Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
Benim de bozuk Senin neyin var hayırdır? Dertleşmek istersen konuşabiliriz.
Tamam ekliyorum yarım saate hemen. Bu arada doğum bilgilerini verirsen sana rehberlik yapabilirim.

canım sanada anlatayım anlat anlat bitiremedim:) ben üniversiteyi bitirdim.yds sınavından 52.5 aldım.60 istiyo benim üniversitem yüksek lisans için çok kötü oldum.sonra öğrendim ki bir hocadan meğersem o koşul kalkmış bir yıl içinde 60 alıp ingilizceyi verebiliyomuşum ama buna bile sevinmedim ben.erkek arkadaşımın okulu daha bitmedi aynı okuldayız ama onun 2 yılı daha var.şehir dışında okudum birde ben.ama gidip hocayla görüşücem inşallah olur.o salak sevgilimide çok özlüyorum ama konuşmuyoruz bile.kendimi herşeyden o kadar soyutladım ki.belki hocayla konuşmaya gidişim arkadaşlarımı görmem biraz iyi gelir.hayır bunlar yetmiyo ailemlede aram kötü.beni dinleyen ne istediğimi soran yok.gidemezsin oraya yapamazsın bilmem ne bilmem ne.15 kasım 1990 ingiltere doğumluyum ben. başka ne biligisi lazım canım? annen benim kahvemede bakar mı hehehe

buyur tatlım. doğum saatin de gerekli bu arada.

doğum saatim 13:04.

gözün direk çıkmış valla nazarın var ve bu seni azda olsa etkiliyo.canım senin patır patır dökülcek haberlerin.bi başlıcak sırasıyla herşey olacak ama ben falını çok iyi görmedim.karamsarsın sen bu aralar sıkıntılısın.sen biriyle konuşmaya gidiceksin koşa koşa bu bi erkek ama olmıcak canım.ben sizin ayrılığınızı gördüm.arkasını dönüp gidecek ama konuşcaksınız.sen biraz üzülüceksin bu senin herşeyini olumsuz etkilicek toparlanıcaksın ama.senin başka bir kısmetin olucak.bu ayrıldığınla ilgili haberlerde alıcaksın ama olmıcak.sen ailen açısından da kötü bi dönemdesin sanki.kendini çok kapamışsın gibi gördüm.ailecek bi yere gidiceksiniz yakın zamanda.sen birinden yardım istiyosun dertlerini anlatıyosun annen olablir bu.seni destekliyo yanında hep.canım biraz dedikodun yapılabilir sıkabilirsin canını ama sabret düzelicek sonra bu haline gülüceksin

arkasını dönüp gidecek ama konuşacaksınız ne demek? arkadaş mı kalıcaz yoksa tamamen bitmesinden önce mi son bi kez konuşup bitiricez ve bi daha hiç konuşmıcaz? Bizim zaten bitti de işte kafamda sorular var hala. Benimle ilgilenmiyor zaten pek... kendi hayatı ile ilgilenip beni fazla gördüğü için. Ama hala çok seviyorum kısmetle ilgili keşke daha çok bişeyler söyleseydin, yakın zamanda mı uzak zamanda mı ne kadar daha bu şekilde acı çekicem Doğum haritanı hesaplıyorum şimdi.

canım konuşucaksınız siz şu an ayrıysanız.sonra tekrar biticek bu konuşma bi barışma konuşması değil.yeni kısmetinin zamanı var çok bişey göremedim bende bu kadar gördüm yenisiyle ilgili.üzülme canım herkes aynı durumda bende ayrıyım seviyorum ama başka başka dertlerden o aklıma çok gelmiyo ama hergün ağlıyorum vallahi

