Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
kızlar kahveye kahve bakıyorum buyrun resimler :)

canım hayırlı bir haber alacaksın bu verimli olacak bir işlede ilgili olabilir..
canım elden bir miktar para çıkacak borcun varsa oda olabilir ama kayıp olmayacak gelen daha fazla olacak.
canım işmi değiştirmek istiyorsun ya da işmi arıyorsun bilmiyorum ama sana ekstra bir gelir güzel bir iş maddi kazanç çıkıyor sürekli tabağındada gördüm aynı şeyi bu ailenden biride olabilir hanenin içinden..
bak canım hep bolluk kısmet ve para görüyorum:S mutluluk görüyorum..
ve geçen baktığım falda skkındın hatrladığım kadarı ile o psikolojiden biraz sıyrılmışsın..
canım aklında biri var seni üzen skıntı yapan onunla biraz daha skıntı yaşayabilirsin..
şekerim hiç beklemediğin biryerden haber gelecek sana..
sadece bunları görebildim bir dahakine biraz daha fazla fotoğraf çek canım
canınıda skma çünkü mutluluğun senin elinde geçmişi kenara bırakmaya çalış ve ağlamalarını biraz azalmış gördüm canım..

sen sıkıntılarını aslında kendin yaratıyorsun kafanda bazı şeyler kuruyorsun ve bu kurduğun şeyler seni rahatsız ediyor o yüzden sürekli için sıkkın rahatlayamıyorsun.
sen birine sarılıyorsun sanki bir yolun başında üzgün gibisin başını eğmişsin temiz bir yol bu yanında da 9 rakamı çıkmış.
küçük balıkların çıkmış kısmetlisin.şanslı bir döneme gireceksin ama bunların farkında olman lazım kendi yolunu kapatmaman lazım.
kaplumbağa gördüm ev demektir evle ilgili bir düşüncen/düşünceniz olabilir. kızgın bir erkek suratı çıkmış burnu çok düzgün değil onunla bir tartışma olabilir. gelecek bir haber bu tartışmaya neden olabilir.
kafanın karışıklığı eve de yansıyor huzursuzluk oluyor çok yansıtmamaya çalış bence. evden iki kişi iki ayrı yok yapacak.
bu kadar canım :)

eveet ben kendimi sıkıyorum çok fazla kuruyorum kafamda.ya canım sınavı geçersem ev tutarım hani inşallah olur.olur gibi hissediyo musun sende:))

yok ben okuyorum canım aileyle ilgilidir belki :)
evet sıyrıldım biraz iyiyim hatta, öyle mi diyorsun ben de azaldı diye seviniyordum :/
azaldı azaldı umarım yakında iyi olucam tamamen:)
aslında fincanda pek bişey çıkmadı o kısımlar dışında temizdi fal yarın da kapatırım teşekkür ediyorum:)

eveet ben kendimi sıkıyorum çok fazla kuruyorum kafamda.ya canım sınavı geçersem ev tutarım hani inşallah olur.olur gibi hissediyo musun sende:))

ben en başından beri hissetmiştim hem iyi düşünelim ki iyi olsun kötü düşünürsek kötüyü çağırırız :)

a harfi de kimse yok düşünüyorum ama belki aklıma gelmeyen birisidir olabilir
gelmesin artık ya hiç kafamı karıştırmasın
teşekkür ederim canım :)

burslara zammı geliyor acaba

canım biraz maddi zorluk yaşanacak diye görüyorum..
bir insanın davranışları ile ilgili bir adak adamışsın sanırım canım onu görüyorumm..
canım şu sıra şanslı bir döneme giriyorsun bu şansınla beraber adağınıda gerçekleştirmen gerekiyor çünkü o kurtulmak istediğin kişiden kurtuluyor gördüm seni..
senin kafan çok karışık çıkmış sürekleri birileri arasında kalıyor gibiisn..
ve çok fazla laf söz var canımm sen pek umursamıyorsun fakat artık bıkmışsın diye bilirim..
canım kendine yakın gördüğün bir arkadaşın var yakın zaman da o arkadaşından güzel bir haber alacaksın..
canım şu skkın olduğun konu ile ilgili yakınların sana yardımcı olacaklar..
eşinin sana değer verdiğni ve el üstünde tuttuğunu görüyorumm
ama oda çok bunalmış..
canım yanlış anlama beni sende tabağının resmine bir bak istersen.. hanenin içinde bir kadın var iyi biri değil fesat çok kötü konuşup çok kötü davranıyor o ağzını açmış konuşuyor sen onun hemen ağzının önündesin kaçıyorsun ondan daha sakin ve temiz bir yere..
ama şuanda çok büyük skıntının içindesin bulunduğun ortamda malesefki..
canımm bu kadar görebildim malesef ki

kızlar buda benim falımmm:):)

Eklentiler

• $03092013408.webp
    17 KB · Görüntüleme: 43
  • $03092013409.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $03092013410.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $03092013411.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $03092013412.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $03092013413.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $03092013415.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $03092013416.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $03092013417.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $03092013418.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $03092013419.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 48
kızlar buda benim falımmm:):)

canım ya geçen falındada çıkmıştı senin böyle küçük küçük çok sıkıntın var ama hepsi geçicek hatta azalmışlar biraz bu sefer.çook sıkıntılısın sende içini karartmışsın yani.biriyle kavga ediyosun böyle işaret parmağınla ben sana söyledim ettim tarzı konuşuyosun:) bu biraz kafası vücuduna göre büyük biri.nişanlınla sarılmanı yakınlaşmanı görüyorum canım her yerde çok mutlusun.ailede biri var erkek bence bu kara kara düşünüyo oturmuş.belki babandır senden ayrılmak istemiyodur ama belli etmiyodur:)dileğin çok temiz çok güzel ve olucak.yine aile içinde karışıklıkların sıkıntı yaptığın şeyler var ama hepsi geçicek görünüyo canım senin istediğin şekilde olucak.işle ilgili sanki çabalaman gereken bir döneme giriceksin sen.daha iyisi olsun istedğin bişey olucak oda çaba gerektiricek biraz zorlanıcaksın ama sonunda sen kazanıcaksın canım.sıkma canını falın temiz

merhaba canım kahve içsem falıma bakarmısın istersen bende sana tarot bakarım

bana fal bakanın bende falına bakarım
şimdiden bakanların ağzına sağlık..
bakamayıp baktırmak steyen varsada özelden msj atabilirler sorun değil onlarınkinede baka bilirim:):)

merhaba canım kahve içsem falıma bakarmısın istersen bende sana tarot bakarım

bakarım canım iç ama 6 buçuğa kadar yüklersen iyi olur çünkü iş yerindeyim 7 de çıkıyorum tarot hiç baktırmadım önden vermem gereken bilgi var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…