• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mufağımın bir duvarını kağıtla kapladım

eddaxy

ElifEfe:))
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
854
29
123
Şanlıurfa
arkadaşlar mutfağımın bir duvarına bizden önceki oturanlar şofben takmış. çıkınca boru yerleri falan hoş görünmüyordu. delik deşikti duvar. bizde eşimle beraber duvar kağıdı ile kapladık.

$DSC01893.webp

mükemmel olmuş tamda benim istediğim gibi
duvarlar fayansmıydı acaba ? bizim mutfak komple fayans bu yüzden olur mu olmaz mı kararsızdım.

çok güzel olmuş valla ne kadara mal oldu
metresi 1 lira duvar kağıtlarından 9 yada 10 metreydi hatırlamıyorum şimdi. yani en fazla 10 liraya mal olmuştur.

mükemmel olmuş tamda benim istediğim gibi
duvarlar fayansmıydı acaba ? bizim mutfak komple fayans bu yüzden olur mu olmaz mı kararsızdım.

evet canım beyaz fayanstı. çokta güzel tutuyor. ben epeydir kullanıyorum, çıkma yırtılma falan olmadı.

Çok şık olmuş. Eminim mutfağın havasını değiştirmiştir. Üzerindeki sokak lambasına bayıldım.
Sevgiler.

Gerçek duvar kağıdımı kullandınız yoksa kendinden yapışkanlı folyolarlamı?

nasıl yaptığınızı detaylı sekılde anlatır mısınız acaba?

bende kendim yapmak istiyorum bana ve yapmak isteyenlere fikir olur.

çok hoş görünüyor gerçekten. güle güle kullanın.

harika bir fikir.
bizde kiracıyız mutfağın bir duvarı hasarlı gözümü tırmalıyo
bakalım çıkmazsak bende böyle birşey yaparım
tşk paylaşım içinnn

benim evimin mutfagı da fayans tamamen anladığım kadarıyla bu yapışkanlı folyo denilen kağıtlardan bunlarla kutu kaplamıştım ama duvar olurmu diye de sormuştum hatta forumda tavsiye etmemişti kimse süper olmuş...yapıştırırken çok kolay olmuyo ama hava kabarcıkları falan kalıyo nasıl bu kadar büyük bi alanı kapladınız anlatırmısınız detaylı olarak...

Back
X