Sunayberk
_Jadaloz_
rapisa
mozarellaaa
babyster
kızlar sizde benim falıma bakın..
kızlar sizde benim falıma bakın..
jadaloz hala fal bakmıyorsun dimi
düğün nişan gibi bir şey mi var topuklu ayakkabıyla bir yere gideceksin sen
bir erkek var canım bedeni yerinde duruyor hala ama aklı başka yerlere gitmiş ve uzun saçlı bir kızla konuşması olacak
iki tane şişman balığın çıkmış bir yerden para mı gelecek yoksa:)
büyük R ve V harfi gördüm
hanede bir erkek şanslı bir döneme girecek berekli bir döneme şansı yaver gidecek
haneyi dışardan izleyen biri var erkek,meraklı bakıyor
bir de bebek gördüm ben ya bebek haberi alacaksınız ya da güzel bir döneme gireceğinizin habercisi
kocaman bir soru işaretin var senin ama temiz çıkmış :)
dileğin son anda sapmış sanki
canım sen nankör bir insanla karşılaşıp sarılacaksın ama onun nankör olduğunu bilerek sarılacaksın istemeye istemeye sanki bir çıkar var gibi..
Bu aralar kendini biraz fazla dedikodu yapmaya kaptıra bilirsin dikkat etmen gerek canım..
Maddi durumu çok iyi olan ama davranışları hoşuna gitmeyecek olan biri ile tanışma olacak sanki
Sürprizleri çok seviyorsun ve çok sevdiğin birinden güzel bir sürpriz görünüyor.
dileğin çok temiz kabul oluyor çok zamanı yok 3 vakitli birşey sanki..
birde canım gereksiz yere kendinde skıntı yaratma asma suratını annen ya da evdeki bir bayanda çok üzülüyor bu durumuna..
evin içi karışık fakat sana ev dışında güzel temiz bir sayfa-kapı açılmış..
bu kadar malesef canım çok yoğunum yarın daha iyi bakabilirim sanırım birde migren ağrımda tutmaya başladı..
canım sen nankör bir insanla karşılaşıp sarılacaksın ama onun nankör olduğunu bilerek sarılacaksın istemeye istemeye sanki bir çıkar var gibi..
Bu aralar kendini biraz fazla dedikodu yapmaya kaptıra bilirsin dikkat etmen gerek canım..
Maddi durumu çok iyi olan ama davranışları hoşuna gitmeyecek olan biri ile tanışma olacak sanki
Sürprizleri çok seviyorsun ve çok sevdiğin birinden güzel bir sürpriz görünüyor.
dileğin çok temiz kabul oluyor çok zamanı yok 3 vakitli birşey sanki..
birde canım gereksiz yere kendinde skıntı yaratma asma suratını annen ya da evdeki bir bayanda çok üzülüyor bu durumuna..
evin içi karışık fakat sana ev dışında güzel temiz bir sayfa-kapı açılmış..
bu kadar malesef canım çok yoğunum yarın daha iyi bakabilirim sanırım birde migren ağrımda tutmaya başladı..
canım benim çok teşekkür ederim evet annemdir o:) dikkat et migrenine canım önemli değil ne kusuru
canım benim çok teşekkür ederim evet annemdir o:) dikkat et migrenine canım önemli değil ne kusuru
aaay dileğim sapmasın sapmasın:):) allah korusuun kız:) r v kim bilemedim canım.inşallah güzel döneme gireriz bebke haberi yok canım.ağzına sağlık
kızlar ben de yükledim bakar mısınız :)
öncelikle uzunca bir yol yapacaksın canım
sen bir erkekten destek alacaksın ama büyük bir destek o seni sıkıntılarından uzaklaştıracak yardım edecek sana
3 vakte kadar bir sorunla aksilikle karşılaşma gördüm
üzgün bir kadın var sanki hamile ve kafasında düşünceler var
evde hep olacak evliliğinle ilgili konuşmalar ve bazı soru işaretleri var sanki hane karışık telaşlı ama ben iki tane sevinç gözyaşı gördüm yoluna girecek işler merak etme :)
sen içini karartmışsın ama aslında o kadar abartılacak sorunlar da yok etrafında rahatlanaman lazım sadece
bir de etrafındaki bir kadın küsmüş darılmış sanki sana gönlünün alınmasını bekliyor
canım çektiğin resimleri çok beğendim tam istediğim gibi:):)
dediğim gibi migrenim azdı sabah bakacağım falına kusuruma bakma lütfen
önemli değil canım geçmiş olsunsenin için böyle çektim zaten falı merakla bekliyorum :)
fincanı sallamışsındır ondandıronlar hanede çıktı ayrı ayrı baş harfleri belki misafir gelir rica ederim :)
hıı haneden olabilir canım bakıyorum hemen falına
bu çocuk geliyoo mozeralla valla aklını kurcalıcak hazırlıklı ol.sen sıkıntılarını yavaş yavaş atmaya başlamışsın iç sıkıntıların azalıyo artık.aman diyim sen bunla barışmada ben barışcaksın gibi hissettim:26: birinin nazarı var senin üstünde.canım ilk önce bi haber gelicek bu çocukla ilgili sana sonra biriyle konuşcaksın aracı olucak sonra bu çocukla konuşman var.biraz yakın zamanlarda milletin senin hakkında konuştuğunu duyabilirsin sıkma canını.çok temiz bi kısmetin vaar para okulla ilgili bi başarı iş falan olabilir.sevgili manasında değil bu kısmet:)) ama daha zamanı var bunun hemen değil.canım bu sefer bu çocukla sanki daha mutlu olucaksın sen öyle görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?