- 8 Nisan 2017
- 57.259
- 306.586
- 698
Benim rekor 3 kez sinuncuda 5 gün :)Sen hiç banlandin mi? Neslinin çok hoşuna gitmiş gelince hemen bı daha banlanacakmis
Ben hiç rastlamadım demek benden önceydiBenim rekor 3 kez sinuncuda 5 gün :)
OlabilirBen hiç rastlamadım demek benden önceydi
Kaybolup duruyorsun ikide bir :/ yola kaçta çıkacaksınız?Olabilir
Yemek yedik cnm kalktım sofradan birazdan hepicigni sırayla duşa akcam cikarttigimi uyutcam eşim 1 de geliyor ondan sonra çıkarızKaybolup duruyorsun ikide bir :/ yola kaçta çıkacaksınız?
Daha ne duruyorsun burda? Çık çık hadi işlerini hallet deli kadın :))Yemek yedik cnm kalktım sofradan birazdan hepicigni sırayla duşa akcam cikarttigimi uyutcam eşim 1 de geliyor ondan sonra çıkarız
Daha çanta neyin hazirlamadim valla bı sürü isim var aslında
Şimdi minikin kahve keyfisi var o aralarda giriyorum malum biz ana kız yayılıyoruzDaha ne duruyorsun burda? Çık çık hadi işlerini hallet deli kadın :))
Hehehe yerim onun fındık burnunuŞimdi minikin kahve keyfisi var o aralarda giriyorum malum biz ana kız yayılıyoruz
İki gündür şarkılar dikkatini çekiyor dünden beri annnei seviyorsan alkışla şarkısını oynuyor :))Hehehe yerim onun fındık burnunu
Büyüyor artık annesi ❤İki gündür şarkılar dikkatini çekiyor dünden beri annnei seviyorsan alkışla şarkısını oynuyor :))
Ben hala bebeğim diyorum ona yaa :)Büyüyor artık annesi ❤
Heee biz başka yerde konuşuyoruz su andaBen hala bebeğim diyorum ona yaa :)
Kimseler yok burda nerde bu kızlar tabi ev sahibi evde olmazsa kim gelir ki :/
Kıskanma bacım kapımız herkese açık
Slm şöyle kızlaraKıskanma bacım kapımız herkese açık
Aleyküm selam okuyorlar burayı banlananlarSlm şöyle kızlara
Aleyküm selam okuyorlar burayı banlananlardedim ordan bakiverin
Uyuyorum uykum geldiSenin ne derdin var
Öyle kafani eymissin profilde
Kapıya koşturan kediler olur ya tam az bı mesafe kalır kapıyı kapatırlar şuan banlajanlar onu hissediyordurAleyküm selam okuyorlar burayı banlananlardedim ordan bakiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?