- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Hoş buldum,nasilsiniz efenimAleykum Selam Hosgeldin Harbi
Benim memleketim :)Ankaradanım ben
iyi yapmışşsınız Mutesekkir oldum :)hoşbuldum bende komşu topik candyshopta yazıyorum ,kimse yoktu orada bir tebrik edeyim dedim.
iyi yapmışşsınız Mutesekkir oldum :)
Azıcık hastayım ama muhabbet her derde deva Gozum acıldı resmenHoş buldum,nasilsiniz efenim
Geçmiş olsun,neyin var?Azıcık hastayım ama muhabbet her derde deva Gozum acıldı resmen
Sen Nasılsın
Hoşgeldin isterız tabıkıdeSelam, benimle de tanışmak ister misiniz?
Uzerine afiyet oksuruk ates bas agrısı ne arasan varGeçmiş olsun,neyin var?
Ben iyiyim,oturuyorum boş boş
Hoşgeldin isterız tabıkıde
Kesinlikle dun kafamı kaldıramıyordum uyudum durdum ama buradaki arkadaslar sagolsunlar ablaGerçekten muhabbet hastalığı unutturuyor.
Bilgece istemezmiyiz aklımdaydın acep yazarmıki diye oyySelam, benimle de tanışmak ister misiniz?
Allah mutluluğunu daim etsin bacım.Hoşbuldum, teşekkür ederim. Ben aynı profilimdeki bayana benziyorum, yan odadan geldim, 24 yaşındayım, evliyim, mutluyum böyle ,işteSiz ne yapıyorsunuz?
Ayagına saglık Seref verdin Yagmurum Zerrem :)Allah mutluluğunu daim etsin bacım.
Leylmira topık açmış hoop buraya geldim hemen . canım sıkılıyordu iyi oldu burası.
Coookkk gecmis olsunUzerine afiyet oksuruk ates bas agrısı ne arasan var
Hasta olunca esim gorumceme gitti git dedim onunda cocuklar hastaymıs bir goreyim dedi salgın var sanırım.
Ya canm aclık kan sekeri 128 cokmu yani seker hastalıgına girer mi bilgin var
Frida kahloHoşbuldum, teşekkür ederim. Ben aynı profilimdeki bayana benziyorum, yan odadan geldim, 24 yaşındayım, evliyim, mutluyum böyle ,işteSiz ne yapıyorsunuz?
Sagol Varol bacımAyagına saglık Seref verdin Yagmurum Zerrem :)
Bilgece istemezmiyiz aklımdaydın acep yazarmıki diye oyy
Aynı yastaymısız bircok konuda ortak fikirlerim olan birisin sagolasın Hosgeldin :)
Amin amin, Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin.. Aynen ya benim de canım sıkılıyordu geldim burayaAllah mutluluğunu daim etsin bacım.
Leylmira topık açmış hoop buraya geldim hemen . canım sıkılıyordu iyi oldu burası.
Demedi Acile gitmiştik bakmadı bile adamı bogacaktı eşimCoookkk gecmis olsun128 hmmm en yüksek 100 olmalı diye biliyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim... doktor bir şey demedi mi?
Frida kahlokitabını okumustum,çok ilginç bir hayat hikâyesi var. Sevdim avatarini şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?