- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Yok canım deniz eşimin adı :) oğlumun adı çınar. Bu nicki aldığımda kızım yoktu daha onun için kızımın adı yok :) fıstığımın adı da defne.
Parmak egzersizi falan yapıyor musun? Çok faydasını görüyorlarmış.
3ü1 arada mıTürk Kahvesi de olur nescafe de olur gencler. Ama ben daha cok nescafe iciyorum.
Merhaba desem nasıl olur ki
hiç sorma bende uyarı aldm mune ablamdan.Ohhh sefam olsunkız ne yapıyon diğer topikte 3 kişi banlı ya
hiç sorma bende uyarı aldm mune ablamdan.Ohhh sefam olsunpark kar başka kim banlı?
Allah bagıslasın cok guzeller yavruların :)Yok canım deniz eşimin adı :) oğlumun adı çınar. Bu nicki aldığımda kızım yoktu daha onun için kızımın adı yok :) fıstığımın adı da defne.
Parmak egzersizi falan yapıyor musun? Çok faydasını görüyorlarmış.
Sagolasın Neşe ne güzel ismin maşallah :)Neşe :) memnun oldum topikde hayırlı olsun bu arada
evet şimdi gördüm bende.. Yaa bi çay kahve yokmu bee yaaaa....selisya var ya oda başka bir konudan banlanmış
evet şimdi gördüm bende.. Yaa bi çay kahve yokmu bee yaaaa....Pişkin smiley:)
Merhaba desem nasıl olur ki
kız ne yapıyon diğer topikte 3 kişi banlı ya
teşekkür ederim kuzu :) bahtımız güzel olsun inşallahAllah bagıslasın cok guzeller yavruların :)
Parmak egzersizi yapıyordum araya birsuru sey girdi kaldı gitti ama bugun devam edeyim ona inşallah
Sagolasın Neşe ne güzel ismin maşallah :)
evet şimdi gördüm bende.. Yaa bi çay kahve yokmu bee yaaaa....Pişkin smiley:)
Çokda güzel olur hoşgeldin bansızlar Topikine
Su Namaz Kılan sevgilisinin aldattıgı kızın konusu yuzunden banlı Park la Karkralicesi
Buyrun efenim
Kapanmamıs canım kapanmayı dusunmus ilerisi icin evlenirse nısanlanırsa falanevet biliyorum sevgilisi istedi diye kapanan
sonra da terk edilen kişi
Kapanmamıs canım kapanmayı dusunmus ilerisi icin evlenirse nısanlanırsa falan
Onu anlatamadılar kıza zaten konu nerelere gitti Babasından dedesinden ohoooneyse ne canım ona benzer birşey
insan inancı gereği kapanır başkası için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?