• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdürden nefret ediyorum

Yok anasınıfı
Hocam yönetmelik sizin için özellikle bir durum belirtiyor mu?
Mesela branş öğretmenleri için özellikle istedikleri saatler diye yazar; sınıf öğretmenleri içinse eğitim öğretimi aksatmayacak şekilde diye şerh düşer.
Sizin işinizi idare yokuşa sürecekse izninizi 3 saat olarak kullanın, bebeğinizin bu zamanlarını müdür geri vermeyecek ya size.

Hocam yönetmelik sizin için özellikle bir durum belirtiyor mu?
Mesela branş öğretmenleri için özellikle istedikleri saatler diye yazar; sınıf öğretmenleri içinse eğitim öğretimi aksatmayacak şekilde diye şerh düşer.
Sizin işinizi idare yokuşa sürecekse izninizi 3 saat olarak kullanın, bebeğinizin bu zamanlarını müdür geri vermeyecek ya size.

Sınıf öğretmenleri ve bizim için öyle bir şerh vardı 3'4 yıl önce değişti. Anne istediği saatte kullanabilir ibaresi var artık

He hee öyle der geçer giderdim ben olsam.
Kendisine aynı hak verilse en önden koşa koşa çıkardı emin olun kullanmayayım demezdi.
Neden üzüldünüz ki sizin bebeğiniz var önce onu düşünün. Kaç saat hakkınız varsa da kullanın onu.
Kullanmayınca madalya falan vermiyorlar.

Sınıf öğretmenleri ve bizim için öyle bir şerh vardı 3'4 yıl önce değişti. Anne istediği saatte kullanabilir ibaresi var artık
Öyleyse istediği kadar konuşsun, siz gülün geçin.
Söylene söylene de olsa yapacak. O izni düzenlememek gibi bir hata yaparsa o zaman yanar.
Vaktiyle ben de son saatlerimin boşalmasını istemiştim.
Pazartesi son saat rehberlik saatiydi ve sınıfımı bırakmak istemediğim için müdüre "hocam pazartesi kalmaya çalışırım, sınıfımı bırakmak istemiyorum" demiştim. Aldığım cevap sizinkine yakındı "Pazartesi günleri bebeğinizi emzirmeniz gerekmiyor galiba."
Ondan sonra resmi yazıyla tebliğ etmediği hiçbir şeyi yaptıramadı tabii. Bir şeylerden fedakarlık edince kimse madalya takmıyor. Üstüne bir de art niyet arıyorlar.
İçinizi ferah tutun. Bebeğinizi sağlıcakla büyütün.

He hee öyle der geçer giderdim ben olsam.
Kendisine aynı hak verilse en önden koşa koşa çıkardı emin olun kullanmayayım demezdi.
Neden üzüldünüz ki sizin bebeğiniz var önce onu düşünün. Kaç saat hakkınız varsa da kullanın onu.
Kullanmayınca madalya falan vermiyorlar.

Şu an 3 saat ama öğrencilerime yazık olur.16.30 da genelde etkinlikler bitmiş oluyor

Şu an 3 saat ama öğrencilerime yazık olur.16.30 da genelde etkinlikler bitmiş oluyor

Siz böyle özverili düşünüyorsunuz bir de o fırsatçı mı diyor size??
Fırsatçı olan 3 saatin hepsini kullanır arkasına da bakmaz düşünmez.
Böyle öğretmen bulmuş daha laf ediyor....:KK62:

Baktınız izin vermiyor milli eğitime dilekçe yazın

doğrudan ilçe milli eğitime şikayet dılekçesı yazacaksınız bu sızın yasal hakkınız ama bundan sonra sıze kafayı takacaktır

Siz böyle özverili düşünüyorsunuz bir de o fırsatçı mı diyor size??
Fırsatçı olan 3 saatin hepsini kullanır arkasına da bakmaz düşünmez.
Böyle öğretmen bulmuş daha laf ediyor....:KK62:

Bu yüzden çok zoruma gitti. Süt sağma makinesini hamileyken almıştım elektrikli 220 tlye. Sütümü sağar bırakırım süt izni almam diye. Ama işte sütüm az. Normal bir insan olsa sorar ya. İnsani meslekten soğutuyor idareciler

doğrudan ilçe milli eğitime şikayet dılekçesı yazacaksınız bu sızın yasal hakkınız ama bundan sonra sıze kafayı takacaktır

