Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
tarot açtım sana

ilerde meyvesini yiyeceğin bir işe başlamışsın ama bunu başkalarınında yardımıyla ve adım adım ilerleyerek yapıyorsunuz bu sanatla ilgili yada para kazanacağın birşey olabilir.hayatının şanslı ve enerjinin yüksek olduğu bir dönemindesin bu zamanda giriştiğin işlerde başarılı olma şansın yüksek.bu girişiminle ilgili kendini kanıtlaman mücadele etmen gerektiğini düşünüyorsun.hatta bu ortamda bir tartışma yaşamış olabilirsin fakat bu tartışmada haksızsın ve sende haksız olduğunu anlayacaksın daha anlayışlı olman gerekiyor.sevdiklerinle beraber mutlu sorunsuz bir yaşantın olsun istiyorsun zaten kim istemezki geleceğe iyimser bakıyorsun.maddi anlamda da iyi bir konumda olacağını düşünüyorsun.bu günlerde bir konuda kararsız kalmışsın fakat beklemek karşına çıkan fırsatı değerlendirememene sebep olabilir kararsız tutumunu bir tarafa bırakıp harekete geçmelisin.acaba başkalarını yönlendirdiğin bir girişim olabilir mi bilemedim. yakın bir zamanda da karar verip başlayacaksın.bunun için maddi olanaklara ihtiyacın olabilir.kendi işini falan mı yapmayı düşünüyorsun?etrafındaki insanlar senin daha iyi bir gelecek için bir değişim içine girdiğini düşünüyorlar.hedefine ulaşmada zorluklarla karşılaşabilirsin.eğer hayatında biri varsa ilişkinde sorunlar yaşayabilirsin.

bu da benim falım

çıkan ney ki? artı bende eklemiştim bakan olamadı malesef:S

canım bana da tarot açar mısın . sana tarot yorumu yaparım.

açarım canım önce kendi kartlarımı yazıyorum sonrada seninkileri çekip yorumlarım

1-tılsım ası düz
2 kılıç 4lüsü ters
3 joker düz
4 imparator ters
5 kule düz
6 değnek 9lusu düz
7 mahkeme ters
8 kupa 8lisi ters
9 tılsım kraliçesi düz
10 kılıç 6lısı düz

canım şuanda eline maddi yönden büyük bir fırsat geçmiş ya da geçecek. :) yalnız bu durumun önündeki engel senin bazı şeylerden elini çekmen. yani biraz dinlenmeye çekilmişsin. belkide bu duruma ihtiyacın vardı. şuanda belki hayatında güzel yepyeni bir başlangıç yapacasın. kartlar yeni bir başlangıç diyor. geçmişte ilişkin varsa ters gitmiş. bir ayrılık yaşamışsın. iki tarafında üzüldüğü bir ayrılık olmuş. aniden gelişmiş bir ayrılıkmış. geçmişte çok yaralanmışsın ve kendini savunmaya almışsın. sanırım ayrılık sırasında aleyhine şeyler olmuş. gelecekte artık geçmişi bırakıp daha güzel şeylere gitmek isteyeceksin. sanırım düşüncelerinde de iş konusu var mesleğinle ilgili çalışmalara yöneleceksin.

rapisacım ben biraz kötüyüm 60 almalıydım 50 küsür aldım istediğim yer için bakamıcam falına şimdi canım

bugünlerde aldığın kötü bir haber yüzünden huzursuzsun üzgünsün belkide ağlıyorsun.bu bir hastalık haberi olabilir.yanlış bir seçim yapmışsın.daha öncede denediğin bir konuda yine bir atılım yapmayı düşünüyorsun yada yapmışsın fakat öncekilerden ders çıkarmışsın daha tutarlı bir yaklaşım sergiliyorsun bu parayla ilgili bir atılım meslekle ilgili olabilir.güzel sanatlarla ilgili bir iş yada sosyal alanlarda bir iş mi yapmayı düşünüyorsun?bu günlerde hatan yüzünden bir miktar para kaybetmiş olabilirmisin.bu aralar parasal konulara ağırlık veriyorsun maddi anlamda bir sıkıntın olmalı diye düşündüm.yakın gelecekte işle ilgili konuda biraz sabırsız ve emeklerinin karşılığını alamadığını düşenebilirsin.sorunlarınla başa çıkmakta zorlanabilirsin.etrafında senin başarılı mutlu biri olduğun düşünülüyor.sıkıntılarından bir yolculuğa çıkarak kurtulacaksın.bu yolculukta bir erkek sana yardım edecek.

