Eki Görüntüle 802103 Eki Görüntüle 802104 Eki Görüntüle 802105 Eki Görüntüle 802106 Eki Görüntüle 802107 Eki Görüntüle 802108 Eki Görüntüle 802109 Eki Görüntüle 802110 Eki Görüntüle 802111 Eki Görüntüle 802112 Eki Görüntüle 802114 Eki Görüntüle 802116 Eki Görüntüle 802117 Eki Görüntüle 802118 Eki Görüntüle 802119 Eki Görüntüle 802120 Eki Görüntüle 802121 Eki Görüntüle 802122 Eki Görüntüle 802123 Eki Görüntüle 802124
şapkalı bir kadınla konuşman olucak ama bu senden üst mevkide biri kötülük yapacak.sıkıntılarını yavaştan atmaya başlıyosun.biri ki bu erkek bence senin üstüne geliyo canını sıkıyo bağırıyo vs.sen bi karar vericeksin vermek zorunda kalıcaksın yani ve bu senin hayatını biraz etkilicek öyle küçük bi karar değil.elinde çiçekle sana gelen biri var bu sevgilin bence çok temiz çıkmış.3 kişi peşpeşe bi yere gidiceksiniz aileden bu 3 kişi ama biraz karamsar gidiyosunuz.bu kadar görebildim canım psikolojim iyi değil pek
Canlarım biriniz bana iskambil açarmısınız,karşılığında bende tarot bakıcam
O: Uzun boylu,esmer + bir gözünün altında ben var
Ben: Orta boylu, beyaz tenli
Her ikimizin ismi N harfiyle başlıyor, 5 harfli
Falıma her kim bakacaksa önceden çok teşekkür ederimElinize,yüreğinize sağlık,ALLAH gönlünüze göre versin
http://m1309.hizliresim.com/1f/c/skh47.jpg http://r1309.hizliresim.com/1f/c/skh55.jpg http://r1309.hizliresim.com/1f/c/skh5x.jpg http://m1309.hizliresim.com/1f/c/skh6y.jpg http://m1309.hizliresim.com/1f/c/skh7j.jpg http://m1309.hizliresim.com/1f/c/skh8n.jpg http://m1309.hizliresim.com/1f/c/skhb6.jpg http://m1309.hizliresim.com/1f/c/skhc2.jpg
evet kızlar uzun süredir aranızda yoktum kısa bir süreliğine yine buralardayım. bu da yeni falım. öncelikle şunu söyleyeyim bilenler bnim nasıl fal baktığımı bilir. kendim nasıl detaylı bakıyorsam aynı şekilde fal istiyorum. 2-3 cümlelik yorumlar değil. falıma bakanın falına bakıcam bunu da belirteyim. kahve bilmeyenlerde baktıkları falın bilgilerini isterlerse o şekilde de olur.
adigem bu fal ne böyle! Allahım içim nasıl karardı.sen naptın kendine böyle nasıl sıktın nasıl bunalttın.aslında sen değil etrafın böyle çok derdin var görmüyorum ben.bak canım birinin çok fazla yardıma ihtiyacı var ve sen ona ulaşmak istiyosun ama ulaşamıyosun üzgünümbu belki yakın bir arkadaşındır bilmiyorum yani.sende birinin nazarı var aileden biri gibi geldi bu bana.canım bir erkek var sana gelmek çok istiyo sürünüyo resmen adam ama sen istemiyosun bunu sen başkasını istiyosun gibi çıkmış.bu sıralar çok karışık ortamlara girebilirsin sen.hayatın çok atraksyonlu olacak.bi bayanın yardımı sayesinde istediğin bişey olucak.çok önemli bişey değil bu ama seviniceksin kutlama yapacağın bişey var.canım bu senin istediğin erkek 2 yüzlü çıkmış dikkat et bence.daha tam olarak ne istediğini bilmiyo zaten o.ayrıca bu çocuğun aklını dolduruyo gibi arkadşları sana gelesi varsada onlar yüzünden bi duruyo 2 3 kere düşünüyo.ben bir süre sonra bu erkekle senin olucağını görüyorum ama.zamanı var sabretmelisin onun bu git gellerine göz yumarsan sonu olumlu:)koşa koşa senden yardım isteyecek 2 kişi var.yakın arkadaşlarında olabilir işle ilgilide.sen yardım ediyosun ve bu yardımın sayesinde bişeyleri başarıyolar canım.biraz yoğunluktan dolayı bunalcaksın bu sıralar bu çocuk çok darlandığında konuşucak seninle biraz ciddi olarak yani.