Zaten sevmeyiz birbirimizi. Anasinifinin parasını sordum geçen yıl çocuklara lavabo yaptırmak ve böcek ilaçlatmak için, ben cebine mi atıyorum diye konuşturmamıştı. O zamandan beri yuzume bile bakmaz.Degisik bir tip

Zaten sevmeyiz birbirimizi. Anasinifinin parasını sordum geçen yıl çocuklara lavabo yaptırmak ve böcek ilaçlatmak için, ben cebine mi atıyorum diye konuşturmamıştı. O zamandan beri yuzume bile bakmaz.Degisik bir tip
o zaman bosver olacagı olsun gıt sıkayet et kesınlıkle hatta 3 saat ust uste al madem fırsatcılık zaten bı rotasyona bakıolar artık

Yarım gün olan okullarda süt izni olmaz denilmişti bana o yüzden kullanmmamıştım.15 saat derse 5 gün gitmiştim.5 buçuk aylık bebeyi bırakıp.allaha havale ediyorum böyle insanları.sonra da görüyorum neler olduğunu şükür.

Gerekirse bu muduru sikayet edin.
Sizin hakkiniz 3 saat iken yarim saatlik bir izin istiyorsunuz.
Ben yerinizde olsam 3 saatimide kullanirim.
Bu kadar yumusak yuzlu olmayin lutfen.
Allah korusun bu adam yuzunden kesilir sutunuz...

Yarım gün çalışıyorsanız süt izni kullanamıyorsunuz malesef ben de öğretmenim ve istanbuldayım bana da verilmedi bu izin ve kullanan duymadım tüm gün olan okullarda alınabiliyor branş dersi olan sınıf öğretmenine branş dersi saatin de verilebiliyor diğer durumdakilere yok haksızlık ama böyle işte durum bende lavaboda sağıyordum sütümü ya hem de ağlaya ağlaya döküyordum onu tabi derdim sütüm çekilmesin akmasın idi aklıma geldi yine sinirlendim ya sizin de Allah yardımcınız olsun çalışan anne olmak çok zor inşallah bir çıkar yol bulunur selam ve dua ile

Torpilim yok birşey çıkmaz diye düşünmeyin, bir öğretmenin şikayetiyle İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı.
Yasal hakkınızı kimse elinizdeki alamaz.

İdareciler evet gerçekten insanı meslekten soğutuyor.. Bir tane de benim başımda var. Ek ders istemedikçe veriliyor.
Çalışan anne olmak çok zor hem de çok. ama ben en azından 21aylık olana kadar ücretsiz izin kullandım. Erkenden bırakılan çocuklara çok üzülüyorum..
Bu arada, yarım günde süt izni günde 3saat olmaz bir yanlışınız olmalı.

Eğer özel bir anaokulu öğretmeniyseniz müdürünüzle aranızı iyi tutmanızı öneririm, nitekim sözleşmelisiniz ve sözleşmeniz bittiğinde sizi işinizden edebilir. Eğer kadrolu öğretmenseniz ve yarım gün eğitim verilen bir kurumda çalışıyorsanız maalesef bahsettiğiniz izniniz olmuyor, yönetmeliği çok detaylı okuyup ona göre hareket etmenizi öneririm.

Eğer yarım gün eğitim verilen kurumlarda süt izni yok ve sizde 30 dakika erken çıkıyorsanız, müdürünüz tutanak tutarak sizin ceza almanızı sağlayabilir kadroluysanız tabi. Fakat sözleşmeliyseniz yine tutanak tutarak sözleşme fesih bedelinizi ödemeden sizi işten çıkartabilir. Lütfen dikkatli olun.

• Istediğiniz zaman dilimi çok makul. Ama şu 3saat izin kısmını tekrar araştırın. Memurlarda 3saat, ancak öğretmenlerde bu iznin kullanmasıyla ilgili yönerge daha farklı. Yarım gün çalışılan okullarda kendine uygun zaman dilimi(sabahçı-öğlenci) öğretmenin isteği ile belirlenir, ama onun dışında süt izni yoktur.

Back
X