valla canım ben de depresyonun dibindeyim desem yeridir. canım fal açmak istemiyordu istemeyince de bişeye benzemiyor açtığım fal.
bugün biraz hevesim var :)
içinin kararması çok normal ben de kapkarayım :)
teşekkür ederim canım yorumun için :)
fal yazmamışsın altına hangisindlen bakayım :)
canım iskambil için senin ve aklındaki kişinin ten rengi gerek.neyin olduğunu da söylersen daha rahat bakarım.
birde sağ mı sol mu? alt mı üst mü ? (sağ alt,sol üst) vs...
ben başak burcuyum.ilişkim yok.esmerim canım.
ben kumral nişanlım esmer ama çok koyu tenli değil
sol üst
katina açıyorum önce? kahveme de bakarsan bi fal daha seç sen bakana kadar bende yorumlayım :) ilk mesajımda yazıyor canım baktığım falların hepsi
kahveme bak canım en iyisi bugün içmiştim.bende rezil haldeyim ya.katina tek aşk sorularına cevap veriyordu dimi? katinada çok iyi fal hep çıkıyor aslında ama.ben bi sınava girecektim hatırlıyosun dimi canım? yökün sınırı 50 aslında 53 aldım ben bu ingilizceden ki girenlerin 1/3ü geçmiş sınavı düşün aslında iyi.ama gel gör ki benim kendi üniversitem 60 istiyo.asistanı aradım bende dedi ki saçmalama gel başvur bir yılda 60ı verirsin ama ben çok mutsuzum.eski sevgilimde aramıyo.ay o zaten bu okuduğum üniverstede hala 2 yılı var.gidicem salı günü hocayla konuşucam ama kararlıyım:)destan yazdım fal öncesi ama heheh:) teşekkür ederim şimdiden.
katinada gelen kartlara bağlı canım aşk falı diyor ama bazen başka şeylerle ilgili de geliyor kart. mesela benim ev sıkıntım var şu an. kart çektim evle ilgili bir kart geldi :)
hayırlısı olsun canım başvur bakalım okulundan da gel diyorlarsa daha neden canını sıkıyorsun ki? eski sevgilini ne yapcan kız. yap yüksek lisansını da mis gibi :) o koşsun peşinden bulamasın seni. zoruna gidiyodur belki çocuğun, daha okulu bitiremedim o yüksek yapcak falan diye.
falın,
Canım için kapalı ama hayatın çok aydınlık. Beklemediğin şekilde güzel olaylar bekliyor snei. Bi mucizeden başka bişey olamaz diyececğin anlar bekliyor.
Bir hedefin var ve o hedefi tam 12den vuracaksın. Henüz hazırlık aşamasındasın zamanı gelecek.
Pipo çıkmış ne alaka bilemedim :)
Canım oturup güzelce düşünmen gereken bir durum var. Artısını eksisini güzelce düşünmelisin. Ve bir karara varmalısın. Hayallerinden biraz farklı olabilir sonuç ama kötü değil.
Saçları dökülmüş bir adam var sana yardımı dokunuyor.
Bazı şeyleri biraz şansa bırakmalısın sanki. Resmen zar yazıyor alt tarafta :) zarlar doğru yönde işleyecek diyelim :)
Sıkıntıların bi süre daha devam ediyor canım bunlar kendi içinde oluşturdğun sıkıntılar.
canım kartların söylediğine göre nişanlın sana senin ona olduğundan daha düşkün.kalbi sana daha yakın çünkü falda.şu sıralar da aklındaki tek şey sensin gibi.ama acaba nişanlınla son zamanlarda bi sıkıntı oldu mu?sanki sana senin istemeyeceğin bir teklif veya bir fikirle gelmiş, sende bundan hiç hoşnut olmamamışsın.veya bu söylediklerim ilerleyen zamanlardada olabilir.
sizi destekleyen bir aile büyüğünüz olduğu gibi biriyle ufak bir atışma olmuş gibi.ama geçici ve küçük birşey.ya da olacak.canım nişanlısınız ama evlilik kartı göremedim yakınlarda, evliliğe daha var galiba.
