kızlar ben de yükledim bakar mısınız :)
canım sanırım biri ufak bir rahatsızlık geçirecek sende duyacak ya da ilgileneceksin bu sende olabilirsin..
canım devlet dairesi ile ilgili güzel bir iş çıkmış oradan beklediğin güzel bir haberde olabilir..
canım sen kimseden borç birşey istemeyi sevmiyorsun fakat istemeye istemeye birinden borç para istemek zorunda kalabilirsin..
birisi ile ayrı düşmüş gördüm senii uzaktan isyan ediyor sankiii ve uzak kalmanızın sebebi araya giren başkaları olabilir..
ama o uzaktaki isyan eder gibi duran kişi çok skıntılı çıkmış malesef canım
Sevdiğin insan pek sözünde duran bir insan değil ve bu ara sana verdiği sözleri tutmayacak gibi görünüyor bu illa ki sevgilin olmak zorunda değil değer verdiğin başka biride olabilir...
bir erkek var sana hediye almak istiyor fakat bunu sürekli erteleyip duruyor..
sen geçen haftalardan daha iyi görünüyorsun gözüme toplamışsın sanırım kendini
ve biri ile çok temiz bir kavuşman var die gördüm canım
hakkında hayırlısı olsun bu kadar görebildim canım..
Arkadaşlar ben karşılığında fal bakamıycam, ona göre baksın bakmak isteyen. yoksa da canınız sağolsun
Eki Görüntüle 793885 Eki Görüntüle 793886 Eki Görüntüle 793887 Eki Görüntüle 793888 Eki Görüntüle 793889 Eki Görüntüle 793890 Eki Görüntüle 793895
canım bir bayan var zayıf kalcasından dizinin arka kısmına kadar olan bölümü ile ilgili bir sorun yaşıyor..
canım ileriye yönelik hedeflerin çıkmış toplu bir o para ile yatırım yapmak değerlendirmek istiyorsun o para henüz yok ama bir yere umut bağlamışsın para geldiğinde ya da mal geldiğinde elinde bekletirsen onu kaybetmekten korkuyorsun.. hanenin içindede bu konuda sana akıl verenler var..
canım bir yerden bir haber bekliyor gibisin ama bu haber beklediğinden daha çabuk gelecek..
sıkıntın ikiye bölünmüş bir insan senii baş tacı yapmış görünüyor bu sayede sıkıntıların hafifliyor unutuyorsun..
canım birinden ya da bir yerden güzel bir teklif alacağını görüyorum..
çevrende bazı dönemler çok insan var bazı dönemler gayet sakin ama kalabalık oldumu da tam oluyor yalnızlığı özlüyorsun çoğu zaman..
canım uçurtmaları çokmu seviyorsun? özellikle renkli olanları
sen kapalı mekanları çok sevmiyorsun kendi evin hariç başka bir yerde (çok değer verip seviyorsan rahat hissediyorsan o ayrı) rahat edemiyorsun..
evinde en çok odan ve mutfak sana huzur veriyor gibi geldi bana..
biara sanki herşeyi geride bırakıp kaçıp gitmek istemişsin ya da bunu yaşayacaksın bilmiyorum fakat herşey yoluna girecek..
canım çalışıyor muusn bilmiyorum ama işinde ve özel hayatındfa ki pürüzlerin ortadan kalkacağı bir döneme gireceksin..
tekrardan iş görüyorum sanki bir iş teklifi alıp kararsız kalacaksın ama bu illa sen olmak zorunda deilsin çok yakınından biride olabilir..
sanki biri senden uzaklaşıp başkabirine gider gibi olmuş ama sen ayaklarını kesmişsin o durumdan çekip kurtarmışsın kendinide karşı tarafıda..
hamile haberini duymak istediğiniz biri var sanki bir kadın bu durumu çok kafasına takıyor(umarım o haber gelir)
hanenede dışardan gelen giden çok laf sözde çok canım
sen bundan bir süre sonra bu 2014 ün başlarıda olabilir nisanla haziran ayıda olabilir bir dedikodu duyup çok üzüleceksin ama takma o lafları kafana canım..
bu kadar görebildim ne kadarı doğtu bilmiyorum :S
bakın şimdi canlarım size diyorum ya her açıdan çekin resimleri diye kastettiğim şey tam olarak böyle birşey:):)
arkadaşlar benimde falıma bakınız ltfennn:):) bende parlama oldu tam istediğim gibi olmadı ama siz daha iyisini çekersiniz bollll bolll çekinnn:)
kızlar birde şu kırmızı ile çizdiğim var ya hani o şekle dikkatli bakar mısınız neye benziyor ve ne hissediyorsunuz?
canım bugün öğlen giremedim şimdi bakıyorum ben sana:)
bende yarına böyle her açıdan çekeyim hehehe.hmm ilk önce o kırmızı çizgi bence senin nişanlınla mutluluğun.yani siz çıkmışsınız kenarda sanki el ele.ama birinin nazarı var ordan size karşı gözü var.parlamış bide resim malesef canım.canım sen yaşlı birincen yardım istiyosun bi konuda.bu kadın çok iyi bi kadın sanki başı kapalı biri bu.biraz boyu kısa hafif kilolu.topuklu ayakkabı görüyorum ben sen sanki düğününde hafif topuklu bi ayakkabı giyiceksin.nişanlın çok uzun değil demek heheh şaka kız:))saçın topuz çıkmış düğününde:) canım çook mutlu bi hayat bekliyo seni.mutlu bi haber geliyo sana büyük bi haber bu para gibi bişeyde olabilir.bak aileden birinin nazarı var sende bu seni etkiliyo karamsarlığına iyice karamsarlık katıyo resmen.koşturmaca bi yere gidiyosun sen ama temiz.sen aileden birinin bişeyler yapmasını istiyosun ama o yapmıyo zıtlaşmışsınız.o istediğin şeyi yapacak merak etme çok yakın zamanda.sizin evliliğiniz ailenize de huzur vericek türden.birinin hastalık haberini alabilirsin bu kadar canım
selam canım kahve içiyorumda rica etsem bakarmısın falıma
Kahve icsem banada bakarmisiniz aceba ilk firsatta bende size bakarim moralim bozuk biraz bugun terslikler ust uste geldi de Hep icim sikildi(
bakarım canım sanada.bende depresyonun dibiyim boşver takmamak lazım hiçbişeyi.yarınada sınavım açıklanıyomuş herşey ona bağlı ooof kötü de geçti( ekle kahveni canım
insallah iyi bi sonuc alirsin canm... Ben iciyorum simdi buralardamisin daha cnm
birinden gelicek bi haber sonrası bi yere gidiceksin ama temiz bu kutlama var sonunda işle ilgili olabilir bu.sıkıntılarını çok yavaş atıcaksın daha çok zamanı var.4 kişilik bi ortam olucak ve bi hafif tartışma var burda ama sonu kötü bitmicek.erkek arkadaşınla aran git gide iyiye gidicek üzülme hiç.bi yolun var bu işte yükselmede olabilir.biraz çetrefilli çabalaman lazım.ailede bi hamile haberi var sana ailenin ortamı temiz bi sıkıntı yok.yalnız uzun etekli orta boylu bi kadın var.bu size biraz sıkıntı verebilir.ailede para kaybı yada maddi bi sıkıntı olabilir canım bide bu kadar gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?