bir iş bulun
kendi işinize odaklanın

aynen öyle
işyerine gelse erkek kardeşimin eşi içtiği bir bardağı yerinden kaldırmaz ancak harcamaya gelince hepimizden çok o harcar
bu işyerinde hiçbir emeği yok, annemin babamın benim ve kardeşimin emekleri var
dolayısı ile de parasını harcasın kocasıdır beni ilgilendirmez ancak karısacak olsa karıstırmam yani

ona ne kim az çalışmıs kım cok calısmıs

Inanin keşke bu kadar calişmasa...
Cunku bikac ay sonra tup bebege baslayacagiz. Ve isyerini idare edecek kimse yok.
ben de tüp bebek yaptırdım
tüp bebekte erkeklik bir durum yok zaten
kontrole sürekli sen gideceksin , ben eşimi kontrollere çağırıp da adami ısınden etmezdim
sadece hamıle kalınca her kontrole yanımda geliyor o

sadece sperm verecek ve toplama ile transfer günü yanında olması yeter
dolayısı ıle de iki gün eşin idare edilir.

Gittikce buyuyor aile ve kaynim cocugun bezi bitti para ver diye mesaj atabiliyor. Ve bu yuzden kafasina gore takiliyor. Nasil olsa para kaynagi var.
valla benim erkek kardeşim de bu ay bana telefon aldı değeri oldukca yuksek
aracımı yenılerken erkek kardesım aracımın yarı parasını ödedi
buna gelinimiz karısamaz kusura bakma

para kaynagı dediğin yer kardeşinin de işyeri değil mi?

Valla ben ufak çaplı karışırdım. Karışıyorum da . Öyle kimsenin lafiyla hastaneye gitmemek vs. Çok yanlış. Yapacağım dediğini yapmalı, kimsenin soz hakkı yok.

Madem en çok eşiniz çalışıyor ? En çok parayı o alıyor dogru mu?
Kayınbirader sizden para istiyor çünkü maaşları veren eşiniz ? Doğru mu

Eğer öyle değilse neden babasından istemiyor birader . Çok çalışan çok para almalı eğer herkese eşit işe esiniz babası ile konuşsun ya birader uyarilsin yada eşiniz bir süre kaytarsin da değeri anlaşılsın . Eşit olmalı herkes her konuda

esim iki kez istifa etti, ikisinda de ben cesaretlendirdim.

hayatimdaki onemli isanlarin kararlarina her zaman karisirim, baski yapmam ama fikrimi dusuncemi hissimi soylerim.

Eşiniz zaten bastırılmış bir karakter. bir de onun kadını olarak siz avukatlığa soyunursanız iyice gözden düşürmüş olursunuız. kesinlikle bu konulara karışmayın. ama eşinizi fişteklemeye devam edin. birgün onlara patlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…