Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
Canlarım benim iskambil falıma bakarmısınız Her kim bakacaksa ALLAH razı olsun, bende karşılığında tarot bakarım

O: esmer, uzun boylu

Ben: beyaz tenli, orta boylu

Ikimizinde ismi N harfiyle başlıyor 5 harfli

Önceden çok teşekkür ederim,elinize yüreğinize sağlık

Cnm esmer çok mu koyu?
Sen sarışına yakın bryaz tenli misin?

Bende tarot için soru mu sormalıyım?

Cnm esmer çok mu koyu?
Sen sarışına yakın bryaz tenli misin?

Bende tarot için soru mu sormalıyım?

Hayır çok koyu değil + bir gözünün altında beni var , bende sarışın değilde bembeyazım

Evet sorarsan iyi olur çünki hangi soruya yoğunlaşmam gerektiğini bilmem lazım

Senin bu kişiley bir görüşmen var. Görüşme içinde zaman var biraz.
Bu kişiyle aranızda bir sorun olmuş. Sorunun çözümü için özellikle senin zamana ihtiyacın var.
Oda sana yakın olmak istiyor yanında olmak istiyor. Sana özlem duyuyor. Hemde aşırı dercede özlemi var

Bir kişi ilr ilgili sorum

Kaç kart qçılımo derken bilmem hangisi iyi doğru olursa o olsun. :)

Canım sana çıkan kartlar:

Kupa Beşlisi
Para Prensi ters
Kılıç Şövalyesi
Kılıç prensi
Kupa Altılısı
Ay
Kılıç İkilisi ters

Canım geçmişte yüz yüze kaldığın acı hatıraların var ve eskiden yaşadığın bir ilişkiyle ilgili olan acı hatıralar sana hala acı veriyor.Kartın senin aşk ilişkilerinde acemice ve bazende bencilce davrandığını söylüyor. Şu an ilgi duyduğun yada ilişki yaşadığın o kişi her kimse onunla bu 1 ay içinde aranızda aniden bir soğuma oluştuğunu gösteriyor. Fakat buna rağmen akıllıca ve doğru bir ilişkinin içinde olduğunun,sonu mutluluk olan bir ilişki içersindesin diyor kartın.Eğer şu an bir ilişkin yoksa bu senin yeni bir aşk yaşacağına ve bu aşkın senin için hayırlı olacağına delalet ediyor.İçinde bir korku ve endişe var,sen bir kez daha hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsun fakat tüm olumsuz düşüncelerini aklından çıkartmalı ve bundan sonraki olumsuz düşünceleri kontrölde tutmayı öğrenmelisin.Sen şu an kendini kararsız isteksiz hissediyorsun fakat korkularına dur demeli ve içindeki sana umut veren iç sezgilerini ve duygularını engelememelisin

Son düzenleme:
merhaba rica etsem benim falıma da bakarmısın ilişkimle ilgili istersen bende sana bakarım

merhaba rica etsem benim falıma da bakarmısın ilişkimle ilgili istersen bende sana bakarım

Canım bana fal bakmana gerek yok.Rica etdiğin için bakıyorum ALLAH herkesin gönlüne göre versin Ne güzel kartlar bunlar,INŞALLAH hepsi gerçekleşir

Canım sana çıkan kartlar:

Kupa dörtlüsü ters
Kılıç kralı ters
Yıldız ters
Büyücü
Güneş
Kılıç altılısı
Para Ası

Canım mutsuz bir aşk ilişkisi yaşamışsın ve bu sona ermiş. Sen şu an inancını yitirmiş,özgüven eksikliği yaşıyorsun ve buda senin hayata hedefsizce dengesiz yaklaşmanı sağlıyor.Fakat tüm bunlara rağmen tarot falının en güzel kartlarından olan büyücü kartı sana hayatında gelişecek güzellikler ve yeni umutlar arzular vad ediyor.Hayatında yeni bir başlangıç dönemindesin.Karşına yeni fırsatlar çıkacak ve sen kalbinin kapılarını yeni bir aşka açacaksın .Mutluluğu arıyorsun ve güneş kartı ilerleyen günlerde hayatında oluşacak güneşli ve mutluluk dolu günlerin habercisi. Eğer şu an bir ilişki yaşıyorsan demek ilerleyen günlerde o kişiyle dahada güzel günler geçirecek,birbirinize daha çok zaman ayırarak birbirinizi anlamaya daha çok özende bulunacaksınız.Derin bir ilişki yaşıyorsun yada ileride kalbini açacağın kişiyle yaşıcaksın.İçinde bulunduğun sorun herneyse onun cevabını ve çözümünü kendi içinde aramalısın

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim sağol canım Amin:2:

Kızlar rica etsem bana da fal bakar mısınız ilişkimle ilgili kafamkarışık.işsizim bir de bu ara ne olcam ben böyle hiç bilmiyorum ben hiç bilmiyorum falı bilsem kendime bakcam.benim için de bakarsanız çok sevinirirm

Canım içimden geçti öyle yazmak istedim çok anlamam aslında.senin sıkıntın varmış gibi geldi için çatlamış sanki.bir de annen gibi biri üstüne çok titriyor olabilir mi.bir kadının bir erkeğe kırgınlığı var gibi hissettim erkek yaşça büyük.annen ya da sensin diye düşündüm o kadını.erkekle arasında birkaç kişi var bir şey konuşuyorlar.ama bence sıkıntını atlatacaksın çünkü tabağın dibindeki sıkıntı bence o çatlamış ışık azcık görülüyo gibi. Şans perisi diye yormak istiyorum küçük bir pericik var sanki.canım ben pek anlamam ama ilk kez oldu nedense yazmak istedim hiçbiri tutmamıştır eminim.sıkıntın falan olmasın ama şans perisi gerçek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…