Muhabbet-i Ahval :)

Geçmiş olsun,neyin var?
Ben iyiyim,oturuyorum boş boş
Uzerine afiyet oksuruk ates bas agrısı ne arasan var
Hasta olunca esim gorumceme gitti git dedim onunda cocuklar hastaymıs bir goreyim dedi salgın var sanırım.
Ya canm aclık kan sekeri 128 cokmu yani seker hastalıgına girer mi bilgin var

Hoşbuldum, teşekkür ederim. Ben aynı profilimdeki bayana benziyorum, yan odadan geldim, 24 yaşındayım, evliyim, mutluyum böyle ,işte Siz ne yapıyorsunuz?
Allah mutluluğunu daim etsin bacım.
Leylmira topık açmış hoop buraya geldim hemen . canım sıkılıyordu iyi oldu burası.

Coookkk gecmis olsun 128 hmmm en yüksek 100 olmalı diye biliyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim... doktor bir şey demedi mi?
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Ben aynı profilimdeki bayana benziyorum, yan odadan geldim, 24 yaşındayım, evliyim, mutluyum böyle ,işte Siz ne yapıyorsunuz?
Frida kahlo kitabını okumustum,çok ilginç bir hayat hikâyesi var. Sevdim avatarini şekerim

Bilgece istemezmiyiz aklımdaydın acep yazarmıki diye oyy
Aynı yastaymısız bircok konuda ortak fikirlerim olan birisin sagolasın Hosgeldin :)
Hoşbuldum, güzel fikirlerin için de teşekkür ederim.. Evet aynı yaştayız . ee İstanbulda mı yaşıyorsun?

Allah mutluluğunu daim etsin bacım.
Leylmira topık açmış hoop buraya geldim hemen . canım sıkılıyordu iyi oldu burası.
Amin amin, Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin.. Aynen ya benim de canım sıkılıyordu geldim buraya

Demedi Acile gitmiştik bakmadı bile adamı bogacaktı eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…