Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım sana çook çok teşekkür ederim.

eveet uzaktayız.inşallah canım çok teşekkür ederim

teşekkür ederim tatlım kahve az koyup çok içmişim çok cimriyim telvesiz bişey oldu resmen
bu tarot nasıl oluyor ya tenimizi mi yazıyoruz çözemedim orayı

jado tarot çeksen soru sorsam bende olur muuuu? bi dahaki kahvende bakmazsın bana ehehehe
çok yüklendim sana çünkü:))

yok tarotta bi soru soruyorsun ben kart çekiyorum :) ilk sayfada yazıyor :)

unutmuşum ya yazıyormuş okudugum şimdi aklıma geldi.

tamam sorumu sorayım bu ilişki mevzusu nolcak benim eski sevgilimle gelecek var mı ?

iskambilde değişikmiş ya ben beyaz tenliyim o şahısta esmer açık esmer sanırım çok kara değil çünkü

fal borcum olsun sana sen bakıverirsin müsait bi zamanda kahveni içerken

ay vallaha hem Hayatim karışık hem kafam Sağol bu arada canım Evet se ilebaşlayañ bir arkadaşım var :) erkek kim acaba

jado tarot çeksen soru sorsam bende olur muuuu? bi dahaki kahvende bakmazsın bana ehehehe
çok yüklendim sana çünkü:))

tamam canım sor sorunu. akşama doğru yüklerim foto bakarsın sen de.

birazdan açarım fallarını canım. ben de koyarım falımı bir iki saate :)

ay vallaha hem Hayatim karışık hem kafam Sağol bu arada canım Evet se ilebaşlayañ bir arkadaşım var :) erkek kim acaba

rica ederim canım :)

jadoooccum . nasılsın. günaydın.

tünaydın canım düne göre daha iyiyim sağol sen nasılsın :)

kızlar merhaba. topicinizi sürekli takip ediyorum. benim şöyle bir durumum var. bnim bu aralar hoşlandgm biri var. aramız çok iyi. her gün sürekli msjlaşıyoruz arkds ortamında buluşuyoruz. herşey iyi güzel ama onunda bana karşı duyguları var mı yok mu emin değilim. sizden ricam iskambil yada katina falı bakan arkadaslar benim için de bir fal açabilirler mi rica etsem

hoşgeldin canım :)
burda genelde karşılıklı fal bakıyoruz :) katılabilirsin aramıza :)

Jadocum topiğin hayırlı olsun yeni gördüm baya hızlı ilerliyor topik hatta İyi fallaşmalar olsun topiğinde

canım ilişki çok sorunlu çıktı. kartlarınız birbirinden tamamen ayrı yerlerde. birbirinizle alakanız yok şu an, hiç görüşmüyrsunuz sanırım?
özellikle erkeğin kartlarının yanında büyük sorunlar çıktı. zamana ihtiyacı var bunları aşmak için. zamanla gönülden bir bağa, sevgiliye özlem duyacak diyor kartlar ama bu kişi sen misin bilemiyorum. sana da başka bir kısmet görünüyor canım.kumral bir erkek. ancak onunla bir ilişki yaşamak için hazır hissetmiyorsun kendini. aileden dolayı koyduğun bir mesafe görünüyor ilişkilerin adına.

tarotunda da, planlarını gerçekleştirmek için daha fazla çaba göstereceğin bir döneme giriyorsun. başladığın bir işin sonuçlarını alıyorsun. önemli bir haber alacaksın ve bir yolculuk görünüyor sana.

Jadocum topiğin hayırlı olsun yeni gördüm baya hızlı ilerliyor topik hatta İyi fallaşmalar olsun topiğinde

teşekkür ederim canım :) diğer topiğe gelen olmadı canım ben de yeni topik açmakta buldum çareyi :)
sen de katılsana canım özleniyorsun

teşekkür ederim canım :) diğer topiğe gelen olmadı canım ben de yeni topik açmakta buldum çareyi :)
sen de katılsana canım özleniyorsun

İyi yapmışsın canım ya ben verdiğim aradan çıkamadım ama uğrarım belki bir ara.Yine de küçük bir yorumum olsun gelmişken sana bir kadın güzel bir fırsat sunacak altın tepside fırsat derler ya öyle bir fırsat seni bekliyor

inşallah :)
uğra da fallaşalım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…