canım pek bi duygusallaşmıştım senin mesajı görünce güldüm baya sağol canım ya
Cnm esmer çok mu koyu?Canlarım benim iskambil falıma bakarmısınızHer kim bakacaksa ALLAH razı olsun, bende karşılığında tarot bakarım
O: esmer, uzun boylu
Ben: beyaz tenli, orta boylu
Ikimizinde ismi N harfiyle başlıyor 5 harfli
Önceden çok teşekkür ederim,elinize yüreğinize sağlık
Cnm esmer çok mu koyu?
Sen sarışına yakın bryaz tenli misin?
Bende tarot için soru mu sormalıyım?
Hayır çok koyu değil + bir gözünün altında beni var , bende sarışın değilde bembeyazım
Evet sorarsan iyi olur çünki hangi soruya yoğunlaşmam gerektiğini bilmem lazım
Aşk konusmda neler yaşayacağım?
tamam peki kaç kart açılımı istiyorsun?
Bir kişi ilr ilgili sorum
Kaç kart qçılımo derken bilmem hangisi iyi doğru olursa o olsun. :)
benim hislerim kuvvetlidir.
Canım sana çıkan kartlar:
Kupa Beşlisi
Para Prensi ters
Kılıç Şövalyesi
Kılıç prensi
Kupa Altılısı
Ay
Kılıç İkilisi ters
Canım geçmişte yüz yüze kaldığın acı hatıraların var ve eskiden yaşadığın bir ilişkiyle ilgili olan acı hatıralar sana hala acı veriyor.Kartın senin aşk ilişkilerinde acemice ve bazende bencilce davrandığını söylüyor. Şu an ilgi duyduğun yada ilişki yaşadığın o kişi her kimse onunla bu 1 ay içinde aranızda aniden bir soğuma oluştuğunu gösteriyor. Fakat buna rağmen akıllıca ve doğru bir ilişkinin içinde olduğunun,sonu mutluluk olan bir ilişki içersindesin diyor kartın.Eğer şu an bir ilişkin yoksa bu senin yeni bir aşk yaşacağına ve bu aşkın senin için hayırlı olacağına delalet ediyor.İçinde bir korku ve endişe var,sen bir kez daha hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsun fakat tüm olumsuz düşüncelerini aklından çıkartmalı ve bundan sonraki olumsuz düşünceleri kontrölde tutmayı öğrenmelisin.Sen şu an kendini kararsız isteksiz hissediyorsun fakat korkularına dur demeli ve içindeki sana umut veren iç sezgilerini ve duygularını engelememelisin
merhaba rica etsem benim falıma da bakarmısın ilişkimle ilgili istersen bende sana bakarım
Canım bana fal bakmana gerek yok.Rica etdiğin için bakıyorumALLAH herkesin gönlüne göre versin Ne güzel kartlar bunlar,INŞALLAH hepsi gerçekleşir
Canım sana çıkan kartlar:
Kupa dörtlüsü ters
Kılıç kralı ters
Yıldız ters
Büyücü
Güneş
Kılıç altılısı
Para Ası
Canım mutsuz bir aşk ilişkisi yaşamışsın ve bu sona ermiş. Sen şu an inancını yitirmiş,özgüven eksikliği yaşıyorsun ve buda senin hayata hedefsizce dengesiz yaklaşmanı sağlıyor.Fakat tüm bunlara rağmen tarot falının en güzel kartlarından olan büyücü kartı sana hayatında gelişecek güzellikler ve yeni umutlar arzular vad ediyor.Hayatında yeni bir başlangıç dönemindesin.Karşına yeni fırsatlar çıkacak ve sen kalbinin kapılarını yeni bir aşka açacaksın .Mutluluğu arıyorsun ve güneş kartı ilerleyen günlerde hayatında oluşacak güneşli ve mutluluk dolu günlerin habercisi. Eğer şu an bir ilişki yaşıyorsan demek ilerleyen günlerde o kişiyle dahada güzel günler geçirecek,birbirinize daha çok zaman ayırarak birbirinizi anlamaya daha çok özende bulunacaksınız.Derin bir ilişki yaşıyorsun yada ileride kalbini açacağın kişiyle yaşıcaksın.İçinde bulunduğun sorun herneyse onun cevabını ve çözümünü kendi içinde aramalısın
merhabalar falıma bakarsanız bende size tarot falınıza bakabilirim
Eki Görüntüle 796877 Eki Görüntüle 796878 Eki Görüntüle 796880 Eki Görüntüle 796881 Eki Görüntüle 796882 Eki Görüntüle 796884 Eki Görüntüle 796885 Eki Görüntüle 796886 Eki Görüntüle 796887 Eki Görüntüle 796889 Eki Görüntüle 796890 Eki Görüntüle 796891 Eki Görüntüle 796892 Eki Görüntüle 796893 Eki Görüntüle 796894 Eki Görüntüle 796895 Eki Görüntüle 796896 Eki Görüntüle 796897
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?