eşinin ya kız kardeşi ya da bir akrabasıyla , bir sıkıntısı olmuş.o bayanı sende tanıyorsun gibi .onunla ilgili olumsuz durumlar var.
canım nişanlının elinede 2 yerden para geçecek.biri yakında diğerine daha var.
bu iskambil falındı canım.şimdi kahve falına da bakacağım.onun içinde tarot genel bir açılım yaparsan güzel olur :)
çok doğru çook.ay bu mucize düşündüğüm şey olmasın.dili belki 50ye çekerler kız belli mi olur üniverstedeki işler.ay hadi bakalım güzel şeyler olsun.valla tek hedefim yüksek lisans:) içimi sıkmaktan ben şiştim artık.bana yol görüyo musun gidicemmi ben o okuluma:)
kızlar 12ye kadar burdayım falıma bakanın falına bakarım. 12den sonra bakamam peşin söyleyim :)
Eki Görüntüle 797748 Eki Görüntüle 797749 Eki Görüntüle 797750 Eki Görüntüle 797752 Eki Görüntüle 797754
yolu yazmamışım :) açık görünüyor canım okul yolu mu bilemem :)
canım önünde bir çok seçenek var, sen kararsızsın.gözlerde üstünde bu aralar bu seni geriyor biraz.kıvırcık kısa saçlı üçgen yüzlü bir bayan var.herye lafı geçiyor, insanlar onu dinliyor önemsiyor.bu sende olabilirsin bir başkası da.canım lale gördüm yine ben.bugün bir falda daha görmüştüm.güzel aşk demek lale.sana doğru bakıyor.sıkıntılı kargaşalı bir dönem var ama geçecek bunlar.güzel şeylerin kapısını açacak verdiğiniz emekler.kocamaan kartal gördüm ben.senin zeki ve ileri görüşlü olduğunu ve eline geçecek büyük bir güç olduğunu gösterir.birde kökler var canım, evliliğiniz uzun ve güçlü bir evlilik olur diye yorumluyorum.
odur başka yolum yok:) salı gidicem inşallah güzel şeylerler dönerim bakalıım çok sağol canım benim
teşekkür ederim canım :)
evlilik uzun zamandır bekliyorz ondan mı ki :) 11 ay var daha düğünümüze
kız kardeşi var evet nefret ediyoruz birbirimizden.
tarotunu da yazayım :)
canım ilişki adına hep olumsuz kart çıktı. katinada da öyle bunda da öyle. huylar mı örtüşmüyor desem bir uyumsuzlıuk söz konusu. ihanetten, yalancılıktan nefret ediyorsun. ve karşına düzgün biri çıkmamış sanırım. ateş grubu olan koç yay aslan burçlarından biri görünüyor canım. genel dedin ama kartların hepsi aşk adına çıktı valla. bu kişi için de güvenilmez sadık olmayan biri diyor kartlar.
başka çekeyim dur :)
maddi anlamda sıkıntılısın canım bu da seni üzüyor. ancak kaderinde olumlu br değşim zamanı. yaptığın iyiliklerin karşılığını almaya başlıyorsun. var olan sorunların beklemediğin bi şekilde beklemediğin bi hızla çözüme kavuşacak. ancak tüm çabalarına rağmen değişmeyecek şeyler de var.
öyle canım, şansım dönmüyor bu aralar.İlişkilerimde yürümüyor dediğin gibi.bakalım ne zaman mutlu olucam yea
inşallah çok yakında çok mutlu olursun ve bu kez her şey harika olur canım
hosgeldin jadocum dayanamadin mi kuzum :)))
hoşbuldum canım
kafamı oyalamam lazım valla başka türlü olmuyor :)
fal? :)
hic hayir dermiyim canm katina icin ne lazim canm
:)
hiçbişey lazım değil canım :)
ben de çingene tarotu isteyebilir miyim :)
bakıyorum hemen canım katina?
hic hayir dermiyim canm katina icin ne lazim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?