Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

bir arkadaşının gevezeliği yüzünden hoş olmayan durumlar yaşaya bilirsin..
birşeylere çok canını skıyorsun ama bu hep olan şey hiç değişmiyor hep aynı konu fakat geçecek..
sanırım tatil yapmak istiyorsun ama istediğin tatili bir türlü yapamamış görünüyorsun..
herşeyi geride bırakıp kaçıp gitmek istediğin bir dönemdesin ya da böyle bir döneme gireceksin malesef..
şuan için kendine olan güvenin azalmış fakat aileden birilerinin desteği ile güvenine tekrar sahip olacaksın..
internetle ilgili bir sorunun olacak bu hesaplarınla ilgili olabilir çok garip ama böyle hissettim bu ailenlede ilgili olabilir:S

malesef bugün çok baktım sadece bunları görebildim yarın gene içersin bakarım ama rica ediyorum böyle süslü bir fincanla içme canım..

teş.ederim canım zaten fincanda boştu bende sana tarot bakarım dedim ama sevgilimle ayrıldıkta bakamadım ama bakarım

Ne muradın varsa olacak canım bekar insanlar için bu murat bir evlilik olabilir çok hayırlı ve bereketli bir döneme giriyorsun çok güzel bir teklif alacaksın bu evlilik olabilir şansın sana her konuda yardım edecek bir erkek sana elini uzatıyor ama senin arkan dönük ona bir çatı çıkmış ya ev değişikliği yada hane açılacak mutlu olacağın bir haber alacaksın

tesekkur ederim canım ilgilendigin icin umarım muradım gercekleşir ve mutlu olucagım o haberide alırım

kalp kırıklığı yaşıyorsun.hislerini aklınla bastırmaya çalışıyorsun.bu yüzden parasal anlamda bir fırsatı kaçırmışsın değerlendirememişsin belki bir iş teklifi yada parayla ilgili başka bişey.kalbini kıran kişiyi hayatından çıkarman gerektiğini düşünüyorsun belkide çıkarmışsındır ama düşünce olarakta senle beraber sanki onu ölmüş gibi kabul etmeliyimki geleceğe yönelik yeni bir başlangıç yapabileyim gibi düşünüyorsun.bunun için kendine zaman vermelisin.geçmişle ilgili tüm bağlarını koparmak istiyorsun ama bazı korkuların var.sanki bazı zorlamalar ve şiddet var bu neyle ilgili bilemiyorum.bugünlerde para kazanmak için emek verdiğin bir konuda emeklerinin karşılığını alamamışsın yada yeterli bulmuyorsun.canım sen evlimisin?yakın zamanda senden yaşça büyük bir erkek sana maddi anlamda destek olacak.maddi durumun elverdiğince etrafındaki ihtiyacı olanlara yardım etmek istiyorsun.kilo olarak zayıfmısın canım?etrafındakiler senin enerjinin tükendiğini düşünüyorlar.ilerde hayatına karamsar bakıp hayattan zevk alamadığın zamanlar olabilir bu da sanırım geçmişle ilgili korkularından kaynaklanıyor.fakat korkmana gerek yok çünkü ilerde mutlu bir yaşamın olacak özellikle maddi anlamda rahatlayacaksın.yalnız biraz daha girişken olmalısınki bu konuma gelebilesin.

canım merak ettim tutan 1-2 bişey varmı

tama bekliyorum o zaman tarotumu:)

geçmişle ilgili korkular, zayıf olmam ve insanların sen zayıfsın dayanamazsın bünyen zayıf demeleri tuttu ama çok saçma hayıfım ama 4 yıldır grip olmadım hastaneye gitmedim tek sorunum migrenim fakat oda his olarak kendime çok yükleniyorum ve çok çalışıyorum o yüzden yani anlayacağın ben taş gibiyim :):) ama insanlar yazdığın şeyi düşünüyorlar malesef ağzına sağlık canım..

canım yeni biri ile tanışacağını gördüm bu bir dost olacak ve seni değiştirecek (iyi anlamda) bu ğinsan çok iyi niyetli çok yardım sever biri ve senin çok karışık bir zamnında çıkacak karşına bilemiyorum belkide yakın zamanda tanışmışsındır..
sen ya da yakın çevrenden biri ufak bir rahatsızlık geçirebilir çok önemli birşey olmayacak..
hep yeni tanışılacak birini görüyorum..
dileğin birinin davranışları ile mi ilgili o şekilde hissettim ve iki şey geçirmişsin ikiside birbiri ile bağlantılı ve birleşip oluyorlar sanki zaten biri olmadan diğeri olmazmış gibi seni skan birşeyden kurtulmayı ya da onun değişmesini diliyorsun.. ama dediğim gibi oluyor göründü bana..
sana iyi gözle bakan ama nazarı değen biri var malesef canım o bile farkında değil iyi niyetli ama gözü değiyor..
evine giren çıkan ve laf söz çok fazla bu etkiliyor aileyi
bu kadar gördüm ben karışık fallara çok bakamıyorum çok sulu bırakmayın kahvenizi şekiller net çıksın canım..

Sağl canım bir dahaki sefere sulu bırakmam sende at bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…