Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

iliskim yok canm sadece hoslandigim biri var demek ki onunla ilgili hayalleri birakip gercek dunyaya donme zamanim :)))) Para konusunda da bu ay epey abarttim yine hahaha:))) su karsilikli aski bulamadim Gitti Hep cikiyo ama gelemedi Gitti kimlerle takiliyosa aptal herif :)) bu aralar

teş.ederim canım sen ne falı bakıyorsun

mrb canım evet maddıyata onem verıyorum evlı degılım ınadım ınat deyıphem parasal anlamda hemde gerçekten asık olabılecegım bırını beklıyorumm..para delısı degılım ama bana hıtap etcek kişiyi hep braz daha yükseklerden ıstıyorum sanırım karıyer sahıbı ıstıyorumm..ve dedıgın gbı maddı acıdan dahaıyı yerlere gelecegımı düşünüyorum kendıme zarar verdıgımde doğru..baya bı tutturdun:)) tsk ederımmm

parasal anlamda kazançlı çıkacağını düşündüğün bir yatırım yapmayı düşünüyorsun yada yapmışsın.bunun için emek vermişsin fakat umduğun gibi bir getirisi olmamış.ama diyorsunki kendi kendine amaaaan giden para olsun.canım sen bugünlerde birinin kalbini mi kırdın? bunu mu düşünüyorsun.yakın zamanda isteksiz ve keyifsiz bişey yapmak istemeyen amaçsız etrafına kayıtsız bir döneme girebilirsin.böyle olmanın sebebi de bir kalp kırıklığı yaşaman fakat bu seni çokta etkilememiş bişey.etrafındaki kişiler başta söylediğim yatırımla ilgili senin başarısız olduğunu düşünüyorlar.birazda tembelsin galiba hoşlandığın çocuk ateş grubundan birimiydi bilemiyorum ama böyle biri senin için artık cazibesini yitirecek.

cingene tarotu bakiyorum canm

neyle ilgili yani yorumlamayacakmıyım
1 değnek şövalyesi ters
2 değnek 9lusu ters
3 güneş düz

geçmişte ateş grubu biriyle ilişkin ters olumsuz çıkmış. şuanda geçmişteki yaralarından dolayı kendini savunmaya almışsın. biraz korkuyorsun. yakın bir zamanda ateş grubu biri var, sana neşe mutluluk getirecek , belkide güzel bir ilişkin olacak. bu arada senin burcun neydi ?

benim burcum balıkta canım ben bu kartları senin için çekmiştim burcumu neden sordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…