Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Eklentiler

• $04092013420.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $04092013421.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $04092013422.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $04092013423.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $04092013424.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $04092013425.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $04092013426.webp
    9 KB · Görüntüleme: 34
  • $04092013427.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $04092013428.webp
    22 KB · Görüntüleme: 36
  • $04092013429.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $04092013430.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $04092013431.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 35
kızlar sizde benim falıma bakın..

canım bence sen evlendikten kısa bi süre sonra hamile kalıcaksın:)) direk onu gördümde:)
sen arkana birinin desteğini almışsın( bence bu nişanlın) 2 kişiyle karşı karşıya geliyosun.kendine güvenin iyice artmış şekilde konuşuyosun onlarla.bu yakın zamanda olucak.küs olduğun yada zamanın seni üzdüğü için pişman olan biri var.bu bi bayan tıpış tıpış geliyo canım resmen sürünerek.çok sevineceğin bişey olucak senin sen bile beklemiyosun böyle bişey aslında.dileğin hemen olucak hızlı bi şekilde.bu arada sizin aileyi uzaktan izleyen biri var zayıf biri bu hafif uzunda sayılabilir.böyle sanki kıskanıyo ve napıyolar diye hep bi gözlem içinde.babanla bi tartışman olucak senin.bişeyleri yaptırmak isticeksin zıtlaşıcaksınız.üzülüceksin buna ilk yapmıcam vs tarzı konuşucak ama sonra istediklerini yapıcak ve sen bile şaşırcaksın ağlıcaksın sevinçten canım.ama içini çok sıkıyosun sen kendi kendine dertleri içine atıp büyütüyosun yapma böyle yoksa falın çok temiz.her yerde nişanlınla görüyorum seni.cidden bu adam seni seviyo ve seninle çok mutlu sende çok mutlu olucaksın el üstünde tutucak seni.

kızlar sizde benim falıma bakın..

öncelikle uzunca bir yol yapacaksın canım
sen bir erkekten destek alacaksın ama büyük bir destek o seni sıkıntılarından uzaklaştıracak yardım edecek sana
3 vakte kadar bir sorunla aksilikle karşılaşma gördüm
üzgün bir kadın var sanki hamile ve kafasında düşünceler var
evde hep olacak evliliğinle ilgili konuşmalar ve bazı soru işaretleri var sanki hane karışık telaşlı ama ben iki tane sevinç gözyaşı gördüm yoluna girecek işler merak etme :)
sen içini karartmışsın ama aslında o kadar abartılacak sorunlar da yok etrafında rahatlanaman lazım sadece
bir de etrafındaki bir kadın küsmüş darılmış sanki sana gönlünün alınmasını bekliyor

düğün nişan gibi bir şey mi var topuklu ayakkabıyla bir yere gideceksin sen
bir erkek var canım bedeni yerinde duruyor hala ama aklı başka yerlere gitmiş ve uzun saçlı bir kızla konuşması olacak
iki tane şişman balığın çıkmış bir yerden para mı gelecek yoksa:)
büyük R ve V harfi gördüm
hanede bir erkek şanslı bir döneme girecek berekli bir döneme şansı yaver gidecek
haneyi dışardan izleyen biri var erkek,meraklı bakıyor
bir de bebek gördüm ben ya bebek haberi alacaksınız ya da güzel bir döneme gireceğinizin habercisi
kocaman bir soru işaretin var senin ama temiz çıkmış :)
dileğin son anda sapmış sanki

aaay dileğim sapmasın sapmasın:):) allah korusuun kız:) r v kim bilemedim canım.inşallah güzel döneme gireriz bebke haberi yok canım.ağzına sağlık

canım sen nankör bir insanla karşılaşıp sarılacaksın ama onun nankör olduğunu bilerek sarılacaksın istemeye istemeye sanki bir çıkar var gibi..
Bu aralar kendini biraz fazla dedikodu yapmaya kaptıra bilirsin dikkat etmen gerek canım..
Maddi durumu çok iyi olan ama davranışları hoşuna gitmeyecek olan biri ile tanışma olacak sanki
Sürprizleri çok seviyorsun ve çok sevdiğin birinden güzel bir sürpriz görünüyor.
dileğin çok temiz kabul oluyor çok zamanı yok 3 vakitli birşey sanki..
birde canım gereksiz yere kendinde skıntı yaratma asma suratını annen ya da evdeki bir bayanda çok üzülüyor bu durumuna..
evin içi karışık fakat sana ev dışında güzel temiz bir sayfa-kapı açılmış..
bu kadar malesef canım çok yoğunum yarın daha iyi bakabilirim sanırım birde migren ağrımda tutmaya başladı..

canım benim çok teşekkür ederim evet annemdir o:) dikkat et migrenine canım önemli değil ne kusuru

canım benim çok teşekkür ederim evet annemdir o:) dikkat et migrenine canım önemli değil ne kusuru

kızlar ben de yükledim bakar mısınız :)

Eklentiler

• $12-C9885023-282879-960.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $12-E4ACD131-548314-960.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $12-F3DE58B0-262616-960.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $12-F7635D5F-356254-960.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMAG1172.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMAG1174.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMAG1175.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMAG1177.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMAG1180.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMAG1181.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMAG1183.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMAG1182.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 54
aaay dileğim sapmasın sapmasın:):) allah korusuun kız:) r v kim bilemedim canım.inşallah güzel döneme gireriz bebke haberi yok canım.ağzına sağlık

fincanı sallamışsındır ondandır onlar hanede çıktı ayrı ayrı baş harfleri belki misafir gelir rica ederim :)

fal için teşekkür ederim canım..

fincanı sallamışsındır ondandır onlar hanede çıktı ayrı ayrı baş harfleri belki misafir gelir rica ederim :)

hıı haneden olabilir canım bakıyorum hemen falına
bu çocuk geliyoo mozeralla valla aklını kurcalıcak hazırlıklı ol.sen sıkıntılarını yavaş yavaş atmaya başlamışsın iç sıkıntıların azalıyo artık.aman diyim sen bunla barışmada ben barışcaksın gibi hissettim:26: birinin nazarı var senin üstünde.canım ilk önce bi haber gelicek bu çocukla ilgili sana sonra biriyle konuşcaksın aracı olucak sonra bu çocukla konuşman var.biraz yakın zamanlarda milletin senin hakkında konuştuğunu duyabilirsin sıkma canını.çok temiz bi kısmetin vaar para okulla ilgili bi başarı iş falan olabilir.sevgili manasında değil bu kısmet:)) ama daha zamanı var bunun hemen değil.canım bu sefer bu çocukla sanki daha mutlu olucaksın sen öyle görünüyo

hep bir konuşma barışma çıkıyor ama benden bir hamle zaten olmaz ondan da olacağını düşünmüyorum bakalım belki şaşırırım belli olmaz yok artık barışmam sanırım büyük konuşmıyım da. olabilir ayrıldığımıza falan duyulacak yakında konuşurlar kesin :/ gelsin kısmet :) aa barışıcaz yani :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…