cingene tarotu bakiyorum canm
canım fal bakar mısın. sana tarot yorumlarım.
bakayim cnm buralardamisin hala
canım banada bakar mısın? dün kötüydün ben hala rezil haldeyim de
tamam cnm reddmarsa acayim sanada bakiyorum hrmen
canım fal bakar mısın. sana tarot yorumlarım.
karşılıksız bakmak isteyen olursa diye yükledim arkadaşlar
Eki Görüntüle 796556 Eki Görüntüle 796557 Eki Görüntüle 796558 Eki Görüntüle 796559 Eki Görüntüle 796560
Kilic sekizlis
sihirbaz ters
kilic sovalyesi ters
ölüm
kupa kralicesi
kilic asi
kupa üclüsü
denge ters
kilic yedilisi ters
kilic sekilisi ters
canım bu aralar harcamaların çok senin. eline geçen paranın gelmesiyle gitmesi bir oluyor resmen. bazen sende kendi kendine soruyorsun hep ne yaptım ben ne harcadım bu kadar diye. ama sana nacizane tavsiyem kazancından bir kısmını kenara koyman. çünkü daha ileri zamanlarda harcamaların daha çok artacak ve eğer sen birikimini elinde tutmazsan bu anlamda seni zor günler beklicek. ama sana hep söylediğim yüklü miktarda geçecek olan parayı yine yeni yeniden görüyorum canımbu aralar iş hayatında biraz daha fazla çalışabilirsin. kendini bu anlamda yorgunda hissedebilirsin ama bu çabaların sana çok güzl sonuçlarla geri dönecek. biriyle aranda bir tartışma gececek canım ama bu nişanlın değil korkma :)) başka bir yakınınla aranda geçecek bu tartışma. kazandgın parayı yakınlarından ve ailenden gizlemeyen eli açık bir yapın var senin. aza kaanat getrmeyi biliyorsun. bu özelliğinde sana hep iyiyi, güzeli, başarıyı getiriyor. Rabbim seni bunlarla mükafatlandırıyor. çevrende seni kandırmak isteyen insnalar da var canım. hatta birisi seni bir konuda kıskanıp çekemeyip seni tuzağa düşürmeye çalışıp yoluna taş koymaya ugrasacak. bu konuda dkkatli olmanda fayda var canm. senin bazı konularda da endişelerin var bu endişenlerinde de haksız sayılmazsn bu konularda da dikkatli olmanda yine fayda var. seni oldukça üzecekk bir haber alacaksn. üzgünüm ama bu bir yakının ölüm haberi ya da ciddi bir hastalığı olabilir. uzun süredir de askıda olan bir işin sonunda neticelenecek güzlm.
mesaj kutun dolu canım:26:
cnm falin kafan cok karisik cikmis cok üzgün kendini birakmissin epey cok sanssiz bi dönem geciriyosun... Kavgalar ve kayiplar cikmis canim yalan yanlis insanlar Ya da haberler üzmüs seni epey... En azindan sevdiginden seni Mutlu edecek bi Haber umut ediyosun canm fakat gelir mi gelmez mi bilemiyorum sadece umut ediyosun cikmis... Ama bi hediye alacaksin yeniden direncini kazanacagin bu kadar canm
canım kendini çıkmazda gibi hissediyorsun.kartlar diyorki bu durumdan kurtuluş senin elinde ve sende o güç var. seni biraz özgüvensi gördüm. hava grubuyla anlaşmazlık var.bu kişiyle ilgili ölüm düşünceleri var. sanırım aranızda herşeyin bittiğini düşünüyorsun. su gubu bir kadın var ve net bir karar vermek istiyor. sana kutlama kartı gelmiş. belki ciddi bir ilişkin nişana dönüşebilir ileride. ateş grubundaki kişi seni kandırmaya çalışmış.
teşekkür ederim canım.o salak beni aramaz keşke arasa belki azıcık tutuncağım dal olurdu.sağol
Rica ederim canm... Kendine tutun canm hayatin senin elinde bosver demek ki haketmemis seni söylemesi kolay biliyorum yapmasi zor oluyo ama Ben basardim sen neden basaramayasin aci veriyosa cikar gitsin aklindan senden degerlisi varmi... Bu hayati bi kere yasiyoruz sadece mutlu yasamak hakkimiz degil Mi...
canım bu aralar harcamaların çok senin. eline geçen paranın gelmesiyle gitmesi bir oluyor resmen. bazen sende kendi kendine soruyorsun hep ne yaptım ben ne harcadım bu kadar diye. ama sana nacizane tavsiyem kazancından bir kısmını kenara koyman. çünkü daha ileri zamanlarda harcamaların daha çok artacak ve eğer sen birikimini elinde tutmazsan bu anlamda seni zor günler beklicek. ama sana hep söylediğim yüklü miktarda geçecek olan parayı yine yeni yeniden görüyorum canımbu aralar iş hayatında biraz daha fazla çalışabilirsin. kendini bu anlamda yorgunda hissedebilirsin ama bu çabaların sana çok güzl sonuçlarla geri dönecek. biriyle aranda bir tartışma gececek canım ama bu nişanlın değil korkma :)) başka bir yakınınla aranda geçecek bu tartışma. kazandgın parayı yakınlarından ve ailenden gizlemeyen eli açık bir yapın var senin. aza kaanat getrmeyi biliyorsun. bu özelliğinde sana hep iyiyi, güzeli, başarıyı getiriyor. Rabbim seni bunlarla mükafatlandırıyor. çevrende seni kandırmak isteyen insnalar da var canım. hatta birisi seni bir konuda kıskanıp çekemeyip seni tuzağa düşürmeye çalışıp yoluna taş koymaya ugrasacak. bu konuda dkkatli olmanda fayda var canm. senin bazı konularda da endişelerin var bu endişenlerinde de haksız sayılmazsn bu konularda da dikkatli olmanda yine fayda var. seni oldukça üzecekk bir haber alacaksn. üzgünüm ama bu bir yakının ölüm haberi ya da ciddi bir hastalığı olabilir. uzun süredir de askıda olan bir işin sonunda neticelenecek güzlm.
canımsın çok teşekkür ederim
genel sıkıntılarımı falan bildin hep canım. inşallah çok yakınım değildir tutarsa da :18:
öyle tabiki de ondan çok taktığım başka konular var.bu sınavdan geçtim aslında ama kendi üniversitem daha yüksek istiyo.tek isteyende o ha.bir hocayla konuştum bana diyo ki gel başvur bir yıl içinde artırırsın bu kadar not almışsın ama benim kafam o akdar gidik ki.babamla bu konuda hep kavga ediyoruz annemde aynısı olmaya başladı.ben ağlamaktan helak oldum kendi sağlığımdan olucam yakında
Benim yerime kahve içip kapatabilir misiniz kızlar? Kahve içemiyorum midemi ağrıtıyorVeya tarot açabilir misiniz? Sevgilimden ayrıldım hala çok seviyorum ama çok dengesiz bir adam. Düzelir mi düzelmez mi bilmiyorum çok çaresizim
Çok özlüyorum ama başka çarem de yok. Annem de fal bakar, bana olmaz bu adam değişmez dedi ama halen seviyorum bir de sizin bakmanızı istedim. Başka biri var seni sevecek olan dedi iyi birine benziyo dedi ama benim gözüm ondan başkasını görmüyor ki((
Şimdiden ilginize teşekkürler hanımlar.
Arkadaşlar karşılığında astrolojik karakter analizi yapıyorum. Bana doğum tarihinizi, yılını, saatini ve yerini söyleyin. Partnerinizinki de olabilir. Hiç farketmez.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?