Çok teşekkür ederim ya. Ağlıyordum az önce ben de geçti şimdi. Benim sana çok kanım ısındı. Gerçekten. Samimiyetini hissettim ve arada konuşmak isterim eğer sen de istersen. Dertleşecek birini ararsan motive edecek birileri hatta beraber ağlayacak birisini istersen benimle paylaşabilirsin. Astrolojik olarakta sana yardım edebilirim. Beraber ağlayacağım birine ihtiyacım var ayrı ayrı olmasın ha?
Of bu erkeklerin hepsi varya... Niye böyle

olur dertleşebiliriz tabikide canım.Rezil haldeyim bende merak etme üzme kendini ağlama ben çok ağladım hiçbir faydası olmuyo.Erkek işte pislikler başka bişey değil:)

olur dertleşebiliriz tabikide canım.Rezil haldeyim bende merak etme üzme kendini ağlama ben çok ağladım hiçbir faydası olmuyo.Erkek işte pislikler başka bişey değil:)

Ağlaya ağlaya atabiliyosun içinden başka türlü gitmiyor ki... Dün denedim ağlamamayı olmadı doluyosun bir süre sonra. Ama geçecek biliyorum. Koşa koşa da gitmicem ona ehehe bunu okudum ya yazasım vardı yazmıyorum hiç hıh. Annem benim falımda peşinden koşacak sen yazma demişti ama pek değişmeyecek başka kısmet var sana demişti senin dediklerinin çok benzeri.
Bu arada tatlım yükselen akrep çıktı sende var mı bir alakası?

akrep burcuyum zaten canım.benimde şu okul durumum ailemin kabul edip etmemesi eski sevgilim nolacak acaba( bunlara bakabiliyo musun?

akrep burcuyum zaten canım.benimde şu okul durumum ailemin kabul edip etmemesi eski sevgilim nolacak acaba( bunlara bakabiliyo musun?

Akrep ve kova çıktı sende. O yüzden sormuştum. Sezgisel oluşun bu yüzden. Üçüncü gözün akrep olduğun için açık. Daha fazla araştırma yapmam gerekecek. Eski sevgilin ile ne olacağını onun doğum tarihini ve saatini söyleyebilirsen bakabilirim aldığı astrolojik etkilere göre. Fakat seni daha derin tanımam için enerjini hissetmem gerekecek. Ailen ile ilgili de kısa bir araştırma yapabilirim.

hı valla canım doğum saatini bilmiyorum ki eski sevgilimin.ailemle ilgili neleri söylemem gerekiyo?

jadocum özletmiştin kendini.ben kaç gündür depresyonun dibi olduğumdan görmedim seni.oy oy oy fala bak.içim karardı ilk görünce özür dilerim ama:)canım resmen elini beline koymuşsun ve bağırıyosun birine çok kızgınsın.sen bu aralar sinirlisin okul açılcak diye mi nedir:)sen biraz sıkıntılı bir döneme giriceksin.canım küçük 2 çocuğu olan bi akraban var mı? bunlarla bir yere gidicen sanki sen ve için kararacak.karar vermen gerekecek bir konu var bu kararından sonra 2ye ayrılcak bişeyler ama öyle hayatını etkileyecek çok ahım şahım önemli bir konu değil ama değişime neden olucak tabiki.karamsar bir döneme giriceksin.ailevi sıkıntın yok temiz canım.ama çok dedikodun yapılıcak bak ailede dikkat et takma milletin lafınıda.

ikisinden de yapalım canım madem sıkılıyorsun :) ben de sana iki tane fal bakarım :)

canım iskambil için senin ve aklındaki kişinin ten rengi gerek.neyin olduğunu da söylersen daha rahat bakarım.

birde sağ mı sol mu? alt mı üst mü ? (sağ alt,sol üst) vs...

ben başak burcuyum.ilişkim yok.esmerim canım.

valla canım ben de depresyonun dibindeyim desem yeridir. canım fal açmak istemiyordu istemeyince de bişeye benzemiyor açtığım fal.
bugün biraz hevesim var :)
içinin kararması çok normal ben de kapkarayım :)
teşekkür ederim canım yorumun için :)
fal yazmamışsın altına hangisinden bakayım :)

ben kumral nişanlım esmer ama çok koyu tenli değil
sol üst

katina açıyorum önce? kahveme de bakarsan bi fal daha seç sen bakana kadar bende yorumlayım :) ilk mesajımda yazıyor canım baktığım falların hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…