Erkekler Dusunmez canım sen hatırlatacaksınBilmem artık onun düşünmesi lazım :) evli misin gülçinciğim?
Günaydın canım olur bebiş aceleye gerek yok isim neydiMerhaba :) kuzular günaydın
ben varım ben :) Eskişehir'liyim, 2 senelik evliyim, bebişim henüz yok 25 yaşındayım
Bende koydum bakin sileyim
Yegenini bile gorduk biztüh ya kaçırdım bir ara bana özelden at.
Günaydın canım kahvaltı yaptınmı :)Günaydın hanımlar
Yegenini bile gorduk biz
Günaydın canım kahvaltı yaptınmı :)
Ben hazır hastayken kilo vereyim diye yememeye calısıyorum sana afiyet olsun canımevet yaptım canım sen yaptın mı
Ben hazır hastayken kilo vereyim diye yememeye calısıyorum sana afiyet olsun canım
Kahve bildigimiz Turk Kahvesi mi :)sağol canım sende diyete başla kahve diyetine
Kahve bildigimiz Turk Kahvesi mi :)
Türk Kahvesi de olur nescafe de olur gencler. Ama ben daha cok nescafe iciyorum.bilmem ki bilgece yapıyormuş ya oradan duydun türk kahvesidir herhalde
Türk Kahvesi de olur nescafe de olur gencler. Ama ben daha cok nescafe iciyorum.
iyi yapıyon bende türk kahvesinin tadını hiç sevmem hep nescafe içerim
Aynen ya. Bi de ugrasmasi zor oluyor. Gecenlerde hurma Kahvesi aldim. Hurma cekirdeginden kahve yapilmis. Merak ettim aldim. Ayy tadi hic damak zevkime uygun degildi yani bildigin cok kötüydü ya.. En güzeli nescafe. .
oda selülit yapıyormuş ama
ne yapacan bizim damak zevki uymuyor
Erkekler Dusunmez canım sen hatırlatacaksın
Evliyim 2013 Agustos ayından beri, çocuk yok maalesef Vajinismus hastasıyım ..
Senin iki cocuk var sanırım adları Caner ve Deniz mi :)
Neşe :) memnun oldum topikde hayırlı olsun bu aradaGünaydın canım olur bebiş aceleye gerek yok isim neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?