- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
ay o çok şekerli ve yağlı kokusu da tuhaf en iyisi jacops bence.nescafe yok mu cicim biz onu seviyoz
ay o çok şekerli ve yağlı kokusu da tuhaf en iyisi jacops bence.
ben markadan bahsettiğini düşündüm..ne fark eder şeker geneline nescafe deniyor zaten ben jacopsta içiyom üçü bir arada da
Evet Turkiye de bazı markalar urunun cinsini anlatırken tabir olarak kullanılıyor.
Sana yag derim mesela margarine ben Pril derim bulasık deterjanına
iyi haftasonları kızlar,
kk giriş yapıcam giriyorum böyle bir üye yok diyor herhalde 3 yada 5 defa denedim anannn dedim gariba banlandım...
baktim ki i harfini yazmamışım...
güldüm kendi kendime
Sende caydemle haydi canım :) benim kolayıma geldi sutlu kahveben çaycıyım su sıralar
DamlaSakızlı Turk Kahvesi ictim bende onu cok begenmiştim ama salepli falan denemedim hiç :)Adıyamanın meşhur bi kahvesi varmış karışık içinde salep damla sakızı kahve kreması türk kahvesi var. Geçen ilk kez içtimde tadına vuruldum deneyen varmı
Hosgeldin Canım varmı supheli bir yorumun banlanacak
Sende caydemle haydi canım :) benim kolayıma geldi sutlu kahve
içinde menengiç te var çok enterasan bi tadDamlaSakızlı Turk Kahvesi ictim bende onu cok begenmiştim ama salepli falan denemedim hiç :)
DamlaSakızlı Turk Kahvesi ictim bende onu cok begenmiştim ama salepli falan denemedim hiç :)
Kıyım vardı dünanam banlanmış millet yine cımbıza denk gelenler gitmiş...
Evet şekerim ;-)3ü1 arada mı
oooo dombisim merhaba. Hos geldin..Merhaba desem nasıl olur ki
bana göre yok ama arada zipzip e kızıyorum.
bide dün bir konu vardı sevgilisi dövüyormuş şiddet görüyormuş ama seviyomuş ayrılamıyormuş diye
bende bazıları dayak arzısı oluyor acımadı ki acımadı ki demiştim
gidersem geyikten giderim herhalde hahhah
menengici hic bilmem tadı nasıldır ki :)içinde menengiç te var çok enterasan bi tad
İcelim guzelleselim Matmazelimhiç kahve kültürüm yok toplasam senede belki beş kez falan kahve içimişimdir o denli benden uzak ama neccafe severim.
Evet şekerim ;-)
oooo dombisim merhaba. Hos geldin..
ictim ama bir bardak fazlası dokunur mu ki sen gunde kac bardak iciyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?