kızlar kahveye kahve bakıyorum buyrun resimler :)
sen sıkıntılarını aslında kendin yaratıyorsun kafanda bazı şeyler kuruyorsun ve bu kurduğun şeyler seni rahatsız ediyor o yüzden sürekli için sıkkın rahatlayamıyorsun.
sen birine sarılıyorsun sanki bir yolun başında üzgün gibisin başını eğmişsin temiz bir yol bu yanında da 9 rakamı çıkmış.
küçük balıkların çıkmış kısmetlisin.şanslı bir döneme gireceksin ama bunların farkında olman lazım kendi yolunu kapatmaman lazım.
kaplumbağa gördüm ev demektir evle ilgili bir düşüncen/düşünceniz olabilir. kızgın bir erkek suratı çıkmış burnu çok düzgün değil onunla bir tartışma olabilir. gelecek bir haber bu tartışmaya neden olabilir.
kafanın karışıklığı eve de yansıyor huzursuzluk oluyor çok yansıtmamaya çalış bence. evden iki kişi iki ayrı yok yapacak.
bu kadar canım :)
canım hayırlı bir haber alacaksın bu verimli olacak bir işlede ilgili olabilir..
canım elden bir miktar para çıkacak borcun varsa oda olabilir ama kayıp olmayacak gelen daha fazla olacak.
canım işmi değiştirmek istiyorsun ya da işmi arıyorsun bilmiyorum ama sana ekstra bir gelir güzel bir iş maddi kazanç çıkıyor sürekli tabağındada gördüm aynı şeyi bu ailenden biride olabilir hanenin içinden..
bak canım hep bolluk kısmet ve para görüyorum:S mutluluk görüyorum..
ve geçen baktığım falda skkındın hatrladığım kadarı ile o psikolojiden biraz sıyrılmışsın..
canım aklında biri var seni üzen skıntı yapan onunla biraz daha skıntı yaşayabilirsin..
şekerim hiç beklemediğin biryerden haber gelecek sana..
sadece bunları görebildim bir dahakine biraz daha fazla fotoğraf çek canım
canınıda skma çünkü mutluluğun senin elinde geçmişi kenara bırakmaya çalış ve ağlamalarını biraz azalmış gördüm canım..
eveet ben kendimi sıkıyorum çok fazla kuruyorum kafamda.ya canım sınavı geçersem ev tutarım hani inşallah olur.olur gibi hissediyo musun sende:))
senin içine oturmuş bi derdin car canım çok takıyosun bu durumu kendi kendini sıkıyosun.a harfli biri var baş harfi bence a hemde.onunla bi konuşman olucak bu erkek olmayabilir aama peşine sen bi erkekle konuşucasın belki aracıdır bu a harfli.erkekte çok uzun boylu değil saçının önleri hafif kalkık.sana geliyo konuşmak için.çok bi sonuca bağlanmıcak bence bu konuşma ama seni rahatlatıak.bence senin derdin bu taktığın çünkü geri hayatını güzel sıkıntısız görüyorum.2 dileğin var çok ayrı şeyler bunlar 2side olucak.ailede birine baş kaldırıyosun sen o baş kadlırdığın zaten sessiz sakin biri gibi.hiç sorunsuz istediğini elde ediyosun bu kkişiye karşı:)yalnız biraz bi dalgalanma var aile ortamında çok büyük sıkıntılar değil bi süre sürücek tartışmalar konuşmamalar zıt gitmeler falan önemsiz yani.bu kadar canım
yok ben okuyorum canım aileyle ilgilidir belki :)
evet sıyrıldım biraz iyiyim hatta, öyle mi diyorsun ben de azaldı diye seviniyordum :/
azaldı azaldı umarım yakında iyi olucam tamamen:)
aslında fincanda pek bişey çıkmadı o kısımlar dışında temizdi fal yarın da kapatırım teşekkür ediyorum:)
ben en başından beri hissetmiştim hem iyi düşünelim ki iyi olsun kötü düşünürsek kötüyü çağırırız :)
hehe doğru iyi düşüneliim secret yapalım hatta:)))
a harfi de kimse yok düşünüyorum ama belki aklıma gelmeyen birisidir olabilir
gelmesin artık ya hiç kafamı karıştırmasın
teşekkür ederim canım :)
bencede gelmesin eski sevgili ama erkek bunlar dönüp dolaşıp geliyolar canım:)
kızlar buda benim falımmm:):)
bana fal bakanın bende falına bakarım
şimdiden bakanların ağzına sağlık..
bakamayıp baktırmak steyen varsada özelden msj atabilirler sorun değil onlarınkinede baka bilirim:):)
merhaba canım kahve içsem falıma bakarmısın istersen bende sana tarot bakarım
bakarım canım iç ama 6 buçuğa kadar yüklersen iyi olur çünkü iş yerindeyim 7 de çıkıyorum tarot hiç baktırmadım önden vermem gereken bilgi var mı canım?
canım yüklerim birazdan önden bilgi vermene gerek yok
tama bekliyorum o zaman tarotumu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?