çok tşk ederim canım işten ayrıldım başka bir yere başvuru yaptm cvp gelmiyor ona sıkılıyorum braz. bir yandan da 1,5 ay kala formasyon için ales zorunlu olduu ona çalışmam lazm nasıl yetişcek bilmiyorum daraldm bu aralar. birazdan seni falında geliyor tatlım
kızlar bende bakana bakarım nolur bakın pek iyi değilim.lütfen..
Eki Görüntüle 802836 Eki Görüntüle 802837 Eki Görüntüle 802838 Eki Görüntüle 802839 Eki Görüntüle 802840 Eki Görüntüle 802841 Eki Görüntüle 802842 Eki Görüntüle 802843 Eki Görüntüle 802844 Eki Görüntüle 802845 Eki Görüntüle 802846 Eki Görüntüle 802847 Eki Görüntüle 802848 Eki Görüntüle 802849 Eki Görüntüle 802850 Eki Görüntüle 802851 Eki Görüntüle 802852 Eki Görüntüle 802853 Eki Görüntüle 802854
yapmak istediğin bir iş senin istediğin şekilde sonuc vermeyecek canım ama bu sınavınla mı alakalı bilmiyorum. orasını tam anlayamadm. biriyle ortak bir iş yapmak gbi bir düşüncen mi var. bu sadece işle alakalı değil başka bir konuda olabilir ortak yapmayı planlanan. bu her neyse vazgeç canım senin için hyrlı görünmüyor. zira özellikle de bu ay çıkana kadar askıya al bu her neyse. biriyle bir tartısman var senin . hiç beklemediğin bir anda kndini bu tartışmanın içinde bulacaksn sen. yasadıgın ortamla yani evle alakalı bir değişiklik görüyorum canım sana. bu tasınma değil de senin yasayacağın yeri değiştirmenle alakalı. kıskançlık içinde kıvranıp sana bir hainlik yapmayı planlayan biri var. pusuya yatmış bekliyor kendince bir açık yakalamaya çalışıyor. uygun bir ortam yakaladgında faaliyete geçecek. ben bunu çok iyi birşeye yorumlayamam canım dkkatli ol. yeni biriyle mi tanıstın sen. ama ilişki olarak değil de dost olarak. tanısmadıysan da böyle bir durum olacak ve bu kişi çok iyi yürekli temz kalpli biri. sana bu ara brisi çokça şeyler anlatıyor bir durumla ilgili habire doldurmaya aklını çelmeye çalışıyor bir konuyla alakalı. bu kşiye de inanma canım. ama ben seni bu fal da maddi manevi olarak da birazcık rahatlamış gördüm.
yorumlayabildiklerm bu kdr güzelim
adigegupse canım bu fala bakarsan sevınırım en cok bunu merak edıyorum:)
kızlar bende bakana bakarım nolur bakın pek iyi değilim.lütfen..
