- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Onun oğlu düşmüş kafasını çarpmış yavrumleylmira da batirmadi hala :))
Hemende damlıyor hakikaten hayalet
Öyledir zms hadiii git batır çabukHemende damlıyor hakikaten hayalet
Bende biraz önce köyü bı haber aldım Allah tan sonu iyi rabbim şükürler olsunOnun oğlu düşmüş kafasını çarpmış yavrumAllah'tan çok sert düşmemiş
Evet:)ben mi
ŞükürBende biraz önce köyü bı haber aldım Allah tan sonu iyi rabbim şükürler olsun
Nasılsın minikim çocuğun nasıl olduEvet:)
Şuan beni somurmekte iyi şükür oğlanlar uyudu bile o daha dolanıyor tepemde :))Nasılsın minikim çocuğun nasıl oldu
Ayyyyy saat kaçta uyuyor ? Benımki de kucağımda uyumaya çalışıyorŞuan beni somurmekte iyi şükür oğlanlar uyudu bile o daha dolanıyor tepemde :))
Igne mi batiracagim?
En geç 11 genelde 10 da uyuyor oluyordu ama bu aralar gündüzleri uzun sürüyor uykusu o yüzden gecede geç yatıyor ama seninki büyük benimkinde hala düzen sağlayamıyorim daha olan düzen bu kadar :)Ayyyyy saat kaçta uyuyor ? Benımki de kucağımda uyumaya çalışıyor
SağolsunIgne mi batiracagim?cok havali cok uyuz cidden insin bence de.
Tamamdir batirdim igneyi.
Aklıma geldi eğer yaşıyorsa matematik öğretmenim derdi sende hemşire duruşu var sanki iğneyi bı metre öteden bile ziplicakmissin gibi duruyon derdi
Az sabırlı olursan saati tutturabilirsin .. ben de sabır sıfııııoıırEn geç 11 genelde 10 da uyuyor oluyordu ama bu aralar gündüzleri uzun sürüyor uykusu o yüzden gecede geç yatıyor ama seninki büyük benimkinde hala düzen sağlayamıyorim daha olan düzen bu kadar :)
Gördüm eline sağlıkTamamdir batirdim igneyi.
Aklıma geldi eğer yaşıyorsa matematik öğretmenim derdi sende hemşire duruşu var sanki iğneyi bı metre öteden bile ziplicakmissin gibi duruyon derdi
Heralde esinlendim zaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?