resmi yerden nasıl bir haber gelecek canım.
canım ilişkin var mı bilmiyorum. şuanda ölüm ya da hayatında bir bitiş son var aklında. belki bir ilişkinin bitmeceğinden korkuyorsun. bunun nedeni etaş grubu bir kadın. birşeyleri hayal ediyorsun ve kartların uyarıyor hayallerde gezdiğini. ayakların yere daha sağlam basmalı ve düşlerden uyanmalısın. toprak grubu bir adamla anlaşmazlık gözüküyor. mantığın ve duyguların arasında bir denge kuramıyorsun. daha dikkatli olmalısın. gelecekte yeni gelişmeler olacak yalnız bazı şeylerde biraz gecikme olabilir. aşıklar kartı gelmiş güzel bir kart. :) karşılıklı gerçek aşkı bulduğunu ya da bulacağını söylüyor. gelecek kartı parayla ilgili konularda belirsizlik olduğunu daha dikkatli olman gerektiğini söylüyor. parayla ilgili bir sıkıntı varsa düzelmesi için biraz zaman gerekli.
falin canm
kafan cok karisik canm nerden baslasam bilemedim bi Adam var seni cekemeyen Ya da sen byle düsünüyorsun canm bu Adami düsman olarak göruyorsun.., bi hediyeden dolayi kavga cikmis galiba kendini uzmussun mutluluga hasret kalmussin cikmis... Sevdigin adamdan dogru olmayan bi Haber gelmis galiba sana bunun üzerine kiskanclik yapmissin... Ask ve evlilikle ilgili bi haberin var canim ve bi Para kaybin olacak... Epey karisik bi fal cikti canm iki kez actim ancak bu kadar yorumlaya bildim
tarot açtım sana
maddiyata önem veren birimisim?bir ilişkin varmı bilmiyorum ama ilişkini parasal sorunlar yüzünden bitirmek gibi bir durum mu yaşadın.ilişkinde aldatma yada aldatılma durumu yaşadığından şüpheleniyorsun.ileriye yönelik planlarında bozulma olup resmi yada parasal görüşmelerde gecikme yaşamaktan korkuyorsun.geçen birkaç gün içinde ilişkinle ilgili bir ayrılık mı yaşadın.yakın zamanda karşına iş yada para konusunda bir fırsat çıkacak.inatçı birisin sanırım bu tutumun kendine zarar veriyor bazen.etrafında bir ilişkin varsa bunun evliliğe doğru gittiği düşünülüyor.belkide evlisindiryine maddi konular yüzünden ilişkinde sorunlar yaşayabilirsin ilerde.ilerde maddi anlamda şimdikinden daha iyi bir konuma geleceksin.
canım tutan bir iki bişey varmı yazarmısın
teş.ederim canım sen ne falı bakıyorsun
cingene tarotu bakiyorum canm
anladım canım canım sıkkın ya üfffff yine fallara sarmaya başladım
canım benim için 3 kart çeker misin.
neyle ilgili yani yorumlamayacakmıyım
1 değnek şövalyesi ters
2 değnek 9lusu ters
3 güneş düz
geçmişte ateş grubu biriyle ilişkin ters olumsuz çıkmış. şuanda geçmişteki yaralarından dolayı kendini savunmaya almışsın. biraz korkuyorsun. yakın bir zamanda ateş grubu biri var, sana neşe mutluluk getirecek , belkide güzel bir ilişkin olacak. bu arada senin burcun neydi ?
benim burcum balıkta canım ben bu kartları senin için çekmiştim burcumu neden sordun
daha çok değnek kartları çıkmışta ateş grubunu temsil ediyor bu kartlar. ateş grubu etkisi alıyor alabilirsin. yükselenin ne ? :)
neyle ilgili yani yorumlamayacakmıyım
1 değnek şövalyesi ters
2 değnek 9lusu ters
3 güneş düz
canım benim için 3 kart çeker misin.
yükselenim başakta bu ateş grubu şahıs kimse hep çıkıyor fallarımda :18:
sevglin yada hoşlandığın kişinin burcu ne ?
sevgilimin burcu başak canım
canım bana sanki barışacaksınız gibi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?