- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Canim bosver herseyi sen mi düşüneceksin? Dünyanın tum yükü sendemi olcak birak bosver
Sen esine saf ve iyi niyetli diyorsun da evet oyledir zaten de, asıl sen öylesin ama
Ama o tup bebek olayinda kesinlikle tavır koy ve aman üzülmesin kimse diye düşünme. Bak ben asilama olmadan önce esime dedim ki beni strese sokacak insanlarla bir arada olmak istemiyorum evde de is yapmicam. Tamam hayatim dedi
Annesine gidicektik 1 gun önce asilamadan,telefon açtım ve acik acik söyledim sevmedigim biri var (o gelecek mi?) Diye sordum yok falan dedi
Artik hicbiseyden cekinmiyorum banane hastami olcam kendiler yüzünden
Hastaneden döndük camasirlari falan esime astirddim yattim dinlendim.
Demem o ki o tup bebek sureci icin gardını al o konuda haklisin yani onun disinda birak kendini kullandirsin elbet oda bi gun anlar. Kaynin ve kayinbabana uyuz oldum ama. Ayıp ediyorlar.
Gardaşım gel sarılalım gardaşım
Nekadar da sen eşittir ben bir durum.
Girme aralarına ailelere karşı hep aşırı toleranslıdır bu saf koca kişileri...
Başına ciddi bir çorap örmedikçede ayılmazlar .
Sen istediğini söylehaklı bile olsan üstüne sana cephe alır bide dahada uyardığın şekilde yapmaya devam eder bırak kendi görüp yaşasın ...
Bir müsibet bin nasihattan iyidir...
Sen kendi evinin rızkını- kendi ihtiyacını kolla
Öncelik listesininbaşına al gerisi onun problemi ....
Kendini ezdiriyorsun, seni kullaniyorlar vs bunlar cok negatif sozler. Bu sozlerle asla pozitif biseyler elde edemezsin. Ya sizin sacmaladiginizi dusunur ve sizi ciddiye almaz, ya da gaza gelir gider kopruleri yakacak hareketlerde bulunur.
Cok ciddi bir haksizliga ugramadiginiz surece bence karismayin. Esiniz halinden memnun gorunuyor cunku
Çokk haklısın gerektigince stresten uzak durmaya çalisiyorum ama birgun esimin basina iş acacak bu merhameti ben ondan korkuyorum...
Sende dikkat et bu surecte aman..!
karışman doğru değil. Kendisi senden fikir isterse ya da bi şikayeti olursa öneride bulunursun ama durduk yere de ortalığı karıştırmanın anlamı yok.Iyi geceler kızlar. Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum. Eşim babasi ve kardeşi ayni isyerindeler.
Kücük kardeş kafasina göre takildigi icin genellikle işleri hep eşim yapiyor. Butun yukte esimin uzerinde. Eşim aşırı saf ve merhametli. Kimseye kıyamıyor ve hayir demeyi bilmiyor.
Ornek; Ailede birine para lazimsa eşimden isteniyor, kardeşi işe gitmedigi halde kardeşine eşine ve çocuguna para veriyor. Esim hastaneye gidecekse kardeşi bugun gitme sonra git benim isim var ben gelmicem işe diyor. Babasıda sürekli patron benim , islerime karışma imasinda bulunuyor. )
Bende eşime bunlari guzel bir dille anlattim kendini kullandirtmamasi gerektigini işi oldugunda veya hastaneye gidecekse kimseyi dinlememesi gerektigini onlarin isleri acilse seninkide acil , baskalarini dusünmeyi birakmasi gerektigini soyledim. Esim hicbirsey diyemedi. Ama olayi arkadasima anlattigimda arkadasim mudahele etmemem gerektigini bu olaylarin esimle babasi veya ailesi arasinda oldugunu soyledi. Ve esim ezilmek istiyorsa ezilirmiş...
Merak ediyorum bu davranişim yanliş mi arkadaslar ?
Sizlerde esinize ufak tefek ikazlarda uyarilarda bulunuyormusunuz...
Benim eşim kendini kullandirtmayi seviyor. Herkes duygu somurusuylle esimden gayet herseyi isteyebiliyor
Ama esim istedigi zaman hayir cevabi aliyor. Ve eşim bunlarin stresini bana yansitmaya başladi. Sanki biz 8 kişilik bir aileyiz ve eşim hepsine bakmakla hükümlü...
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim...
Ben de erkek kardeşim ve babamla aynı işyerinde çalısıyorumIyi geceler kızlar. Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum. Eşim babasi ve kardeşi ayni isyerindeler.
Kücük kardeş kafasina göre takildigi icin genellikle işleri hep eşim yapiyor. Butun yukte esimin uzerinde. Eşim aşırı saf ve merhametli. Kimseye kıyamıyor ve hayir demeyi bilmiyor.
Ornek; Ailede birine para lazimsa eşimden isteniyor, kardeşi işe gitmedigi halde kardeşine eşine ve çocuguna para veriyor. Esim hastaneye gidecekse kardeşi bugun gitme sonra git benim isim var ben gelmicem işe diyor. Babasıda sürekli patron benim , islerime karışma imasinda bulunuyor. )
Bende eşime bunlari guzel bir dille anlattim kendini kullandirtmamasi gerektigini işi oldugunda veya hastaneye gidecekse kimseyi dinlememesi gerektigini onlarin isleri acilse seninkide acil , baskalarini dusünmeyi birakmasi gerektigini soyledim. Esim hicbirsey diyemedi. Ama olayi arkadasima anlattigimda arkadasim mudahele etmemem gerektigini bu olaylarin esimle babasi veya ailesi arasinda oldugunu soyledi. Ve esim ezilmek istiyorsa ezilirmiş...
Merak ediyorum bu davranişim yanliş mi arkadaslar ?
Sizlerde esinize ufak tefek ikazlarda uyarilarda bulunuyormusunuz...
Benim eşim kendini kullandirtmayi seviyor. Herkes duygu somurusuylle esimden gayet herseyi isteyebiliyor
Ama esim istedigi zaman hayir cevabi aliyor. Ve eşim bunlarin stresini bana yansitmaya başladi. Sanki biz 8 kişilik bir aileyiz ve eşim hepsine bakmakla hükümlü...
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim...
aynen öyleSözüm size değil genel olarak ; buraya konu açan, kocaları aile işinde çalışan kadınların hepsinin kocası en çok çalışan oluyor. Bir kişide demiyor ki , işte o hiç çalışmayan , ama herşeye ortak olan kardeşin de karısı benimnerede bu hanımlar ?
Cevabım ise gerçekten karışmamanız. ‘Kanlım olsun kardeşim’ olsun demişler . Bir gün kavga ederler , ertesi gün barışırlar onlara birşey olmaz , sizin adınız çıkar
ben de tüp bebek yaptırdımInanin keşke bu kadar calişmasa...
Cunku bikac ay sonra tup bebege baslayacagiz. Ve isyerini idare edecek kimse yok.
valla benim erkek kardeşim de bu ay bana telefon aldı değeri oldukca yuksekGittikce buyuyor aile ve kaynim cocugun bezi bitti para ver diye mesaj atabiliyor. Ve bu yuzden kafasina gore takiliyor. Nasil olsa para kaynagi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?