• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mufağımın bir duvarını kağıtla kapladım

SELAM KIZLAR...
ne zamandır giremiyordum sorularınızı yeni gördüm. kullandığım malzeme orijinal duvar kağıdı değil ama kalın bir kağıt. eni yarımşar metre falan olduğu için yapıştırması zor olmadı. eşimle üstten başladık yapıştırmaya. ben alttan yapışkanını açtım oda üstten yapıştırdı yavaş yavaş yaptık. yoksa hava kabarcıkları oluyor. bazen eğri gidiyor. o yüzden ilk yapıştırması önemli yoksa altlara doğru eğri gider. sanıldığı kadar zor olmuyor aslında, geniş alanları kaplaması daha kolay oluyor bence. ben aynı kağıtla kızımın mama kutuların kapladım. inanın o daha zordu.
yapmak isteyenlere tavsiye ederim hem ucuz hem çokta kullanışlı.. kolay gelsin hepinize...

arkadaşlar mutfağımın bir duvarına bizden önceki oturanlar şofben takmış. çıkınca boru yerleri falan hoş görünmüyordu. delik deşikti duvar. bizde eşimle beraber duvar kağıdı ile kapladık.

Eki Görüntüle 125451

Merhaba,

degisik olmus, bu duvar kagitlari güzel oluyor ya, hele simdi cok degisik modeller var. Bende evimin bazi yerlerinden kullanmak istiyorum...

metresi 1 lira duvar kağıtlarından 9 yada 10 metreydi hatırlamıyorum şimdi. yani en fazla 10 liraya mal olmuştur.

evet canım beyaz fayanstı. çokta güzel tutuyor. ben epeydir kullanıyorum, çıkma yırtılma falan olmadı.

Kız metresi 1 liraya duvar kağıdımı olur allasen.:53:

Süper olmuş, harika olmuş, ellerine emeğine sağlık.

Back
X