çıkan ney ki? artı bende eklemiştim bakan olamadı malesef:S
Tesekkurler canm fal icin umarim coook güzel haberler alirsin yarin iyi geceler canm
menekşe bana yine fal açar mısın. bende sana tarot yorumlarım. :)
tarot açtım sana
ilerde meyvesini yiyeceğin bir işe başlamışsın ama bunu başkalarınında yardımıyla ve adım adım ilerleyerek yapıyorsunuz bu sanatla ilgili yada para kazanacağın birşey olabilir.hayatının şanslı ve enerjinin yüksek olduğu bir dönemindesin bu zamanda giriştiğin işlerde başarılı olma şansın yüksek.bu girişiminle ilgili kendini kanıtlaman mücadele etmen gerektiğini düşünüyorsun.hatta bu ortamda bir tartışma yaşamış olabilirsin fakat bu tartışmada haksızsın ve sende haksız olduğunu anlayacaksın daha anlayışlı olman gerekiyor.sevdiklerinle beraber mutlu sorunsuz bir yaşantın olsun istiyorsun zaten kim istemezkigeleceğe iyimser bakıyorsun.maddi anlamda da iyi bir konumda olacağını düşünüyorsun.bu günlerde bir konuda kararsız kalmışsın fakat beklemek karşına çıkan fırsatı değerlendirememene sebep olabilir kararsız tutumunu bir tarafa bırakıp harekete geçmelisin.acaba başkalarını yönlendirdiğin bir girişim olabilir mi bilemedim. yakın bir zamanda da karar verip başlayacaksın.bunun için maddi olanaklara ihtiyacın olabilir.kendi işini falan mı yapmayı düşünüyorsun?etrafındaki insanlar senin daha iyi bir gelecek için bir değişim içine girdiğini düşünüyorlar.hedefine ulaşmada zorluklarla karşılaşabilirsin.eğer hayatında biri varsa ilişkinde sorunlar yaşayabilirsin.
bu da benim falım
Eki Görüntüle 795610 Eki Görüntüle 795611 Eki Görüntüle 795612 Eki Görüntüle 795613 Eki Görüntüle 795614 Eki Görüntüle 795615 Eki Görüntüle 795616 Eki Görüntüle 795617
canım bana da tarot açar mısın . sana tarot yorumu yaparım.
açarım canım önce kendi kartlarımı yazıyorum sonrada seninkileri çekip yorumlarım
1-tılsım ası düz
2 kılıç 4lüsü ters
3 joker düz
4 imparator ters
5 kule düz
6 değnek 9lusu düz
7 mahkeme ters
8 kupa 8lisi ters
9 tılsım kraliçesi düz
10 kılıç 6lısı düz
canım bana da tarot açar mısın . sana tarot yorumu yaparım.
rapisacım ben biraz kötüyüm 60 almalıydım 50 küsür aldım istediğim yer için bakamıcam falına şimdi canım
menekşe bana yine fal açar mısın. bende sana tarot yorumlarım. :)
calisiyorum cnm aksama bakabilirim
Herkese merhaba arkadaşlar;
Hem sohbet hem fal hem eğlence bir arada olsun istedim. Eski topiğimdeki arkadaşlar hep dağılmış sanırım, yenilerden de kimse uğramadı sıkıldım falsızlıktan :)
Burada karşılıklı fal bakmak ve baktırmak istiyorum. 1 ay kadar süreyle burada olacağım ve falıma bakanların falına bakacağım.
İsterseniz kahve falı
İsterseniz melek destesinden bir kart
İsterseniz bir soruyla tarot yorumu (tarotta iyi değilim kartı seçip kitabından okuyarak yazabiliyorum henüz)
İsterseniz iskambil falı (kendinizin ve partnerinizin ten rengini yazmanız yeterli ---sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer şeklinde---)
Fallarda iddialı değilim fakat bir çok kişiden olumlu yorumlar aldım. Haydi başlayalım fallaşmaya
calisiyorum cnm aksama bakabilirim
ben fal bakamıyorum ama bana da fal bakar mısınız((
tamam canım. akşamı beklerim.
tamam canım. akşamı beklerim.
canm kartlarim
ölüm ters
degnek kralicesi
kupa yedilisi ters
kupa dokuzlusu ters
Para krali ters
Savas arabasi ters
degnek prensi ters
asiklar
kilic dörtlüsü ters
Para yedilisi ters
falin cnm
sevdigin adamla aranda Para olayi mi gecti canm bilmiyorum Ya da o Para yüzünden kendini yargilamis.. Düsman olarak gördügün birisiyle aranda kavga gecmis galiba... Askin yalan oldugunu düsünüyosun galiba bu aralar ve kendini kötü hissediyorsun kaybettigin seylere cok odaklanmissin kendini epey birakmissin gelen sansi bile görmüyorsun canim seni ziyaret etmek isteyen bi Adam ve bi kadin var canim bu kisiler sana mutluluk getirecekler... Resmi bi yerden gelecek Haber var bu yüzdende kendini cok kötü hissetmissin canm ve evde bi evlilik umudu var senin Ya da evinde birisinin canim
merhaba canım benim falıma da bakarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?