- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.648
- 698
Haşlanmış patatesim vardı yaptım gitti kalan hamuru attım dolaba onunla da pide yapcam pırasalı imhhhhh nefisPoğaça yap :)
Yap yap yeHaşlanmış patatesim vardı yaptım gitti kalan hamuru attım dolaba onunla da pide yapcam pırasalı imhhhhh nefis
Yok fazla yemedim :)))Yap yap ye
Siz yiyin yiyin sonra da kilo veremiyorum diye dert yanmayın bana tamam mıYok fazla yemedim :)))
80 den düşük daha da ins
Hey yarabbim yaYaa varya eşim inat yapıyor sanki dün ilk defa düşüşte rekor yasadim gecenin 1.30 gunda elinde 3 yarım ekmek ayran geldi bı yarım gömdüm
Ama yemeden son bir kez daha çıktım tartiya tamam tamam hakettin dedimHey yarabbim ya
Sanki hedef kiloya ulaşmış ya kendini ödüllendiriyorAma yemeden son bir kez daha çıktım tartiya tamam tamam hakettin dedim
Aaa öyle deme hedefime 14.6 kalmışSanki hedef kiloya ulaşmış ya kendini ödüllendiriyor
Peki hedefe giden yolda vermeyi basardigin kilo sayısı kaç??Aaa öyle deme hedefime 14.6 kalmış
93-79=13Peki hedefe giden yolda vermeyi basardigin kilo sayısı kaç??
Sen bayadir 80de sayiyordun canım benim eskileri sayma93-79=13
Ahahahah çok sıkı takipçi m olma lütfenSen bayadir 80de sayiyordun canım benim eskileri sayma
Size hayranimAhahahah çok sıkı takipçi m olma lütfen
Ayy bı taraflarimi kaldırdın şimdi benimSize hayranim
Fazla havalanma sana da iğne batiririz bakAyy bı taraflarimi kaldırdın şimdi benim
Abboowww eyvahlar olsun kız o iğneyi ben öğrettim ya size igneliçe nizim benFazla havalanma sana da iğne batiririz baksen iğne batirdin mi o deliyee çabuk git batır
Ayy karıştı tamamAbboowww eyvahlar olsun kız o iğneyi ben öğrettim ya size igneliçe nizim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?