Muhabbet-i Ahval :)

Ay ben de çok seviyorum. Çok farklı bir kadın aynı beni anlatıyor. Bir öküzde bile kendimi görebiliyorum

yok canım benim Konya da Yasıyorum Aslen Ankara'lıyım Evliyim Mutluyum Maalesef Vajinismusum ama sukur Derdi veren Allah Dermanıda Veriyor :)

yok canım benim Konya da Yasıyorum Aslen Ankara'lıyım Evliyim Mutluyum Maalesef Vajinismusum ama sukur Derdi veren Allah Dermanıda Veriyor :)
Ayyy öyle mi? Doktora gittin mi? Evde kendinde yenebilirsin. Kaç yıllık evlisin? İnşallah yenersin canım ya üzülme..

Hmm,farklı biri olduğunu biliyorumda bilgece o kadarini hiç bilmiyordum
Öyleyim kızım valla Bu avatar cuk diye oturdu bana ya. Bir daha da değiştirmeyeceğim

@Bilgece

bu kadını biliyorum başına gelmeyen kalmamış tek kaşlı hanımefendi
Kadın ne kadar barışık kendisiyle Dimi şeker? Hem öylekasların olsun,hemde olduğu gibi resmet. Ben olsam kendimi cillop gibi cizerdim o yüzden bi frida kahlo cikmiyo bizden

@Bilgece

bu kadını biliyorum başına gelmeyen kalmamış tek kaşlı hanımefendi

Tesekkür ederim. Evet bu kadın hayatımda tanıdığım en farklı kadın.Psikolojik sorunları varmış. Bu arada seninle de bizzat tanışma fırsatımız olmadı. Memnun oldum Themis

Ayyy öyle mi? Doktora gittin mi? Evde kendinde yenebilirsin. Kaç yıllık evlisin? İnşallah yenersin canım ya üzülme..

Öyleyim kızım valla Bu avatar cuk diye oturdu bana ya. Bir daha da değiştirmeyeceğim
Gorende gerçek sanacak. Fıstık gibimsin sen

Gittim Emla Krem Verdi kasgevsetici birde jel ama olmadı parmak egzersizi yapıyordum aparata gecince hastalık regl derken baya ara verdim :S 1.5 Yıllık evliyim ama inşallah yenecegim D damila ile kendimize hedef koymustuk subat sonu :)

Kadın ne kadar barışık kendisiyle Dimi şeker? Hem öylekasların olsun,hemde olduğu gibi resmet. Ben olsam kendimi cillop gibi cizerdim o yüzden bi frida kahlo cikmiyo bizden

öyle tabi canım kadın aşmış kendini bu konuda

tek kaşından ve bıyıklardan belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…