canım falıma bakman önemli değil. sınav için üzme kendini her işte bir hayır vardır belki daha iyi bir imkan çıkacak karşına

rapisacım ben biraz kötüyüm 60 almalıydım 50 küsür aldım istediğim yer için bakamıcam falına şimdi canım

ben fal bakamıyorum ama bana da fal bakar mısınız((

tarot açtım sana
maddiyata önem veren birimisim?bir ilişkin varmı bilmiyorum ama ilişkini parasal sorunlar yüzünden bitirmek gibi bir durum mu yaşadın.ilişkinde aldatma yada aldatılma durumu yaşadığından şüpheleniyorsun.ileriye yönelik planlarında bozulma olup resmi yada parasal görüşmelerde gecikme yaşamaktan korkuyorsun.geçen birkaç gün içinde ilişkinle ilgili bir ayrılık mı yaşadın.yakın zamanda karşına iş yada para konusunda bir fırsat çıkacak.inatçı birisin sanırım bu tutumun kendine zarar veriyor bazen.etrafında bir ilişkin varsa bunun evliliğe doğru gittiği düşünülüyor.belkide evlisindir yine maddi konular yüzünden ilişkinde sorunlar yaşayabilirsin ilerde.ilerde maddi anlamda şimdikinden daha iyi bir konuma geleceksin.

canım tutan bir iki bişey varmı yazarmısın

ben fal bakamıyorum ama bana da fal bakar mısınız((

Ben de bilmiyorum ama bana da bakar mısınız. Kritik bir aşk durumu var.Yeni konu açmıştım.

tamam canım. akşamı beklerim.

falin cnm

sevdigin adamla aranda Para olayi mi gecti canm bilmiyorum Ya da o Para yüzünden kendini yargilamis.. Düsman olarak gördügün birisiyle aranda kavga gecmis galiba... Askin yalan oldugunu düsünüyosun galiba bu aralar ve kendini kötü hissediyorsun kaybettigin seylere cok odaklanmissin kendini epey birakmissin gelen sansi bile görmüyorsun canim seni ziyaret etmek isteyen bi Adam ve bi kadin var canim bu kisiler sana mutluluk getirecekler... Resmi bi yerden gelecek Haber var bu yüzdende kendini cok kötü hissetmissin canm ve evde bi evlilik umudu var senin Ya da evinde birisinin canim

canm kartlarim

ölüm ters
degnek kralicesi
kupa yedilisi ters
kupa dokuzlusu ters
Para krali ters
Savas arabasi ters
degnek prensi ters
asiklar
kilic dörtlüsü ters
Para yedilisi ters

canım ilişkin var mı bilmiyorum. şuanda ölüm ya da hayatında bir bitiş son var aklında. belki bir ilişkinin bitmeceğinden korkuyorsun. bunun nedeni etaş grubu bir kadın. birşeyleri hayal ediyorsun ve kartların uyarıyor hayallerde gezdiğini. ayakların yere daha sağlam basmalı ve düşlerden uyanmalısın. toprak grubu bir adamla anlaşmazlık gözüküyor. mantığın ve duyguların arasında bir denge kuramıyorsun. daha dikkatli olmalısın. gelecekte yeni gelişmeler olacak yalnız bazı şeylerde biraz gecikme olabilir. aşıklar kartı gelmiş güzel bir kart. :) karşılıklı gerçek aşkı bulduğunu ya da bulacağını söylüyor. gelecek kartı parayla ilgili konularda belirsizlik olduğunu daha dikkatli olman gerektiğini söylüyor. parayla ilgili bir sıkıntı varsa düzelmesi için biraz zaman gerekli.

resmi yerden nasıl bir haber gelecek canım.

merhaba canım benim falıma da bakarmısın

falin canm

kafan cok karisik canm nerden baslasam bilemedim bi Adam var seni cekemeyen Ya da sen byle düsünüyorsun canm bu Adami düsman olarak göruyorsun.., bi hediyeden dolayi kavga cikmis galiba kendini uzmussun mutluluga hasret kalmussin cikmis... Sevdigin adamdan dogru olmayan bi Haber gelmis galiba sana bunun üzerine kiskanclik yapmissin... Ask ve evlilikle ilgili bi haberin var canim ve bi Para kaybin olacak... Epey karisik bi fal cikti canm iki kez actim ancak bu kadar yorumlaya bildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…