- 8 Nisan 2017
- 57.259
- 306.587
- 698
Benim okula gel gitlerde düzen yok ya ondan olmuyor düzen bı misafir geldi mi kaçıyor çünkü çocuk yatakta benle yatarak uyumaya alışık şuan da olduğu gibiAz sabırlı olursan saati tutturabilirsin .. ben de sabır sıfııııoıır
Ayır kız ayır dısıplini eline Al :) gece kalkıyor mu ?Benim okula gel gitlerde düzen yok ya ondan olmuyor düzen bı misafir geldi mi kaçıyor çünkü çocuk yatakta benle yatarak uyumaya alışık şuan da olduğu gibi
Milletin yanında geçip öbür odaya yatamıyorum :))
En az iki kere çok düştü bana valla hiç ayrilmioz biraz daha büyüsün şuan 1 yaşında teyzesi yaaAyır kız ayır dısıplini eline Al :) gece kalkıyor mu ?
Buyuyunce uğraşmak daha zor oluyor bence .. keşke enfazla 2kez kalksa ,ahhh ahhh neler çıktıydım yıne hatırladım gözüme uyku gırmıyorduEn az iki kere çok düştü bana valla hiç ayrilmioz biraz daha büyüsün şuan 1 yaşında teyzesi yaa
Ben ilkinde yaşadım sabaha kadar kucağımda ydi ben oturarak uyuyakalirdim..Buyuyunce uğraşmak daha zor oluyor bence .. keşke enfazla 2kez kalksa ,ahhh ahhh neler çıktıydım yıne hatırladım gözüme uyku gırmıyordu
Emsin sütün varsa bakma sen bu dumrula :))En az iki kere çok düştü bana valla hiç ayrilmioz biraz daha büyüsün şuan 1 yaşında teyzesi yaa
Süt var ama çok değil kayfeni keyfi yapar gibi iki fırt alıp oyun oynayıp geri geliyorEmsin sütün varsa bakma sen bu dumrula :))
Senın de iyi cesaret MasaAllah 3 tane cocukkk :) Alla hayırlı sağlıklı evlat Ersun insaAllah ❣Ben ilkinde yaşadım sabaha kadar kucağımda ydi ben oturarak uyuyakalirdim..
Deli cesaret :)) hayatımdaki iyikiler onlarSenın de iyi cesaret MasaAllah 3 tane cocukkk :) Alla hayırlı sağlıklı evlat Ersun insaAllah ❣
Allah sana bağışlasın amın ❣ ❣ ❣ ❣Deli cesaret :)) hayatımdaki iyikiler onlar
Amin hemipizinkileri insAllah sana bağışlasın amın ❣ ❣ ❣ ❣
Hayırlı sabahlar bitanem ❤Hayırlı sabahlar günaydınn güzel yürekler :)
Gelin bekliyoruz tabeeee kızım
Hiç çekilmez Ban uzaktan bakıp bakıp içte biriktirmek çok zor oluyor tabi hemdelihemasik sana anlatıyorum bunları ama sen benden daha iyi bilirsin
Sen hiç banlandin mi? Neslinin çok hoşuna gitmiş gelince hemen bı daha banlanacakmisHiç çekilmez Ban uzaktan bakıp bakıp içte biriktirmek çok zor oluyor tabi hemdelihemasik sana anlatıyorum bunları ama sen benden daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?