birinden gelicek bi haber sonrası bi yere gidiceksin ama temiz bu kutlama var sonunda işle ilgili olabilir bu.sıkıntılarını çok yavaş atıcaksın daha çok zamanı var.4 kişilik bi ortam olucak ve bi hafif tartışma var burda ama sonu kötü bitmicek.erkek arkadaşınla aran git gide iyiye gidicek üzülme hiç.bi yolun var bu işte yükselmede olabilir.biraz çetrefilli çabalaman lazım.ailede bi hamile haberi var sana ailenin ortamı temiz bi sıkıntı yok.yalnız uzun etekli orta boylu bi kadın var.bu size biraz sıkıntı verebilir.ailede para kaybı yada maddi bi sıkıntı olabilir canım bide bu kadar gördüm
teş.ederim canım çoğu doğru da bizim ailede evli kimse yok ve falıma bakanların çoğu ailede bebek haberi var diyor merak içindeyim kim doğuracak
bilemedim valla demekki biri evlenicek sonra hemen çocuk yapıcak:)) dua et bana canım sınavım iyi gelsin
canım inşallah başarılı olursun sınavında çok stres yaptın hayırlısıyla istediğin sonucu alırsın inşallah
birinin gözü valla direk çıkmış:) canım aslında bu kadar stres sıkıntı yapacak durum yok gibi senin abartman biraz.ama etrafın çok karışık çok konuşmalar dedikodular olaylar var.biriyle bi karşılaşman olucak.sevgilinden ayrı mıydın canıım sen? sanki bu bi erkek gibi öyle hissettimde.sen bu karşılaşmadan sonra çok kötü olabilirsin ruhen ama aslında bi kızla görme falan olayı olmicak.senin ailevi durumun sıkıntılı karanlık çıkmış biraz.bu aralar zıtlaşmalar mı çok?biriyle tartışman var küsüceksin sonra buna sen.sizin ailede çok nazar var bak.sıkıntılı bi döneme girebilirsiniz.sana gelicek güzel bi haber var ama bunun çok zamanı var.bu erkekle ilgili falan bi haber değil öyle sanma sakın:) bence dışarı çık kafanı dağıt biraz.
Tesekkurler canm fal icin umarim coook güzel haberler alirsin yarin iyi geceler canm
amin canım teşekkür ederiiim.belki hoşlandığındır kız deme hemen öyle:)
canım bugün öğlen giremedim şimdi bakıyorum ben sana:)
bende yarına böyle her açıdan çekeyim hehehe.hmm ilk önce o kırmızı çizgi bence senin nişanlınla mutluluğun.yani siz çıkmışsınız kenarda sanki el ele.ama birinin nazarı var ordan size karşı gözü var.parlamış bide resim malesef canım.canım sen yaşlı birincen yardım istiyosun bi konuda.bu kadın çok iyi bi kadın sanki başı kapalı biri bu.biraz boyu kısa hafif kilolu.topuklu ayakkabı görüyorum ben sen sanki düğününde hafif topuklu bi ayakkabı giyiceksin.nişanlın çok uzun değil demek heheh şaka kız:))saçın topuz çıkmış düğününde:) canım çook mutlu bi hayat bekliyo seni.mutlu bi haber geliyo sana büyük bi haber bu para gibi bişeyde olabilir.bak aileden birinin nazarı var sende bu seni etkiliyo karamsarlığına iyice karamsarlık katıyo resmen.koşturmaca bi yere gidiyosun sen ama temiz.sen aileden birinin bişeyler yapmasını istiyosun ama o yapmıyo zıtlaşmışsınız.o istediğin şeyi yapacak merak etme çok yakın zamanda.sizin evliliğiniz ailenize de huzur vericek türden.birinin hastalık haberini alabilirsin bu kadar canım
canım az önce fal baktım kafamı toplayayım bakacağım hemen..
merhaba canım geçenlerde bana fal bakmıştın çıktı gerçekten çok şaşırdım ya şimdi oldu hatta :44: tekrar bakarmısın
sağol canım benim ağzına salık nişanlım uzun o yüzden 14 cm topuklu giyeceğim ben de kısa sayılmam gerçi ama gelinliğim yüzünden o kadar yüksek topuklu giyeceğim evet saçımı topuz yapacağım:):)
canım o kırmızı işaretlediğim resimde bir bayan var sırt üstü yatıyor dikkatli bakmadan görülmüyor ama çıplak bayan gibi ne oluyor bilmiyorum rüyamda görsem biliyorum ama falda çözemedim:S ya da başkasının fincanında görseydim hissede bilirdim belki:):)
çıkan ney ki? artı bende eklemiştim bakan olamadı malesef:S
14 cm az sayılır yinede kız öyle deme ne topuklular vaar:) ben bile 14cm'le yürüyorum:)) ya parlamış çözemedim o yüzden bide pek iddalı değilim falda ben biliyosun canım senin eline su dökemem:))
sen bana demiştinki falımda internet hesaplarımla ilgili bir sorun yaşayacakmışım ve biraz önce yaşadım bunu.hatırlamadığım bir skype hesabım varmış benim ilginçki aynı adresle 2. hesap nasıl oluyor anlamadım ama belki ben 5-6 sene önce böyle bir hesap almışımdır ama hatırlamıyorum kullanmadığım hatırlamadığım bir hesap tesadüfen bunu öğrendim erkek arkadaşımda şimdi bana inanmıyor sanki benim onun bilmediği bir hesabım varda onu kandırıyormuş durumuna düştüm.sinir oldum ya. canım ben kahve falı bakmayı bilmiyorum tarot bakarım istersen ama benim baktıım tarotlarda bazen tutuyor bazen tutmuyor istersen bakarım ben tarot bakmaya da burada başladım can sıkıntısından
çok enteresan birşeyi bilmişim kendime hayret ettim:):)
bide girsin baksın en son ne zaman girdiğin felan görünmüyor mu :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?