Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım bir sürü karar almışsın ama hayata geçiremiyorsun örnek; bunu bir daha yapmayacağım diyorsun 2 saat sonra tekrar yapıyorsun ya da buradan gidecedeğim diyorsun fakat hala aynı yerdesinn..
fikirlerin değişmeye başlamış sende korkmaya başlamışsın neyden niye bilmiyorum ama yanlış yaptığını düşünerekte korkuyor olabilirsin..
canım falında aileni tehtit eden bir durum cıktı ne olduğunu bilemiyorum bu bir insanda olabilir bayan ya da bir bayanın ağzından çıkan laflarda olabilir..
canım bir muradın var oluyor görünüyo çok istediğin ama çok da hayırlı..
canım bu falın çok güzel üzüntülerinin sonunda biteceğini görüyorum güzel günler bekliyor seni..
canım ümidini yitirmek üzere olduğunu görüyorum ama sakın kaybetme sabrın sonu selamettir..
canım ihanet tarzı birşey var sanki ama kim kime ihanet ediyor bilmiyorum bir dostundan ya da değer verdiğin birinden olabilir.. bayanda olabilir skma canını..
bir erkeğe karşı ufak bir güven problemin var sanki ama bu seni çok seviyor ve değer veriyor mutlu etmek için herşeyi yapıyor çıkmış..
Canım bu kadar görebildim ama kafandakileri hayata geçir..

Canlarım biriniz bana iskambil açarmısınız,karşılığında bende tarot bakıcam

O: Uzun boylu,esmer + bir gözünün altında ben var

Ben: Orta boylu, beyaz tenli

Her ikimizin ismi N harfiyle başlıyor, 5 harfli

Falıma her kim bakacaksa önceden çok teşekkür ederim Elinize,yüreğinize sağlık,ALLAH gönlünüze göre versin

Son düzenleme:

Kahve iç canım kahvene bakayım

onu dun gece ıctım canım valla o falı cok merak edıyorum bakarsan sevınırım katına ıcın sorunu ve ısımlerı ozele atabılırsın

canım ben olumsuzum bu aralar depresyondayım özelden anlattığım şeyler yüzünden hani kötü hissedersem falan baştan söyliyim de kızma bana:)) canım bak seni bunaltmış biri yada bunaltıcak.sen üzülüceksin ama bu öyle bunalma.hıçkıra hıçkıra ağlaman var.merak etme öyle günlerce aylarca sürecek bi durum değil bu.bak seni böyle ağlatanda kabarık saçlı biri erkek mi kadın mı çözemedim ama kadın gibi geldi bana.sen biraz sıkıntıdasın iç sıkıntıların var.bi konu üzerinde daha çok ama.c yda ç harfli geçmişte kim var? bu c harfli kimse o senin aklını kurcalicak bak dikkat et.bu c,ç neyse artık onla ilgili önce bikaç bişey duyucaksın dedikodu bunlar tabi ki ama biraz canını sıkıcak şeyler gibi gelicek ama hiiç sıkma canını.bak bununla konuşman olucak.ince uzun biri var ya bu c harfli yada başka biri.sen gidip duyduğun bişeyleri anlatıcaksın ve güzel bi konuşma bu.annen gibi hissettim bunu ama bilmiyorum tabiki.sana kızıyo.aranız nasıldır annenle herşeyi anlatır mısın bilmiyorum da sanki anlatıyosun dertleşiyosun bir konuda ve seni suçluyo.bak canım sen bir süre sonra bu c harfliyle konuştuktan sonra böyle karmaşık bi döneme giriceksin.olaylar peşpeşe gelecek hep.herkes bişey dicek dedikodular tavan yapacak vs vs bu tarz bi dönem ve artık patlicaksın bunalıcaksın.sabretmelisin sabretmezsen dertlerin daha çok artar ve durum kötüye gider.sen bi erkeği hayatından çıkarıcaksın.bu c harfli olabilir yada başkası arkadaşın çok yakın ama erkek hani net belli bu:) mantığınla diceksin ki bu iş böyle olmaz çık hayatımdan.sen yer yer çok konuşulan birisin ve kolay nazar alıyosun.akrabalarından birinin senin üzerinde çok büyük nazarı var ve bu seni etkiliyo farkında değilsin.ailede bi hasta haberi alıcaksın.zayıf biri bu.ailevi bi derdin olduğunu görmüyorum ferahsın bu konuda.orta yaşlı bi erkek var aileden yine buda sana koşa koşa bi konuda yardıma geliyo valla şanslısın çok temiz biri çünkü hiç kötülük yok.bu kadar görebildim sorun varsa sor

c harflı erkek olabılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…