Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
Cnm bi kavga sonucu kendini epey üzgün hissetmissin diyor kartlarin... Evlilikle ilgili bi yolculuk mu pilanliyorsun cnm Ya da bi yolculuga cikacaksin ve sana sans getirecek bu yolculuk... Nisanlin sana cok sagdik canm hala görüsemediniz mi yoksa hala geliyo gözüküyo... Bi Adam var falinda cnm yasca senden buyuk olabilir canini sikacak bu Adam biraz kendini kaybedebilirsin ve sana sanssizlik getirebilir belki is yerinden birisi olabilir bu kisi canm... Onun disinda birde ask dolu bi hediye alacaksin canm :)))

kendimi çok mutsuz hissedyorum canım doğru. bir yolculuk planlamıyoruz şu an ama belli de olmaz. görüşemedik daha bu hafta içi gelicek inşallah
evet iş yerinden canımı sıkan birileri var. mutsuzluğum biraz da bundan kaynaklanıyor zaten
teşekkür ederim canım

hic sasirmadim sabir tasi oldum zaten artik sabretmekte hic zorlanmiyorum :)) evet istedigim basariya ulasmak icin epey calismam lazim... Umutlarda umarim ask konusunda olur suan tek eksik ask aslinda hayatimda :))) onun disinda hersey iyi güzel :))) saol canm falin icin

kavusun artik canm Ya Benim canim cikti burda :))) digerlerini de takmamaya calis bosver belki bi sene sonra hic birisini görmek zorunda kalmazsin

aşk da olur inşallah canıım
birer tane daha fallaşalım mı :) sonra kaçıcam :)

kavusun artik canm Ya Benim canim cikti burda :))) digerlerini de takmamaya calis bosver belki bi sene sonra hic birisini görmek zorunda kalmazsin

bi de beni düşün :) gününü de söylemiyor çatlamak üzereyim :)
her gün yüzyüzesin canım insanın siniri bozuluyor. bakalım planladığım bişey var olursa :) müdür yardımcılığı sınavı olacak gibi bu sene. ona hazırlanıcam

tamam o Zaman bu kez iskambil alayim uzun olmazsa Ben esmer o kumral :)))

tamam :)
canım sizin aranızda bi görüşme isteği var ama hanginizden yana bilemiyorum.
beden kartlarınız bir arada çıktı. ancak bir aşk görünmüyor canım kalp kartlarınız ayrı yerlerde. normal bir arkadaşlık söz konusu şu an ilerleyen zaman ne gösterir bilemiyorum ama. erkeğin yanında herhangi bi kız kartı çıkmadı canım. sendne yana da başkası çıkmadı. yalnız senden yana sevgiye dair sıkıntılar var. çok mu takıyorsun ilişki durumunu? fazla yoruyor sanki bu durum seni canım

Bu kez biraz daha farkli actim canm yakinda kiskanclik yasayacagin bi durum olabilir ve kendini birakmamak icin epey direneceksin.. Bu adam her kimse cnm kendini yargilamana neden olacak ve mutsuz olmana neden olacak... Sevdiginin sana ask dolu hediyesi ve haberleri var canm

Bu cocuk beni cok yoruyor :))) iliski durumum degilde :)) adam bakip bakip gidiyo ya kac ay oldu :))

teşekkür ederm canım :) aynı çıkıyo zaten her seferinde demi :) arka arkaya baktırmamak lazım demek ki :)

Bu cocuk beni cok yoruyor :))) iliski durumum degilde :)) adam bakip bakip gidiyo ya kac ay oldu :))

:)
hayırlısı olsun canım :)
ben kaçıyorum canım iyi geceler

jado bana da katina bakar mısın. ne tür bilgiler lazım. sana tarot yorumlarım.

yeni falım kızlar :)

Eklentiler

• $IMAG1214.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMAG1215.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG1216.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMAG1217.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMAG1218.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG1219.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG1220.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMAG1222.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMAG1223.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMAG1224.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 35
yeni falım kızlar :)

bakayım canım ama psikolojim pek iyi değil bilemezsem takma beni kötü şey dersemde:))
ailenden büyük biriyle yaşta bu sen karşı karşıya geliceksin.baya yüz yüze hiddetli bi konuşma yaşıcaksın.bir erkek var..kara kara düşünüyo bu kötü bir dönemden geçiyo hem iş hem çevre her şekilde.bunu uzaktan görüp fark ediceksin ama yardım edemiceksin.sen eski sevigilinle konuştun mu? hrp çıkıyo bu konuşma.hafiften sıkıntılarını atmaya başlamışsın ama canım bu kadar gördüm.dün eklemiştim ben bugün içemiyorumda mutfak tamirde bizim bakarsan çok sevinirim:26:
Eki Görüntüle 798312 Eki Görüntüle 798313 Eki Görüntüle 798314 Eki Görüntüle 798315 Eki Görüntüle 798316 Eki Görüntüle 798317 Eki Görüntüle 798318 Eki Görüntüle 798319 Eki Görüntüle 798320

sen yükselmek istiyorsun ve birilerinden destek alacaksın bu sayede istediğin hedeflere çok yaklaşacaksın. biri sana yukardan bakıyor sanki küçümsüyor gibi geldi ama aslında kendisi de iyi durumda değil. yine içini karartmışsın sen ama elle tutulur neden bile yok kendini sıkmasan huzura ulaşacaksın gibi. hanede bir erkek üzgün çıkmış sanki birine küsmüş. bi karı koca size gelebilir bu aralar arabayla. hanenizde bir soru işareti var. ben de göremedim bugün hiç güzel bakamadım canım kusura bakma :26:
benim falım içinde sağol hayır hala konuşmamız olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…