Eki Görüntüle 802836 Eki Görüntüle 802837 Eki Görüntüle 802838 Eki Görüntüle 802839 Eki Görüntüle 802840 Eki Görüntüle 802841 Eki Görüntüle 802842 Eki Görüntüle 802843 Eki Görüntüle 802844 Eki Görüntüle 802845 Eki Görüntüle 802846 Eki Görüntüle 802847 Eki Görüntüle 802848 Eki Görüntüle 802849 Eki Görüntüle 802850 Eki Görüntüle 802851 Eki Görüntüle 802852 Eki Görüntüle 802853 Eki Görüntüle 802854
canım şimdi gördüm kusura bakma
bu aralar işle alakalı bir girişim mi yapmayı planlıyorsun canım sen. bn öyle bir durum görüyorum ve bu iş sana çok güzl kazançlar sağlayacak. yakın bir zamanda birinden bir iyilik göreceksn sen bu iyilik senin uzunca süredir beklediğin bir konuyla alakalı olacak ve seni çok mutlu edecek. beklediğine ulaşacaksn diyebilirim. hane içine bereket girecekyalnız buu ara iş ve sosyal yaşantında bir duraklama olabilir. kendi içine kapanabilirsin ama uzun sürecek bir durum değil bu. senin adına bol kazançlar fincanın diğer yerlerinde de mevcut. hane içi hane dısında işler biraz karısık çıkmış. çözümlenemeyen sorunlar var sanrım. zorlamayla giriştiğin ve ilk başta hayırlı görmediğin bir işin zamanla aslında senin hakkında ne kdr da hayırlı oldgunu anlıyorsun güzlm.
Canim ne kadar kötüyüm desende bu aralar aslında daha iyi seyler seni bekliyo kısmetler hatta at var falında gelin var icini gereksiz yere sıkıyorsun diyim kuruntular yapıyorsun yada degmiyecek insanlar icin denetleniyorsun Canim inanılmaz güzel bi yolun var o yolda bi kaplubaga var be bi çanta var bu bi yuva haberidir ev degisimi yada yeni bi ev kurulacak ve çanta Buda senin bu yola çıkacağını gösterir Canim etrafında seni dolduruşa getiren insanlar var lütfen onları kendinden uzak tut enerjini ve kendine olan özgüvenini düşürüyorlar sen evhamli degilsin belkide ama çevrenden çabuk etkileniyorsun senin onun açık ve temiz kendine güven eğer arkanda bırakman gereken biri çarşafa bırak arkanda kalsın belki hayırlısı budur zorlama çünkü bu insan seni anlamıyor cok sert kuralı biri bu kişi her kimse sen daha romantik ve duyguslsin ama özgür ruhlusun kova burcumusun benim burcum karakterin biraz bana benziyor özgür ve aklına koyduğunu yapan birisin ama etrafında olan herkes senin ruhunu firenliyor o yüzden fazla ödün verme kendinden derim hep sen ödün verme bi bakarsın sen 10 yas daha yaslanmış gibi hissedersin nasıl istiyorsan oyle yasa ve kismetlisin aslında hayatında hep bi güzellik var ama sen kötü olanlarla oyle Meskulsun ki iyi olayları görmüyorsun va Canim bi engel var bi askerlik yada bi gorev var bi erkek icin ve bu insan istediği seye ulaşmak icin bunu yacak ya bi sınav ya bi gorev yani tam çözemedim askerlikte olabilir bu kişi sana cok yakın biri ve Canim senin falindali gelinlik ani bi evlenme teklifi gibi geldi bana
yok canım evlenme teklifim yok olmazda daha:) öyle biri de yok.erkek arkadaşımdan ayrıldım.yüksek lisansa girmek istediğim okulda oda.orayı bitirdim bende.bu ingilizce sınavı yüzünden herkes olmaz diyo bana özellikle babam.bi mucize olsada olsun istiyorum.evet canım şehir dışında okudum orda yüksek lisans için uğraşıyorum mülakata gidicem işte.bilmiyorum olmaz gibi geliyo kramsarlıktan ölüyorum yada ben o yüzden
evet kızlar uzun süredir aranızda yoktum kısa bir süreliğine yine buralardayım. bu da yeni falım. öncelikle şunu söyleyeyim bilenler bnim nasıl fal baktığımı bilir. kendim nasıl detaylı bakıyorsam aynı şekilde fal istiyorum. 2-3 cümlelik yorumlar değil. falıma bakanın falına bakıcam bunu da belirteyim. kahve bilmeyenlerde baktıkları falın bilgilerini isterlerse o şekilde de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?