- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Kaslarini almiyo tamam da bari bıyıklarını al be bacimöyle tabi canım kadın aşmış kendini bu konuda
tek kaşından ve bıyıklardan belli
AsaletAaaaa hayır bi kere.. Bu kadındaki asalet kimde var beee???
İnşallah yenersin inşallah. Önemli olan kendini kasmamak ve korkmamak..Gittim Emla Krem Verdi kasgevsetici birde jel ama olmadı parmak egzersizi yapıyordum aparata gecince hastalık regl derken baya ara verdim :S 1.5 Yıllık evliyim ama inşallah yenecegim @damila ile kendimize hedef koymustuk subat sonu :)
Evet öyleydi. Senin de avatarını çok beğeniyorum. Çok asil..Bende bir göz aşinalığımız mevcuttu ama.
Kaslarini almiyo tamam da bari bıyıklarını al be bacimhadi almiyosun,ne diye resmini yapiyosun
Asaletdeli kız o
Kaslarini almiyo tamam da bari bıyıklarını al be bacimhadi almiyosun,ne diye resmini yapiyosun
Asaletdeli kız o
İnşallah yenersin inşallah. Önemli olan kendini kasmamak ve korkmamak..
Evet öyleydi. Senin de avatarını çok beğeniyorum. Çok asil..
teşekkür bu avatarda beni anlatıyor ben hep gülümserim de
Bizim zipzip gibi dikkat çekmeyi başarmış deseneaynen ben arkadaşı olsam bir cımbız hediye ederdim ablaya
ama kadın bu şekilde amacına ulaşmış baksana değişik kişiliğiyle dünyaca tanınıyor
Frida güzel bir kadın evet,ama bu istenmeyen tuylere olan sempatisi beni sasirtiyor
inşallah canm azkaldı eminim ben :)İnşallah yenersin inşallah. Önemli olan kendini kasmamak ve korkmamak..
Evet öyleydi. Senin de avatarını çok beğeniyorum. Çok asil..
Ne güzel. Yüzünden gülücük hiç eksik olmaz inşallah
Wiki de kadınla ilgili pek iyi seyler yazmıyor Kocasını aldatmıs tirbiyesiz
Ne yapsın ya o zaman cımbız mı varmış?Bizim zipzip gibi dikkat çekmeyi başarmış desene
Frida güzel bir kadın evet,ama bu istenmeyen tuylere olan sempatisi beni sasirtiyor
Bizim zipzip gibi dikkat çekmeyi başarmış desene
Ay bendeamin cümlemizin inşallah ,foto çekilirken hiç ciddi duramam çirkin çıkıyorum çünkü
gormustum seni Bugun ne giydin konusunda :)amin cümlemizin inşallah ,foto çekilirken hiç ciddi duramam çirkin çıkıyorum çünkü
gormustum seni Bugun ne giydin konusunda :)
İnşallah inşallah canımmmminşallah canm azkaldı eminim ben :)
Aynen ben. Hiç ciddi duramam hep gülerim . Gülmek beni mutlu hissettiriyor..amin cümlemizin inşallah ,foto çekilirken hiç ciddi duramam çirkin çıkıyorum çünkü
Hadi cimbiz yokmuş, iplikte mi yokmus acabaaaaKadın biraz deli bir kadın... Ondan her şey beklenir
Ne yapsın ya o zaman cımbız mı varmış?
Aynenaynen zipzip gibi fenomen olmuş
Tehlikeliymiş o haline ragmenKadın biraz deli bir kadın... Ondan her şey beklenir
Ne yapsın ya o zaman cımbız mı varmış?
Hadi cimbiz yokmuş, iplikte mi yokmus acabaaaa
Aynen
Hadi cimbiz yokmuş, iplikte mi yokmus acabaaaa
Aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?